Parembugan Panganggo:Tinie Ngawen Sejati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Tinie Ngawen Sejati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.01 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 6 Desember 2013 07.33 (UTC)

Re : SR[besut sumber]

Wah.....ngedap-ngedapi saiki Mbak Ndunk....saiki ndhuwe akun Tini Ngawen Sejati (ngawen banget)...heheheh....Ayo Semangat Mbak....wis pokoké tulis apa wae, aja wedi salah.Semangat lan selamat gabung ning WBJ maneh. Puryono| Pirembagan! 6 Desember 2013 08.18 (UTC)