Parembugan Panganggo:Tjmoel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bintang Wiki[besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:53, 3 Juni 2011 (UTC)


Untuk jawaban yang lebih cepat, silahkan menghubungi saya di halaman ini.

Panganggé Tjmoel, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Pras wicara 21:40, 18 November 2009 (UTC)

Re:Lidah Mertua[besut sumber]

Halo... Terima kasih atas infonya... Salam..PL08 Elok rembugan 15:03, 2 April 2011 (UTC)

Re: Templat disambg info[besut sumber]

Selamat malam Tjmoel,

di JV sudah ada kok templatnya, tinggal tuliskan saja {{disambig info}} di baris paling atas artikel.
Terima kasih kembali.

Salam. Tracy rembugan 15:02, 22 April 2011 (UTC)

Sami-sami Tjmoel :-). Tracy rembugan 07:16, 23 April 2011 (UTC)

templat sudah ada[besut sumber]

Cithakan:Tanggal lahir dan umur sudah ada dalam versi bahasa jawa Cithakan:Tanggal lahir lan umur, silakan kalau mau dialihkan dan dilengkapi kegunaannya atau ubah templat yg menggunakan templat ini. Empu rembugan 04:08, 25 April 2011 (UTC)

re wikifisasi[besut sumber]

nuwun mas.............JV003Agus rembugan 05:43, 25 April 2011 (UTC)

re Gajah Mada[besut sumber]

siap mas broJV015Chafid rembugan 16:13, 28 April 2011 (UTC)

RE:Cithakan[besut sumber]

Baik bung tidak apa-apa. Ikut saya perhatikannya pemberian kategorinya. Mengenai superstub, kalau bisa 'diselamatkan', artikel yang pendek-pendek akan saya cobanya :-) Kalau tidak ya saya hapus saja. Meursault2004ngobrol 10:28, 1 Agustus 2011 (UTC)

Terima kasih banyak sudah turut membantu. Sebagian besar memang tidak layak dan layak dihapus. Salam. Meursault2004ngobrol 10:32, 1 Agustus 2011 (UTC)

re cithakan[besut sumber]

matur nuwun mas mul, selamat menjalankan ibadah puasa..... Altonz rembugan 10:30, 1 Agustus 2011 (UTC)

Takon masalah BOT[besut sumber]

Mas moel, kulo arep takon masalah BOT. Kulo iki nduwe BOT sing diterima ning papat Wikipedia, boso Indonesia, Jowo, Banjar, Banyumasan. Nah, saiki kulo arep nggabungake BOT'e iku di user-config.py. Iso ora yo mas ? Masalahe iku, BOT'e iku bebaca di salah satu Wikipedia wae mas, piye iki ? Tolong yo... Salam. Riemogerz pirembagan 26 Mei 2012 10.40 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun. Pras pirembagan 30 Mei 2012 23.00 (UTC)