Parembugan Panganggo:TracySurya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arsip (Archive):
Replacement filing cabinet.svg
2007
2008
2009
2010-2011

Panganggé TracySurya, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 05:51, 5 Juli 2007 (UTC)

Sugeng Ambal Warsa 2012[besut sumber]

Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 1 Januari 2012 11.08 (UTC)

Re:Sugeng Warsa Enggal[besut sumber]

Sami-sami Bu Trecy.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 18 Januari 2012 14.12 (UTC)

Usul Papat Limpad II[besut sumber]

Mbak Tres, kepareng kula usul dipunawontenaken kompetisi Papat Limpad II ing ngriki nyuwun pamrayoginipun (dipun serat ing Warung Kopi nggih). Matur sembah nuwun. Pras pirembagan 15 Februari 2012 14.58 (UTC)

Re:Bintang Wiki[besut sumber]

Sami-Sami Bu Tracy.Matur sembah nuwun. Puryono| Pirembagan! 21 Maret 2012 16.26 (UTC)

Sami-sami mbak.Salam. Pras pirembagan 19 Juni 2012 02.11 (UTC)

Sami2 mbak, mugi lestari. Salam. Pras pirembagan 5 Agustus 2012 05.49 (UTC)

Brandenburger Tor[besut sumber]

Nuwun sèwu mbak, Régol Brandenburg badhé kula owahi dados Gapura Brandenburg awit punika kula anggep langkung trep. Barang punika fungsinipun pancèn kanggé gapura kados gapura ing sawetawis kitha ing Tanah Jawi. Salam. Meursault2004ngobrol 22 April 2012 08.09 (UTC)

Matur nuwun mbak tanggepanipun. Salam! Meursault2004ngobrol 22 April 2012 18.19 (UTC)

kapanlagi.com ?[besut sumber]

Halo Mbaku yang cakep,

Saya mau tanya dan konfirmasi, setahu saya situs kapanlagi.com tidak diperbolehkan untuk dijadikan referensi dari sebuh artikel di Wikipedia karena situs tersebut sejenis blog kan, benar begitu mba?

Maturnuwun. D'SpecialOne pirembagan 8 Mei 2012 16.40 (UTC)

Oh begitu toh mba, yasudah kalau memang masih diperbolehkan. D'SpecialOne pirembagan 9 Mei 2012 03.44 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

Checkuser[besut sumber]

Sugeng dalu/énjing mbak. Sampun kesupèn 'nggih maringi pasetujon ing mriki. Matur nuwun. Salam. Meursault2004ngobrol 31 Mei 2012 19.03 (UTC)

Matur nuwun mbak! Meursault2004ngobrol 1 Juni 2012 05.34 (UTC)

Rahim[besut sumber]

kagem seratan rahim menika saged dipun gantos guwa garba kemawon, menika basa jawanipun, ananging nama sanesipun, utawi rahimipun dipun lebetaken wonten salebeting katrangan, nuwun. JV06Nurul Farida Wajdi pirembagan 20 Juni 2012 23.48 (UTC)

inggih, sami2... :) JV06Nurul Farida Wajdi pirembagan 22 Juni 2012 03.45 (UTC)

Kepithing lan Yuyu[besut sumber]

Matur nuwun pratélanipun mbak Tres.Pras pirembagan 12 Agustus 2012 23.14 (UTC)

artikel pilihan desember[besut sumber]

langsung dipasang, mbak? ang pirembagan 4 Desember 2012 11.07 (UTC)

Terima kasih mba :)[besut sumber]

Rosen (Pinatypie).jpg

Terima kasih!
Atas suaranya dalam pemilihan pengurus di Wikipedia bahasa Minang


Wasalam, Iwan Novirion pirembagan 18 Mei 2013 17.11 (UTC)

Penutupan Papat Limpad 2012 tgl 8 Juni 2013 ing Yogya[besut sumber]

mBak Tres rawuh yaa, nanging mbayar dewe hehe. kan sambil pulkam ke Mgl. Saya berangkat tanggal 2 sebab kebetulan ada pelatihan disana. Matur nuwun.Pras pirembagan 28 Mei 2013 03.45 (UTC)

Boten punapa mbak Tres, sampun dados penggalih. Sanes wekdal bokbilih kita saged pinanggih malih. Salam kagem kulawarga.Matur nuwun.Pras pirembagan 28 Mei 2013 23.24 (UTC)

Resik resik[besut sumber]

Ayo para kanca padha ngresiki artikel-artikel asil kompetisi Papat Limpad 2912. Sadurunge mbuwang tag artikel pelatihan diprayogakake ndandani sithik-sithik. Matur nuwun.Pras pirembagan 10 Juni 2013 09.12 (UTC)

Re: Resik resik[besut sumber]

Matur nuwun mbak Tres.Pras pirembagan 10 Juni 2013 20.53 (UTC)

Unggah berkas, Sasana Pangunggahan?[besut sumber]

Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18 September 2014 19.22 (UTC)

Status pengurus Anda pada jv.wikipedia[besut sumber]

Halo. Kebijakan mengenai penghapusan "hak-hak lanjutan" (pengurus, birokrat, dsb.) telah ditetapkan melalui konsensus komunitas pada tahun 2013. Menurut kebijakan ini, para steward terus meninjau aktivitas pada wiki-wiki yang menjalankan kebijakan "tidak boleh non-aktif".

Anda memenuhi kriteria non-aktif (tidak melakukan suntingan dan tidak ada catatan tindakan selama 2 tahun) pada wiki yang terdaftar di atas. Karena wiki tersebut tidak mempunyai proses peninjauan hak sendiri, maka diterapkan proses global.

Jika Anda ingin mempertahankan hak-hak Anda, Anda perlu memberitahukan kepada komunitas wiki tersebut mengenai pemberitahuan yang dikirimkan oleh para steward berkaitan dengan status non-aktif Anda. Jika komunitas itu telah membicarakan tentang hal itu dan ingin mempertahankan hak-hak Anda, harap menghubungi para steward pada m:Stewards' noticeboard, dan menyambungkan pranala diskusi komunitas lokal tersebut, di mana mereka menyatakan keinginan untuk terus mempertahankan hak-hak Anda.

Jika Anda bermaksud melepaskan hak-hak Anda, silakan menjawab di sini atau memohon penghapusan hak-hak Anda pada Meta.

Jika tidak ada tanggapan sama sekali setelah kira-kira sebulan, para steward akan menghapus hak-hak pengurus dan/atau birokrat Anda. Dalam kasus yang tidak jelas, para steward akan mengevaluasi tanggapan-tanggapan dan akan merujuk keputusan itu kembali kepada komunitas lokal untuk dimintai komentar dan tinjauan. Jika Anda mempunyai pertanyaan, silakan menghubungi stewards. Rschen7754 8 Juli 2016 02.42 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.12 (UTC)

Cahyo Ramadhanirembugan 31 Oktober 2016 12.12 (UTC)
OperaSydney-Fuegos2006-342289398.jpg
Sugeng Warsa Énggal 2012.
Wikimedia logo family.png