Parembugan Panganggo:Sidiqranuwidjaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Sidiqranuwidjaya!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.59 (UTC)

Tracy rembugan 13:56, 2 Maret 2011 (UTC)

Wayang Dongeng[besut sumber]

Salam kenal, Artikel Wayang Dongèng kok isinipun dipungantos ngangge Wayang Kulit nggih? Nuwun sewu badhe kula wangsulaken dhumateng versi saderengipun. Pras rembugan 01:02, 3 Maret 2011 (UTC)