Parembugan Panganggo:Rifai muhammad22

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sedhèrèk Rifai muhammad22, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Jawa-wiki-21.png
Memulai
Miwiti
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé ing Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing asring ditakokaké babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan ing Wikipedia.
  • Supaya ora salah nggawé artikel wacanana larangan iki
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan ora usah wedi nggawé kesalahan nalikané nggawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané bakal ngawasi owah-owahan anyar lan mbalèkaké tulisan asliné menawa ana kaluputan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!

Wagino Bot pirembagan 27 April 2015 11.36 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]

Mas, iki ayahan (tugas/tantangan) ing Wiki Mrebawani. Kanggo Tataran 1 (Level 1), cukup ngumpulaké 5 artikel sing dumadi saka paling ora 5 ukara (kalimat). Cahyo Ramadhani pirembagan 17 Mei 2016 03.15 (UTC)

Mas, saking 7 artikel ingkang Panjenengan kempal dhateng Tataran 1, 3 boten kula étang awit kedah dipungabungaken. Ingkang 4 sampun kula dandosi. Panjenengan kantun ngempal 1 artikel malih supados lulus Tataran 1. Pamrayogi kula, artikel ingkang dipunkempal boten perlu ingkang panjang. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani rembug 18 Mei 2016 03.38 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Matur nuwun nggih, Mas. Cahyo Ramadhani rembug 26 Mèi 2016 03.25 (UTC)

inggih mas Cahyo Ramadhani sami-sami. Rifai muhammad22 (rembug) 26 Mèi 2016 03.43 (UTC)

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
1 THSR 700T 225 4 1 1 1 - Rintisan
2 Warigaluh 83 3 1 1 1 1 Rintisan
3 Denny Cagur‎ 400 1 1 1 1 - Rintisan
4 Emilio Aguinaldo 136 2 1 1 1 1 Rintisan
5 Yon Koeswoyo 2242 3 1 1 1 - Rintisan
6 Jose P. Laurel 348 - 1 1 1 1 Rintisan
7 Carlos P. Garcia 140 - 1 1 1 1 Rintisan
8 Jiang Wan 132 - - 1 1 1 Rintisan
9 Manuel L. Quezon 634 1 1 1 1 1 Rintisan
10 Jose P. Laurel 348 - 1 1 1 1 Rintisan
11 Zhao Ziyang 283 - 1 1 1 1 Rintisan
12 Hua Guofeng 274 - 1 1 1 1 Rintisan
13 Li Peng 166 1 1 1 1 1 Rintisan
14 Li Xiannian 387 5 1 1 1 1 Rintisan
15 Jiang Zemin 413 4 1 1 1 1 Rintisan
16 Persikabo Bogor 638 - 1 1 1 - Rintisan
17 Persitara Jakarta Utara 487 - 1 1 1 - Rintisan
18 Fengshen Yanyi 889 4 1 1 1 1 Rintisan

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.04 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.04 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Panjenengan bisa basa Jawa lan péngin olèh laptop lan bebungah liyané kanthi gratis?

Ayo padha mèlu pasanggiri ing Wikipédia Jawa iki, sing bakal lumaku tekan tanggal 20 Fèbruari 2018. Panjenengan kari gawé artikel ènsiklopédhi ing Wikipédia Jawa saakèh-akèhé. Bab ayahané, wacanen kaca iki.

Kanggo panjenengan sing durung mangerti carané gawé artikel Wikipédia Jawa, nanging péngin supaya trampil gawé artikel ing Wikipédia Jawa, panitya mbukak klas-klas palantihan ping pindho saben wulané ing Yogyakarta.

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Wirjadisastra (rembugan) 4 Oktober 2017 06.03 (UTC)

Tanggapan[besut sumber]

Matur nuwun. Ojo lali untuk menghubungkan artikel buatan Anda ke WikiData supaya bisa tahu apakah artikelnya sudah ada atau belum dalam bahasa Jawa. Trims. Mimihitam (rembugan) 1 Mèi 2019 15.55 (UTC)

@Mimihitam nggeh mas. Rifai muhammad22 (rembugan) 1 Mèi 2019 16.02 (UTC)

Re:Halo[besut sumber]

Halo pak Rifai, salam kenal juga. Saya dari Jakarta. Matur nuwun. Veracious (rembugan) 12 Mèi 2019 17.14 (UTC)

We'd like to hear from you.[besut sumber]

Hi Panganggo:Rifai muhammad22,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)