Parembugan Panganggo:Slamet Serayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mangga2 nggawé templat Babel! Meursault2004 11:15, 25 April 2006 (UTC)

Map-bms[besut sumber]

Bung Slamet, saya ubah requestnya di (map-bms:Wikipedia:Pengurus), mungkin Anda bisa vote untuk Meursault2004 biar keliatan ada pendukungnya :) Borgx 04:43, 1 Juni 2006 (UTC)

matur nuwun[besut sumber]

Matur nuwun atas perhatiannya. saya sendiri juga belum terlalu yakin dengan kemampuan ejaan bahasa Jawa saya. Saya dah daftar di wiki banyumas, nanti saya coba ikut2an nulis. Sekalian saya mau tanya masalah kategorisasi. Wayang itu masuknya kategori mana ya? Apakah perlu di depan sendiri (mengingat ini wikipedia Jawa), atau masuk ke sub budaya? anggoro 06:29, 1 Juni 2006 (UTC)

map-bms[besut sumber]

Halo, Anda sekarang sysop di map-bms.wikipedia.org Selamat! Borgx 00:13, 9 Juni 2006 (UTC)

Dari mana beritanya dan bagaimana dengan bung Borgx sendiri juga Meursault?. Slamet Serayu 00:18, 9 Juni 2006 (UTC)

Beritanya ada di meta, kita bertiga sudah diangkat jadi sysop. :) Borgx 00:20, 9 Juni 2006 (UTC)

OK selamat juga. Slamet Serayu 00:25, 9 Juni 2006 (UTC)

iseng[besut sumber]

aku ora mudheng maksude sing nang talk:primbon iku. mungkin wong iseng. btw, selamat atas pengangkatan jadi sysop :) anggoro 08:59, 15 Juni 2006 (UTC)

salin basa[besut sumber]

Mas, aku nyoba translate beberapa artikel Banyumasan sing panjenengan posting. Muga2 gak salah :) terus, ing bagian Calung, aku nambahi keterangan yen iku uga ana ing Sundha, apa maneh wis ana Calung Banyumasan. Suwun anggoro 12:01, 16 Juni 2006 (UTC)

ha ha ha salah satu penyakit wikipedia emang gini. banyak entry gak jelas. Borx udah bikin template untuk hapus sih... anggoro 08:03, 19 Juni 2006 (UTC)

lancang[besut sumber]

Nuwun sewu nek lancang, aku nyoba nata panggonan Paribasa Jawa. anggoro 05:38, 22 Juni 2006 (UTC)

tembung[besut sumber]

kata (tembung) sato sering saya temukan untuk mengarah pada arti kewan. dalam penggunaan lain, misalnya: sato galak berarti kewan galak, sato iwak berarti bangsa kewan sing wujude iwak. dalam penggunaan sato kewan, biasanya hal itu merujuk pada bangsane kewan. kira2 begitu yang saya tahu.

) anggoro 06:05, 30 Juni 2006 (UTC)

Mas, sing bageyan Dondong karo duku lan dhuren iku ora kuwalik? ketoke nek nang dondong karo duku nganggo sing dhuku karo dhondhong, nek dhuren lagi nganggo durèn. kaya nang tembung wedi (takut) karo wedhi (pasir). suwun anggoro 08:07, 6 Juli 2006 (UTC)

Gak pa pa kok, aku ya lagi ajar. Sing aku gumun malah sampeyan iku. yen dipikir2 Wong Banyumasan nanging nulise nganggo ojo (aja) karo opo (apa). Nek urusan ejaan jawa, katone wong banyumasan luwih kepenak, wong nulise kaya pocapan Banyumasan, he he he... anggoro 08:50, 6 Juli 2006 (UTC)

Oalah, jebul ngono critane. Marai isin, aku. kudune aku bisa gawe wikipedia basa osing, wong maratuwaku seka Banyuwangi, ha ha anggoro 09:19, 6 Juli 2006 (UTC)

Matur nuwun, nanging aku ora yakin bakal lancar. Luwih becik ngurusi Wikipedia Jawa iki sik. Ikiwae isih keponthal2 durung lancar.anggoro 07:36, 7 Juli 2006 (UTC)

Ejaan[besut sumber]

matur nuwun pasetujoné, lan njaluk ngapura nèk malah tambah gawé bingung. masalahé perkara ejaan iki pancèb marai bingung. anggoro 05:55, 1 Agustus 2006 (UTC)

Pengurus[besut sumber]

Mas Anggoro wus tak-dadèkaké pengurus kaya panyuwuné mas Slamet :-) Meursault2004 12:53, 1 Agustus 2006 (UTC)

jebul sampéyan sing marai... matur nuwun kapercayané. anggoro 03:15, 2 Agustus 2006 (UTC)

kategori[besut sumber]

mas, aku bingung marang editan panjenengan sing nang kategori. contoné nang kategori:Paramasastra. kategori Paramasastra dak pikir mlebu dadi sub kategori nang kategori:Basa Jawa. struktur ngéné iki kaya nang wiki en karo id. dadi pancèn ana sub kategori. nang sub kategori uga banjur ana sub kategori manèh. piyé? apa ana alesan liyané? nuwun. anggoro 04:38, 2 Agustus 2006 (UTC)

special:Allmessages[besut sumber]

  • Dear Slamet! I want to inform you about a special platform to translate the MediaWiki interface in many languages:
  1. please log in first
  2. choose « ‎Basa Jawa‎ · jv: » as user interface language
  3. go to [1] and / or [2]
Dear Slamet! Thanks for coming to Betawiki! You are a sysop and bureaucrat now. Best regards Gangleri · T · m: Th · T 09:15, 8 Agustus 2006 (UTC)

pesen[besut sumber]

aku njajal mlebu nang situsé, kétoké kuwi program gawé interface terjemahan wikiMèdia versi mutibahasa. anggoro 05:33, 8 Agustus 2006 (UTC)

  • aku ora mudeng interface, sampeyan wae sing ngewakili yo, ngomong wae nek slamet titip salam lagi sibuk. Slamet Serayu 05:38, 8 Agustus 2006 (UTC)

aku ora ngerti basa inggrisé "titip salam", nèk sibuk aku ngerti="busy". Ngomong-omong, matur nuwun wis ngreksa artikel magelang. aku ora bisa mènèhi apa-apa kejaba nambahi map-bms nang Pangowahan pungkasan anggoro 08:13, 8 Agustus 2006 (UTC)

Siap!!!! sugeng liburan. anggoro 04:56, 12 Agustus 2006 (UTC)

Sugeng rawuh. Pantesan wingi tak ingak-inguk kok ora katon-katon. Katoné saiki map-bms wis mulai ramé. anggoro 09:20, 5 Oktober 2006 (UTC)

wikibook[besut sumber]

mas piyé yèn nggawé wikibook? katoné bisa dicicil bareng nggarapé. misalé, lagu-lagu dolanan apa tulisan-tulisan liyané kan nèk digabung bisa dadi buku. btw, njenengan sregep banget gawé péta tata surya. cita-citané astronot to? :) anggoro 06:40, 7 September 2006 (UTC)

Mas, nèk ngajoaké wikibook ki nang kéné? sing basa jawa anané wikitionary.anggoro 05:56, 14 September 2006 (UTC)

Mas, njaluk tulung dadi pendhukung proposal wikibooks. aku wis request anggoro 08:01, 19 September 2006 (UTC)

Nèk arep njajal nang incubator kuwi kudu ijin sik? apa bisa langsung? (anggoro) 202.165.40.50 10:05, 20 September 2006 (UTC)

Aku wis nyoba gawé nang [3]. Nèk bisa ditulungi, aku tak liburan nang incubator sik. anggoro 15:10, 21 September 2006 (UTC)

:)[besut sumber]

Thank you for the welcome :)

artikel pilihan[besut sumber]

mas, katoné wiwit aku mèlu wikipédia iki nganti saiki kok artikel pilihan ora naté diganti. Ana idhé? anggoro 12:19, 5 Oktober 2006 (UTC)

he he he... aku lagi mlebu dina iki. sepurané, mas, mumpung esih bada! ang (pesen) 06:01, 31 Oktober 2006 (UTC)

paugeran[besut sumber]

Aku ngopi pedoman gawé judhul artikel seka basa Indonesia (durung tak terjemahké), nah perkarané ki ana perkara-perkara sing kudu dirembug. Coba panjenengan priksani ing WP:PMAA. Kira2 ana sing perlu diowahi? Suwun. (Panjenengan lagi cuti, ya? ketoké lagi musim cuti akhir2 iki) angrembugan07:52, 15 November 2006 (UTC)

Suwé temen gak katon. aku butuh pitulungan panjenengan ing voting wikibooks nang kéné angrembugan06:22, 20 November 2006 (UTC)

rembugané nang kéné, bèn kesané resmi :) angrembugan08:04, 21 November 2006 (UTC)

memuat gambar di su[besut sumber]

halo, saya sysop di su anda telah memuat gambar di su, sebaiknya anda menambah keterangan asal gambar / sumber gambar dan jenis lisensinya.. kini tersedia templat/citakan jenis lisensi disana kategori Citakan Gambar, terimakasih --TottyBot 07:56, 23 November 2006 (UTC)

Re:Mohon Saran[besut sumber]

Sami-sami Kang. Sugeng makaryo kémawon. Nyuwun ngapunten nggih, sumbangane mboten kathah. --tedi 07:07, 24 November 2006 (UTC)

Hihi, Mas Slamet iku iso ae. Aku kan jv-1. Mas Slamet iku jv-2. Mesthine njenengan luwih apik tho Mas. Ummm, piye ya critane. Bapakku tau nang Magelang 14 taun (ning aku gak melok). Njur aku nang Yojo 7 taun. Nang Purworejo 2 sasih. Nang Tuban 1 sasih. Ya wes ngono critane. --tedi 07:19, 24 November 2006 (UTC)

wengi[besut sumber]

wah jan-jané ya rada gela ora ana panjenengan. ning ya lumayan dadi bisa ngrembug sawetara prakara sing (pancèn) luwih gampang dirembug langsung. nèk jaréné mas revi, kantoré panjenengan cedhak kantorku. kapan-kapan piyé yèn makan siang bareng nang KTS utawa semanggi? (btw, nèk ndeleng fotoné, aku kudu ngundang "pak" dudu mas, ya? lan sopané kayané kudu nganggo basa krama ki) angrembugan04:31, 8 Desember 2006 (UTC)

sampun tuntas kaleksanan. Nuwun séwu, aku akhir2 iki lagi akèh gawéyan numpuk :( angrembugan12:15, 12 Desember 2006 (UTC)

vandal[besut sumber]

aku wis maca kelakuané cah kuwi. lagi tak gawé cithakan {{Vandal}}. sumangga nyobi...
anggoro 07:45, 15 Desember 2006 (UTC)

Wanwa[besut sumber]

Pak Slamet bareng tak-deleng ing bausastra, tibakné tembung Jawa kanggo 'benua' iku dudu 'wanwa' nanging 'bawana' sing luwih apik. Mengko suntingané pak Slamet tak-owahi ya. Meursault2004ngobrol 09:09, 4 Januari 2007 (UTC)

Ngoyak setoran[besut sumber]

Kebetulan minggu-minggu kepungkur rada sepi neng kantor, dadi bisa nulis-nulis artikel. Ngomong-ngomong sajané aku uga isin mas karo wikipedia Sundha. Masa luwih akèh mereka. Pak Slamet sumabangsihé kanggo Wikipedia Jawa akèh ya! Nuwun séwu aku ora akèh nyumbang ing Banyumasan ... Meursault2004ngobrol 08:46, 23 Januari 2007 (UTC)

Aku ya wis rada alon-alonan kok mas. Ngomong2 éjaan karasidenan iku nganggo e dadi "Karesidenan". Yèn ing basa Jawa mungkin bisa uga ditulis "Karesidhenan". Meursault2004ngobrol 09:08, 23 Januari 2007 (UTC)
Suwun ya mas bab karesidenan! Meursault2004ngobrol 06:17, 24 Januari 2007 (UTC)
Iya mengko tak-wacané. Ing id: Jawa Tengah dadi artikel pinilih, mbokmewana ing jv: uga bisa dadi artikel pinilih. Meursault2004ngobrol 06:45, 24 Januari 2007 (UTC)

Kantoran[besut sumber]

Isih neng kantor ta? Syukur nek ora banjir! Ati-ati neng dalan ya pak! Aku nek ora ana halangan minggu ngarep kudu neng Jakarta. Mungkin bisa ketemu kapan2. Meursault2004ngobrol 09:39, 2 Februari 2007 (UTC)

Oh iya salam! Mengko aku telpon yèn wis tekan. Meursault2004ngobrol 09:48, 2 Februari 2007 (UTC)

banjir[besut sumber]

nuwun séwu, mau nélpon nang kantor gak bisa2, terus nelpon hp kok jebul garwané panjenengan sing nampa. aku mung arep takon banjir apa ora. syukur, jebul ora kebanjiran. aku ya aman2 waé. ang 07:47, 6 Februari 2007 (UTC)

Alhamdulillah kabèh ora ana alangan. rada ketar-ketir amarga bojoku lagi meteng tuwa. :) ang 08:16, 6 Februari 2007 (UTC)

amin... ang 09:13, 6 Februari 2007 (UTC)

Jakarta[besut sumber]

Pak aku wis teka neng Jakarta ... ning HP-ku mati. Mengko kopdar ya! Salam. Meursault2004ngobrol 04:09, 7 Februari 2007 (UTC)

Ya wis mengko bisa diatur kepenake kepriye, suwun! Tak-kira isa nganggo flexi nanging telkomnet lagi down saiki. Aku arep nyang Solo dhisik pirang dina. Meursault2004ngobrol 06:49, 8 Februari 2007 (UTC)
Mengko tak-cobane telpon. Isih ngerti telponku ta? Meursault2004ngobrol 07:02, 8 Februari 2007 (UTC)

piyè, dadiné arep kapan? ngomong2, aku lagi ora bisa aktif akhir2 iki. tak nerjemahaké sik waé. ang 09:43, 13 Februari 2007 (UTC)

Nuwun séwu durung ngerti kapan kudu lunga nyang Sala ... Ngomong2 wis tau mirsani kaca iki durung ? Meursault2004ngobrol 14:34, 13 Februari 2007 (UTC)

mengko gampang perkara patemon iku. aku saiki lagi dadi "suami siaga", nèk prakiran dhokter udakara pungkasan pebruari nganti awal maret. ang 08:21, 14 Februari 2007 (UTC)

Aku wingi takon karo Anggoro apa sumedya dadi birokrat. Dheweke sanggup nanging uga ngajo'aké 'njenengan. Kepriyé? Karo ngomong2 minggu iki bakal ana kopdar. Wingi tak-coba tak-telpon ora mlebu. Salam! Meursault2004ngobrol 10:04, 18 Februari 2007 (UTC)

Matur nuwun tanggepané! Nek ngono mas Anggoro tak-dadekake birokrat! Meursault2004ngobrol 08:05, 19 Februari 2007 (UTC)


matur nuwun, kang!! ang 09:49, 20 Februari 2007 (UTC)

Undangan[besut sumber]

Halo. Kami akan mengadakan pertemuan dengan tim dokumenter Wikipedia. Jika Anda berminat bergabung. daftarkan nama pengguna Anda segera. Salam borgx(kirim pesan) 01:53, 21 Februari 2007 (UTC)

Umah[besut sumber]

artikel Umah ibadah takpindhah nang Omah ibadah, ya? katoné luwih pas. ang 06:11, 21 Februari 2007 (UTC)

wis tak ganti. nèk nang majalah2 basa jawa sih nganggoné omah. aku nemu tembung umah nang situs2 malaysia. :) ang 07:30, 21 Februari 2007 (UTC)

lairan[besut sumber]

Nyuwun séwu lagi nongol saiki. alhamdulillah anakku lair setu wingi. nyuwun pandonga supaya si jabang bayi bisa ngadhepi kahanan ndonya kanthi becik lan tansah éling marang sing kuwasa. ang 03:32, 28 Februari 2007 (UTC)

pilihan[besut sumber]

ok. mung nangwayang iku ora ana gambaré babar blas. mengko tak tambahi. nèk gambar pilihané apa? aku ora naté nggatékaké gambar2. :) ang 07:03, 1 Maret 2007 (UTC)

matur nuwun mas. wis tak pasang. katoné sing gambar kendhang kuwi seka common, ya? nèk wis ana nang common ora susah diupload ulang bisa kok, kaya sing tak patrapaké ing artikel wayang.ang 09:03, 1 Maret 2007 (UTC)

Piranti gamelan[besut sumber]

Ya pak mengko tak-cobane. BTW ing museum Nasional ugi komplit ana piranti wayang. Ing Sala mungkin bisa foto paraga2 wayang. Meursault2004ngobrol 16:37, 2 Maret 2007 (UTC)

aku sakjané arep mèlu nambahi, mung buku2ku saiki lagi ditumpuk nang gudhang :( ang 08:50, 6 Maret 2007 (UTC)

Undangan seminar[besut sumber]

Halo, Wikipedia Indonesia diundang untuk membawa acara seminar di Universitas Bina Nusantara. Jika Anda berminat, Anda bisa menghadirinya. Lihat informasi detilnya. Salam borgx(kirim pesan) 05:05, 8 Maret 2007 (UTC)

matur nuwun. wah jané aku kepingin ketemu Pak Slamet, jé! ang 06:41, 21 Maret 2007 (UTC)

Kerajaan[besut sumber]

Oh iya matur nuwun. Sakjané aku uga arep nulis artikel2 bab Raja2 Jawa. Nanging yèn olèh nuwun séwu tak-owahi ya judulé mas dadi Karajan utawa Karaton supaya luwih nJawani. Yèn ora kerunguné terlalu Indonesiawi. Suwun! Meursault2004ngobrol 05:26, 8 Maret 2007 (UTC)

aku setuju. menggo gugur gunung nyunting kerajaan eh karajan ang 03:30, 9 Maret 2007 (UTC)
aku nyoba sithik2 nambahi karo nyunting. mung aku luwih cocog karo periodisasi vèrsi en tinimbang id, dadi ora ana kerajaan medang (lan beciké ditulis medhang). tembung medhang wis ana jaman sanjaya lan lumrahé kanggo tetembungan sadurungé nyebutaké kutharaja (ibukota), upamané "i mdang ri poh pitu" (jaman balitung), "i mdang-bhumi mataram" (jaman dyah wawa), "I mdang I bhumi mataram I watu galuh." ning ya wa-Allahu-alam, wong ya aku durung naté urip nang abad ka-10 he he he. ning yèn manut pakem sing ditulis para ahli sejarah, umumé mpu sindhok mlebuné nang Mataram lan pambukané Tawlang-Kahuripan lan mlebu ing pérangan dhéwé, yaiku Wangsa Isana ang 07:12, 9 Maret 2007 (UTC)

Sami-sami[besut sumber]

Sami-sami Mas. Wong Wikipedia-an iku sing penting enjoy kok ya. Ning ya nuwun sewu banget lho, nek nggawe artikel nang Basa Jawa ketoke durung wani. Iseh jv-1 seh. Mengko ndak diseneni wong sekampung lha isen akuu. Hehe. Sugeng makaryo kemawon --tedi 20:01, 13 Maret 2007 (UTC)

pancenaBot[besut sumber]

Matur nuwun, sugeng tetepangan...:) iki bot dolananku, lagi njajal thok. PancenaBot 04:41, 30 Maret 2007 (UTC)

he he he, ayo rame2. iki lagi nyoba2, isih durung lancar. apa maneh internet kantorku lagi lelet. pancenaBot 04:16, 2 April 2007 (UTC)

kuwi sing ngowahi aku kok he he he mengko tak login nèk ngono ang 09:50, 5 April 2007 (UTC)

ora apa2 kok. loh, wis digawe mad:, to? mengko tak coba mampir nang incubator. saiki syaraté angel yen ngajokake anyar. wikibooks wae rasane wis mutung aku. ang 10:07, 5 April 2007 (UTC)

Tenang mas mengko wikibooks jv tak akali ben cepet digawe, Slamet Serayu 10:17, 5 April 2007 (UTC)

sumangga[besut sumber]

sumangga. aku kadhang sok tilik mampir, tak pikir panjenengan wis lali. butuh bantuan bot? ang 06:45, 30 April 2007 (UTC)

wuih, akhiré nyundhul angka ajaib. tandangé panjenengan ngluwihi bot... he he he . oh ya, aku nyuwun conto kanggo artikel taun ing banyumas. padha apa beda karo sing nang kéné? suwun.. ang 04:03, 4 Mei 2007 (UTC)

ok. mengko nèk ana wektu mirunggan tak njajal bot nang banyumas. ang 05:51, 4 Mei 2007 (UTC)

Slamet karo matur nuwun ya bisa nekani 10.000! Meursault2004ngobrol 11:44, 8 Mei 2007 (UTC)

Mbusak[besut sumber]

Wah saiki kok mbusaki kaca-kaca :-) Aku bareng saiki ya mbusaki kaca-kaca hahaha Meursault2004ngobrol 14:45, 9 Mei 2007 (UTC)

Javanese Wikibooks[besut sumber]

I'm not sure if you've noticed, but I recently conditionally approved the project. Since you were listed as one of the people interested in forming the community, I hope you can spread the word and encourage people to edit the test project and translate localization files. :)--Shanel 02:59, 24 Mei 2007 (UTC)

Salam Kenal[besut sumber]

Kulanuwun.

Matur nuwun mas Slamet, aku mung njajal mèlu-mèlu nyumabang sak bisané, muga-muga waé ana pigunané.

Aku wis naté tepung karo mas Merssault2004 nalika mèlu workshop wikipedia ing JCC tanggal 20 wingi, nanging sajaké panjenengané sibuk banget (dadi pembicara utama), dadi ya durung bisa ngobrol.

Muga-muga jv cepet maju dadi basa kang gedhé lan pinunjul. Salam. Pras 10:01, 22 November 2007 (UTC)

Suwé ora ketemu[besut sumber]

Wah wis suwé ora aktif. Nèng ngendi waé? Sibuk kantoran utawa kaluwarga ya? Meursault2004ngobrol 02:30, 23 November 2007 (UTC)

Re:Salam kenal[besut sumber]

Matur nuwun, salam kenal ugi Pak Slamet. Menawi kula saking Magelang. Kula namung urun sekedhik-sekedhik menawi wonten wekdal kok. Pengetahuan kula rak cekak sanget, dados namung saged nerjemahaken saking id, hehe sekalian sinau. Pak Slamet, kula badhé tanglet, kok ing kaca utama jv mboten wonten kategori ngelmu (ingkang kakait kaliyan IPA utawi astronomi) nggih? Menapa amargi artikelipun dèrèng kathah? Tracy 03:07, 23 November 2007 (UTC)

Nuwun sewu, kula nggih saged mboten ngangge basa krama, nanging rak nggih mboten sopan ta menawi kalih tiyang ingkang langkung sepuh utawi dereng kenal caket kok ngoko mawon. Kula dereng biasa. Matur nuwun pun damelaken kategori Elmu. Tracy 06:08, 23 November 2007 (UTC)
Nggih sampun, mangkih kula cobi rewangi nerjemahke Elmu. Salam! Tracy 06:38, 23 November 2007 (UTC)


Sugeng warsa énggal[besut sumber]

Slamet taun anyar! Isih sibuk karo kulawarga lan kantoran ya! Wingi naté aku tèlpon kok ora masuk, apa nomeré wis diganti? Nanging aja nulis nomer telpon ning kene ya! Mbokmenawa 'njenengan bisa rawuh kopi dharatan ing dina Kemis mengko. Infoné bisa diwaca ing kéné. Matur nuwun lan salam! Meursault2004ngobrol 01:53, 6 Januari 2008 (UTC)

  • Wah mas Slamet saiki wis aktif manèh, seneng banget, wis dientèni wong akèh jé. Muga-muga ambal warsa katelu sasi maret mengko jv wis munggah kelas 12.000 artikel. Pras kotak pesen

Re:Pangurus[besut sumber]

Matur nuwun wilujengipun Pak Slamet. Aku melu seneng Pak Slamet aktif maneh ing jv. Tracygunemanku 10:23, 27 Januari 2008 (UTC)

Laskar Pelangi[besut sumber]

Mangga mbak tulung dipun-pirsani Dhiskusi:Laskar Pelangi. Meursault2004ngobrol 09:43, 18 Februari 2008 (UTC)

Wikibreak[besut sumber]

Nyuwun palilah kanggo wikibreak sawetara wektu miwiti kaping 24 Maret nganti 4 April 2009, kanggo kaperluan ngibadah umrah. Matur nuwun, nyuwun pandonga lan gunging pangaksami.Pras 00:33, 23 Maret 2009 (UTC)

Artikel pilihan Mei 2009[besut sumber]

Tibake wis sasi Mei, nyuwun pamrayoga, apa ya kanggo Artikel Pilihan lan Gambar Pilihan kanggo sasi Mei 2009? Pancèné durung ana artikel sing apik tenan, nanging saora-orané bisa milih sing rada apik, bèn kaya Wikipedia tenanan. Matur nuwun. Pras 23:43, 30 April 2009 (UTC)

AP & GP Juni 2009[besut sumber]

Mas, punapa nggih saenipun kangge AP & GP Juni 2009?. Pras 00:57, 4 Juni 2009 (UTC)

usul pangangkatan pengurus anyar[besut sumber]

Mas Slamet, mas Revi, Mas Ang, mbak Tres, mas Ali lan para sutrisna kabèh, amarga kakurangan tenaga aku ngusulaké panambahan pengurus anyar, mangga dipirsani ing Warung Kopi. Matur nuwun. Pras wicara 07:36, 18 Februari 2010 (UTC)

The Javanese Wikisource[besut sumber]

Hi! Honorable administrators of the Javanese Wikipedia! Sorry for writing in English, I don't know the Javanese language. The Javanese test-Wikisource is pretty big, so, it needs to be a normal Wikisource, not a part of the Old Wikisource. Please, help in creation of the independent Javanese Wikisource! The Request for opening the Javanese Wikisource is here, also it needs to translate these messages. Thank you very much for your attention to this problem and, please, ask wikipedians of the Javanese Wikipedia, who can help you in the creation! --Andrijko Z. rembugan 14:07, 9 Januari 2011 (UTC)

Ora aktif[besut sumber]

Mas Slamet kok wis suwe banget ora nyunting maneh ya? Kamangka iki pinuju akeh gaweyan resik-resik sisa pelatihan nulis "Papat Limpad". Matur nuwun.Pras pirembagan 22:59, 28 September 2011 (UTC)

Opsis anyar[besut sumber]

Ingkang kinurmatan kangmas Slamet Serayu. Amargi kabetahan ingkang sampun ndhesek kanggé ngrumat Wikipedia abasa Jawi punika, utaminipun kanggé ngresiki lan ndandosi artikel-artikel tilas pelatihan Papat Limpad, nyuwun palilahipun manawi kepareng kanggé sawetawis wekdal hak-hak opsis panjenengan dipun sambut déning para pangurus énggal ingkang badhé dipunangkat. Mangké manawi panjenengan ngersakaken aktif, hak-hak wau saged dipunpatrapaken malih. Matur nuwun sadèrèngipun. Meursault2004ngobrol 19 Oktober 2011 14.48 (UTC)

Sugeng Warsa Enggal[besut sumber]

Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 1 Januari 2012 11.11 (UTC)

Status Pengurus Anda[besut sumber]

Halo. Saya adalah seorang steward. Sebuah kebijakan yang baru mengenai penghapusan "hak-hak khusus" (administrator/pengurus, birokrat, dll) baru-baru ini telah diterapkan melalui kesepakatan bersama. Menurut kebijakan ini, para pengurus melakukan peninjauan atas kegiatan para pengurus dari wiki yang tidak memiliki kebijakan ketidak-aktifan.

Anda telah memenuhi kriteria ketidakaktifan (tidak melakukan edit dan tidak ada catatan tindakan selama 2 tahun) pada jvwiki, dimana anda berperan sebagai seorang pengurus. Karena jvwiki tidak memiliki proses peninjauan atas hak-hak pengurusnya sendiri, maka proses global akan diberlakukan.

Jika Anda ingin mempertahankan hak-hak Anda, Anda harus menginformasikan kepada komunitas Anda bahwa steward telah mengirim informasi mengenai ketidak-aktifan Anda untuk ditindaklanjuti. Berdasarkan pembahasan komunitas tersebut, jika komunitas berkehendak agar anda mempertahankan hak-hak anda tersebut, harap dapat menghubungi para steward melalui m:Stewards' noticeboard, dimana keinginan komunitas dapat disampaikan, dan menunjukkan tindakan yang berkesinambungan dalam rangka mempertahankan hak-hak tersebut.

Para pengurus akan mengevaluasi tanggapan-tanggapan yang masuk. Jika tidak terdapat tanggapan apapun dalam waktu satu bulan, maka kami akan segera mencabut hak-hak administratif/kepengurusan anda. Jika ada keraguan, kami akan mengevaluasi tanggapan yang masuk dan mengambil keputusan mengacu pada komentar dan tinjauan komunitas. Jika anda memiliki pertanyaan, harap dapat menghubungi kami melalui m:Stewards' noticeboard.

Hormat kami, Rschen7754 29 Juni 2014 22.42 (UTC)

ꦠꦸꦭꦸꦁ[besut sumber]

Mohon bantu saya kembali mengerjakan Incubator Wikipedia Bahasa Madura .. :) Ryan Ajie pirembagan 17 Juli 2014 13.23 (UTC)

OperaSydney-Fuegos2006-342289398.jpg
Sugeng Warsa Énggal 2012.
Wikimedia logo family.png