Parembugan Panganggo:Sherlockindo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Sherlockindo!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.42 (UTC)

Pras 12:08, 7 Januari 2009 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Mas Nur ingkang kinurmatan. Kita ingkang ngaturaken sembah nuwun, déné taksih wonten kawula mudha ingkang peduli dhumateng Basa Jawa ingkang kawentar adi luhung, ewasemanten kok nasibipun kirang pikantuk kawigatosan. Manawi wonten kalodhangan mangga nyerat wonten Wikipedia Jawi mriki, manawi mboten kita sami sinten malih? Mangké manawi keladuk punah rak gela? Hehe, basa krama utawa ngoko inggih dipunsumanggakaken. Ingkang taksih aktif wonten ing Wiki Jv sapunika namung sakedhik sanget, ing antawisipun Mas Revi, mas Anggoro, mbak Tres lan kala-kala Mas Slamet. Matur nuwun.Pras 13:03, 8 Januari 2009 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Panjenengan bisa basa Jawa lan péngin olèh laptop lan bebungah liyané kanthi gratis?

Ayo padha mèlu pasanggiri ing Wikipédia Jawa iki, sing bakal lumaku tekan tanggal 20 Fèbruari 2018. Panjenengan kari gawé artikel ènsiklopédhi ing Wikipédia Jawa saakèh-akèhé. Bab ayahané, wacanen kaca iki.

Kanggo panjenengan sing durung mangerti carané gawé artikel Wikipédia Jawa, nanging péngin supaya trampil gawé artikel ing Wikipédia Jawa, panitya mbukak klas-klas palantihan ping pindho saben wulané ing Yogyakarta.

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Wirjadisastra (rembugan) 4 Oktober 2017 06.18 (UTC)