Parembugan Panganggo:Tinie Cah Ngawen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Tinie Cah Ngawen!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.55 (UTC)

Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) pirembagan 17 Mei 2013 12.41 (UTC)

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh Mbak, ugi sugeng gabung ing Wikipedia Basa Jawa, Mangga semangat nyunting.Menawi wonten kalodangan wedal dipunagem nyunting.Semangat..Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 18 Mei 2013 18.31 (UTC)

Re:Semangat[besut sumber]

Matur nuwun Mbak Tinie Cah Ngawen...senajan ning warnet kudu tetep semangat nyuting...Suwun. Puryono| Pirembagan! 27 Mei 2013 14.15 (UTC)

Semangat nyunting[besut sumber]

Tetep semangat mba Tini. Salam kenal Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله) pirembagan 27 Mei 2013 14.44 (UTC)

Re:Semangat[besut sumber]

Matur nuwun Mbak Tinie,Amal sodakoh ingkang mboten saget luntur salah satunggalipun enggih punika "Elmu kang mupangat".Dados nyunting punika kagolong dados amal sodakoh ingkang mboten saget luntur senajan kita sampun tilar donya.Mangga sareng-sareng semangat nyunting kagem mbebasake elmu pangetahuan dateng saderek kita sedaya.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 29 Mei 2013 14.03 (UTC)

Resik resik[besut sumber]

Ayo para kanca padha ngresiki artikel-artikel asil kompetisi Papat Limpad 2912. Sadurunge mbuwang tag artikel pelatihan diprayogakake ndandani sithik-sithik. Matur nuwun.Pras pirembagan 10 Juni 2013 09.12 (UTC)