Parembugan Panganggo:Pras/arsip-2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


The Javanese Wikisource[besut sumber]

Hi! Honorable administrators of the Javanese Wikipedia! Sorry for writing in English, I don't know the Javanese language. The Javanese test-Wikisource is pretty big, so, it needs to be a normal Wikisource, not a part of the Old Wikisource. Please, help in creation of the independent Javanese Wikisource! The Request for opening the Javanese Wikisource is here, also it needs to translate these messages. Thank you very much for your attention to this problem and, please, ask wikipedians of the Javanese Wikipedia, who can help you in the creation! --Andrijko Z. rembugan 14:04, 9 Januari 2011 (UTC)

Re:Wikisource[besut sumber]

Héhéhe. Kabar saé 'nika pak. Wikimedia sampun sadar menawi Wikisource Jawi kedhah dipun damel :-) Meursault2004ngobrol 17:52, 9 Januari 2011 (UTC)

Pak Pras nyuwun pamanggihipun perkawis menika. Matur nuwun! Meursault2004ngobrol 07:51, 10 Januari 2011 (UTC)
Solusi sanès inggih ngoko lan krama kekalihipun dipunserat utawi madya. Nanging madya menika radi awon ... Lajeng solusi kapindhah menika radi kekathahan. Meursault2004ngobrol 10:34, 10 Januari 2011 (UTC)

Re:Pepakan[besut sumber]

Sugeng énjang Pak Pras, kula nembé mlebet malih niki. Hehe... wah matur nuwun sanget bintang wiki lan sedaya informasinipun. Radi kagok kula, setèlanipun énggal dados kedah sinau malih. Kula badhé ngalihaken kaca mawon bingung :(. Salam. Tracy rembugan 18:31, 12 Januari 2011 (UTC)

Help for translation[besut sumber]

Hello Pras. We are looking for someone who could translate and upload on jv.wikipedia this page. Can you help us ? Thanks a lot--Aeron10 rembugan 20:08, 12 Januari 2011 (UTC)

RE:Pelatihan (nami panganggé)[besut sumber]

Oh inggih dipun sakécakaken kémawon. Temtu kula mangertos sanès sockpuppet :-) Nanging mbokmenawi saénipun asma aslinipun dipun dèkèk wonten kaca panganggé.

Dados mangké para peserta angsal nami JV001, contonipun JV001Agus, JV002Budi slp.? Salam. Meursault2004ngobrol 07:03, 13 Januari 2011 (UTC)

Re: Pelatihan Wiki Jv[besut sumber]

Oh inggih Pak, matur nuwun, kula cobi mbiyantu sasaged-sagedipun. Nanging nyuwun ngapunten, kula mboten saged tumut pelatihan wonten Semarang. Salam. Tracy rembugan 13:20, 13 Januari 2011 (UTC)

Nuwun sewu Pak Pas, kula mboten saged tumut dhateng Semarang tanggal 21 Maret 2011, puniki ibu wonten Jakarta, sampun mèh seminggu. Titip salam lan mugi suksès saha lancar sedaya acaranipun. Matur nuwun. Tracy rembugan 05:31, 20 Maret 2011 (UTC)

Kategori:Pertanian[besut sumber]

Pak Pras, kadosipun ugi wonten Kategori:Tetanèn kanthi artikel utaminipun Tetanèn. Punapa mboten langkung saé dipun gabung kémawon? Matur nuwun. Tracy rembugan 01:26, 15 Januari 2011 (UTC)

Matur nuwun Pak Pras, sampun dipun contoni. Inggih samangké menawi wonten masalah ingkang sarupi mugi-mugi kula sampun saged mindhah. Salam taklim. Tracy rembugan 05:29, 15 Januari 2011 (UTC)

Busak Joglo[besut sumber]

Kula sarujuk dibusak Pak Pras. Sampun kula busak sisan. Matur nuwun. Salam. Tracy rembugan 10:28, 31 Januari 2011 (UTC)

North Lombok Regency: Lombok Lor[besut sumber]

seems to be missing; I haz map: Gambar:Lokasi NTB Kabupaten Lombok Utara.svg. Cheers, Jack Merridew 09:43, 1 Februari 2011 (UTC)

Done, thanks. Pras rembugan 09:57, 1 Februari 2011 (UTC)
Thanks. I've been pasting these maps to all projects that have articles, although I've not gotten so some of the far-off ones for a few of the Sumatera provinces; I'll get to them. See, for example: ace:Kusuih:Peuneugot_ureueng_nguy/Jack_Merridew. Cheers, Jack Merridew 10:13, 1 Februari 2011 (UTC)
Also: I'm seeing this a lot, so keep an eye peeled. Cheers, Jack Merridew 10:19, 1 Februari 2011 (UTC)

poke[besut sumber]

That's the user who did the maps; I've a question about two of them, and he has not been active, so if you can help, it would, well, help ;) It may just be that the en:wp articles are getting things wrong... Cheers, Jack Merridew 09:55, 2 Februari 2011 (UTC)

Kabupaten Flores Timur is correct: Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupaten Flores Timur.svg to include Solor and Adonara island. Ref: Flores Timur
Kabupaten Lembata is also correct (8 kecamatan). Lokasi Nusa Tenggara Timur Kabupaten Lembata.svg See ref: Kabupaten Lembata. Thanks.Pras (rembugan) 09:25, 3 Februari 2011 (UTC)
Thanks; I should have assumed en:wp had bits wrong ;) Cheers, Jack Merridew 23:10, 4 Februari 2011 (UTC)

Kabupatèn Manggarai Wétan[besut sumber]

Another missing one... Cheers, Jack Merridew 11:13, 2 Februari 2011 (UTC)

Thanks. Done.Pras (rembugan) 09:36, 3 Februari 2011 (UTC)
;) Jack Merridew 23:10, 4 Februari 2011 (UTC)

Re: Indonesia-Jawa[besut sumber]

Matur nuwun Pak Pras. Menawi ditulangpunggungi basa Jawinipun punapa nggih Pak? Tracy rembugan 14:11, 3 Februari 2011 (UTC)

Hehe... matur nuwun Pak Pras, kula rak dados nambah kosa kata saking Pak Pras. Terus malih niki tangletipun, keterangan gambar ing artikel Zoroaster tasih mawi basa Inggris, nyuwun tulung dipunpertal sekalian Pak: Detail of The School of Athens by Raphael, 1509, showing Zoroaster (left, with star-studded globe). Tracy rembugan 14:25, 3 Februari 2011 (UTC)

Wah kula kinten Pak Pras langsung sunting kémawon wonten kaca arétikelipun, malah pun serat ing kaca pirembagan hehe... Inggih, kula sarujuk pun serat globe kémawon. Nuwun nggih Pak. Salam. Tracy rembugan 18:56, 3 Februari 2011 (UTC)

Kabupatèn Subulussalam[besut sumber]

Hi, Pras. Got any time to look at this? The pdf is what the map is based on, and it's calling the place a Kabupatèn, not a Kutha. I think it's just bit of confusion over two places, and an honest mistake re the filename. Ewesewes (Romi) is not very active, so I may not hear back; meanwhile something's got to be done, prolly starting with removing the map from Kutha Subulussalam. There's still a local copy of the image on id:wp that's in use on id:Kota Subulussalam; if I don't hear back from Romi in a few days, I'll poke id:Revi about it. Best wishes, Jack Merridew 18:57, 10 Februari 2011 (UTC)

Hi David,

After doing a simple research, it seem to me that the location of as stated in the doc is right, but the correct name should be "Kota" instead of "Kabupaten", Here's some finding:

Profil Subulussalam. Kota Subulussalam adalah sebuah pemerintah kota di provinsi Aceh, Indonesia. Kota ini dibentuk berdasarkan Undang-Undang Nomor 8 Tahun 2007, pada tanggal 2 Januari 2007. Kota ini merupakan pemekaran dari Kabupaten Aceh Singkil yang terdiri dari 5 kecamatan.

KOTA SUBULUSSALAM Gambaran umum. Kota Subulussalam adalah sebuah pemerintah kota di provinsi Nanggroe Aceh Darussalam, Indonesia. Kota ini dibentuk berdasarkan Undang-Undang Nomor 8 Tahun 2007, pada tanggal 2 Januari 2007. Kota ini merupakan pemekaran dari Kabupaten Aceh Singkil yang terdiri dari 5 kecamatan. Secara geografis, Kota Subulussalam terletak pada koordinat 97o 45’ 58,703’’ E – 2o 47’ 13,66’’ N dan 98o 6’ 41,974’’ E – 2o 36’ 30,958’’ N dengan batas-batas wilayahnya sebagai berikut :...

Profil. Kota Subulussalam adalah sebuah kota di provinsi Nanggroe Aceh Darussalam, Indonesia. Kota ini dibentuk berdasarkan Undang-Undang Nomor 8 Tahun 2007, pada tanggal 2 Januari 2007. Kota ini merupakan pemekaran dari Kabupaten Aceh Singkil Kota Subulussalam adalah daerah otonomi yang terbentuk berdasarkan Undang-Undang Nomor 8 Tahun 2007, setelah sebelumnya menjadi bagian dari Kabupaten Aceh Singkil. Kota Subulussalam terdiri atas 5 (lima) Kecamatan, masing-masing Kecamatan Simpang Kiri, Penanggalan, Rundeng, Sultan Daulat dan Longkib, dengan total jumlah desa sebanyak 73 desa. Secara geografis, Kota Subulussalam yang memiliki luas daerah 1,391 KM2 berbatasan dengan Kabupaten Aceh Tenggara di sebelah Utara, Kabupaten Aceh Singkil di sebelah Selatan, Provinsi Sumatera Utara di sebelah Timur, dan Kecamatan Trumon-Kabupaten Aceh Selatan di sebelah Barat. Kecamatan Sultan Daulat merupakan kecamatan terluas, meliputi 43,28% dari total luas Kota Subulussalam, diikuti Kecamatan Rundeng (23,88%), Kecamatan Simpang Kiri (15,31%), Kecamatan Longkib (10,85%) dan Penanggalan (6,68%). Berdasarkan data Badan Pusat Statistik Kabupaten Aceh Singkil dalam Subulussalam Dalam Angka 2006, jumlah penduduk Kota Subulussalam adalah sebanyak 62.000 jiwa, terdiri dari 31.609 pria dan 30.391 wanita. Kecamatan dengan jumlah penduduk terbanyak adalah Kecamatan Simpang Kiri (26.405 jiwa), sedangkan Kecamatan Longkib adalah kecamatan dengan jumlah penduduk paling sedikit (3.984 jiwa)

Hope it can help a bit. Regards.Pras (rembugan) 23:30, 10 Februari 2011 (UTC)

I got a reply at en:User talk:Jack Merridew#Kota Subulussalam and looked at what Romi offered and I had also found the PDF, above. I've changed the en:Subulussalam page to use the svg map, added new refs, and the other wikis should get nudged along. The thing that got everything all confused is that Google and others report it as on the north coast. Either it's another one, or it will take them a while to correct it. They might 'learn' from spidering the wiki articles ;)
Matur nuwun, Jack Merridew 01:38, 11 Februari 2011 (UTC)

Please, could you translate en:Podolsk into Basa Jawa? Naturally if you have available time![besut sumber]

Good day to you! Could you, please, translate into Basa Jawa the article, containing two-three sentences, about this city in Russia? I’d like to thank you in advance :)--Переход Артур rembugan 13:54, 13 Februari 2011 (UTC)

Terjemahan[besut sumber]

Pak Pras, minta tolong diterjemahkan Cithakan:Negara bagean Jerman. Templat tersebut baru saya perbarui dari id.wp. Matur nuwun. Albertus Aditya rembugan 09:59, 21 Februari 2011 (UTC)

Baik, matur nuwun, Pak. Sukses untuk proyek Papat Limpad Wikipedia bahasa Jawa. Albertus Aditya rembugan 11:53, 21 Februari 2011 (UTC)

Klub sepak bola di Indonesia[besut sumber]

Kalau ada waktu, akan saya coba rintisnya. Salam. Albertus Aditya rembugan 11:53, 21 Februari 2011 (UTC)

Nggih. Nuwun pak pras PL08 Elok rembugan 06:43, 22 Februari 2011 (UTC)

Pak Pras, saya sudah tulis artikel Persija Jakarta. Mohon diperiksa terjemahannya, karena saya tidak terlalu bisa menulis bahasa Jawa. Matur nuwun! Albertus Aditya rembugan 10:20, 25 Februari 2011 (UTC)

re: wayang dhongeng[besut sumber]

Pak Pras, wonten bukune ananging boten kachethak kathah, boten wonten ugi ISBN-ipun. Dos pundi Pak?

re: wayang dhongeng[besut sumber]

nggih Pak, Nuwun...

Kategori di Commons[besut sumber]

Injih Pak Pras, matur nuwun bimbinganipun. Ngamputenipun dalem dereng patoso mudeng kalian mboten teliti.Kagem Nambahi Kategori ting Commons punapa kedah dipun upload saking awal.matur sembah nuwun.Puryono rembugan

Sami-sami Pak Pras, dalem sampun mbenahi lan sampun dalem gantos Category nipun,nuwun petunjuk saklajengnipun.Maturnuwun.Puryono rembugan

Warta énggal[besut sumber]

Salam pak Pras, nuwun sèwu kula lami mboten patiya aktif. Kula badhé matur, warta énggal menawi panggah dipun sukani tanggal kados pundi? Awit menawi mboten dipun sukani, menawi mboten aktif mangké mboten katingal kapan. Wikipedia Walandi lan Spanyol contonipun ingkang nganggé tanggal. Meursault2004ngobrol 12:38, 15 Maret 2011 (UTC)

Leres mas, mangga manawi ngersakaken dipuntambahi tanggal, kadosipun langkung sae. Sawetawis dinten puniki kula namung copas saking id supados mboten kedangon kantunipun. Manawi wonten wekdal sumangga dipuntambah utawi dipunewahi. Matur nuwun. Pras (rembugan) 00:19, 16 Maret 2011 (UTC)
Matur nuwun pak, mangké kula tuwèni. Salam taklim. Meursault2004ngobrol 08:24, 16 Maret 2011 (UTC)
Inggih sampun saé pak, matur nuwun. Meursault2004ngobrol 07:27, 17 Maret 2011 (UTC)

Re: Kodhe panganggo SJ[besut sumber]

Iya pak bener kodhe SJ itu untuk peserta dari golongan dosen.

Maturnuwun.

JV400Hendra rembugan 02:26, 28 Maret 2011 (UTC)

Pemutakhiran[besut sumber]

Bisakah Anda melihat kontribusi saya di WBI? Saya ada melakukan perubahan pada artikel desa. Tolong perubahan juga dilakukan di sini. Perubahan tersebut utamanya di Kertak Hanyar (KH) dan Tatah Makmur (TM) di WBI. Ada beberapa desanya yang di artikel WBI yang saya pindahkan (dari KH ke TM). Saya minta tolong, karena saya juga sedang mencari-cari dan merevisi pemekaran kecamatan di WBI. --Ezagren pandèr 11:07, 1 April 2011 (UTC)

Re:Kriteria panganggo aktif lan aktif banget[besut sumber]

Matur nuwun, Pak Pras infonipun.Kasuwun


Salam. PL09Puryono rembugan

Gajah Mada[besut sumber]

Matur Nuwun Pak Pras.. Semangat Nguri-uri Basa Jawi Onigiri cheerleader.gif

JV015Chafid rembugan 14:21, 30 April 2011 (UTC)

Dhiskusi:Nanna (mitologi)[besut sumber]

Matur suwun sanget nggih Pak...Smiley.pngJV089Yayu rembugan 12:02, 30 Mei 2011 (UTC)

Re:Bintang Wiki[besut sumber]

Matur nuwun

Pak Pras Bintang Wiki nipun.

Matur nuwun lan Semangat.Puryono rembugan 10:41, 3 Juni 2011 (UTC)

Maturnuwun, saknajan dudu peserta apa maneh panitia tapi ketiban bintang uga. Empu rembugan 09:36, 7 Juni 2011 (UTC)

Pak Pras, matur nuwun Bintang Wikinipun. Bintang énggal punika muter kanthi ajeg, mugi-mugi kula ugi saged ajeg tilik Wiki Jv hehehe. Salam. Tracy pirembagan 4 Agustus 2012 00.26 (UTC)

Re:Bintang Wiki[besut sumber]

Matur nuwun Pak Pras sampun maringi bintang wiki. Semangat. Nuwun. Ndut  Crane2.png rembugan 12:53, 3 Juni 2011 (UTC)

Matur nuwun sanget Bintang Wiki nipun, Pak. JV500Ichsan rembugan 07:38, 6 Juni 2011 (UTC)

matur sembah nuwun Pak JV015Chafid rembugan 08:59, 5 Juli 2011 (UTC)

dadi pangurus[besut sumber]

Pras, boleh donk saya jadi pengurus disini, disini sepi bangete. pengurusnya pun jarang aktif. Ayolah, Kenrick95 saya dikasih statusnya di WikiBooks, Wiktionary, dan WikiQuote hanya karena disana sepi. Please, janji deh selalu aktif disini. --Erik Evrest rembugan 13:40, 9 Juli 2011 (UTC)

Please rename this account[besut sumber]

I am a user from de.wikipedia and my account has already been renamed on de.wikipedia, en.wikipedia and es.wikipedia. At the moment I am trying to complete this list in order to be able to close the process of renaming my accounts. I have made some contributions to jv.wikipedia, which I would like to be attributed to my new account sulutil:Usquam. The confirmation of my account Usquam can be found here: [1]. Thank you very much in advance. Yours sincerely, --Atlan da Gonozal rembugan 21:55, 20 Juli 2011 (UTC)

Bintangwiki Papat Limpad[besut sumber]

Matur nuwun pak bintangipun. Lagi kula ningali sapunika :-) Meursault2004ngobrol 14:08, 1 Agustus 2011 (UTC)

Sami-sami mas, wilujeng ambal warsa 3 Agustus, mugi tansah ginanjar kawilujengan. Pras (rembugan) 14:18, 1 Agustus 2011 (UTC)

Re: Dhiskusi Pambusekan Artikel[besut sumber]

Terima Kasih Pak Pras petunjuknya.


Maturnuwun.PL09Puryono rembugan 15:00, 5 Agustus 2011 (UTC)

re-info basa[besut sumber]

matur nuwum pak pras.... Altonz rembugan 07:41, 8 Agustus 2011 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Nggih mas, matur nuwun. Kan wonten artikelé kulo irah-irahanipun komponén biotik kaliyan komponén abiotik ternyata sampun wonten komponen biotik kaliyan komponen abiotik dados niku pripun? badhe digabungaken nopo nggéné kulo dihapus?

pengalihan[besut sumber]

nuwun séwu, dadosipun artikelipun kulo alihaken kemawon. Matur nuwun..

Mohamed ElGedawy → محمد الجداوي[besut sumber]

Hi, I want to change my name from: "Mohamed ElGedawy" to: "محمد الجداوي", Because i have changed my username on many wikipedias.--Mohamed ElGedawy pirembagan 07:04, 14 Agustus 2011 (UTC)

Nyuwun tulung[besut sumber]

Nuwun sewu Bapak, kula badhe nyuwun tulung. Kalawingi kula damel artikel Wong Minang, ananging jebul lepat Pak irah-irahanipun. Ingkang leres sejatosipun Tiyang Minang ananging kula boten saged nggantosipun. Nyuwun tulung dipungantosaken Bapak nggih. Matur nuwun.

Chafid Ibnu Abdillah Coat of Indonesia.png

Nuwun kangge info basa krama panjenenganipun PL203 Arum pirembagan 14:33, 19 Agustus 2011 (UTC)

RE:Artikel Kelurahan[besut sumber]

Matur Nuwun Pak Pras,Info lan bimbinganipun. PL09Puryono| Pirembagan! 21:33, 20 Agustus 2011 (UTC)

link[besut sumber]

niki pak link punika, http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/s/song_hye_gyo/ PL203 Arum pirembagan 05:37, 28 Agustus 2011 (UTC)

selamatkan aku (lagi)[besut sumber]

Tolong, saya diblokir lagi di WBI dengan alasan "intimidasi". Lha, saya tak melakukan intimidasi kok. Saya hanya suruh mempertimbangkan lagi keputusan mereka. Saya bahkan semakin lama semakin halus peribahasanya pada setiap voters sekalian. Dan lagi, pada pengusulan sebelumnya saya bahkan melakukan lebih buruk dari pada itu kenapa saya tidak diblokir ? Atau karena saya mengejek pak Sentausa "Si Lamban dari WikiLand" sama saya mengejek mas Ezagren "Anak Durhako" ? Lha, itu kan cuma lagi bercanda aja. Sama halnya Anda beri julukan pada id:Pengguna:Willy2000 "BadutWiki" disini ==> id:Pembicaraan Pengguna:Willy2000/arsip3#Interwiki. Mohon pertimbangkan lagi lah, kasihanilah saya to masak saya harus menikmati liburan Lebaran yang kemudian masih dilanjutkan pada saat liburan Natal nanti dengan keadaan didalam jeruji besi gini. Sama halnya dengan masa pemblokiran sebelum ini dimana saya harus melewati liburan sekolah dengan keadaan sama kaya gini. Coba bayangin kalo Anda jadi saya itu bagaimana ? --Erik Evrest pirembagan 11:49, 27 Agustus 2011 (UTC)

Nyuwun Pirsa[besut sumber]

pripun pak artikel Kangin punika, gambar dipun busak? asal gambar punika saking kapanlagi.com, http://www.kapanlagi.com/foto/berita-foto/indonesia/kangin-super-junior-rindu-fans.html? PL203 Arum pirembagan 01:18, 1 September 2011 (UTC)

Masakan Korea vs Masakan Koréa[besut sumber]

Nuwun Pak Pras,
Kula ndamel kaca kategori:Masakan Korea amargi kula ningali kok kaca menika dereng wonten. Lha tiwas sampun kula damel kok jebul sampun wonten kaca kategori:Masakan Koréa ingkang dipundamel Pak Pras.
Menika kados pundi pak? Ingkang kula damel, badhe kula pindah (amargi ejaan) kok boten saged. Nyuwun pambiyantunipun.
Nuwun.
 Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 12:12, 3 September 2011 (UTC)

Basukunti[besut sumber]

Matur nuwun koreksi nipun, Pak Pras :-) Salam, JV500Ichsan pirembagan 16:51, 6 September 2011 (UTC)

RE;Resik - resik[besut sumber]

Matur Nuwun Pak Pras infonipun. Menawi artikel rintisan putaran ka-II dospundi .Rencana sedaya patia semarang benjang dinten sabtu tanggal 9 September 2011 wonten kempalan, kangge mbahas persiapan penutupan kompetisi lsp .Nuwun pantunjukipun.Kasuwun PL09Puryono| Pirembagan! 16:25, 7 September 2011 (UTC)

Matur nuwun Pak, menawi menika sarujuk kemawon. Salam, JV500Ichsan pirembagan 04:03, 8 September 2011 (UTC)

Re:Resik-resik Artikel[besut sumber]

Nggih Pak... Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 08:43, 8 September 2011 (UTC)

Matur nuwun pak. Meursault2004ngobrol 12:28, 8 September 2011 (UTC)
Matur nuwun Pak infonipun. Tracy pirembagan 04:50, 10 September 2011 (UTC)
suwun, Pak. mugi saged ndherek reresik. ang pirembagan 06:18, 14 September 2011 (UTC)

Nyuwun Pirsa[besut sumber]

Nuwun sewu Pak Pras,

Peserta kanthi asma Arum punika damel artikel, nanging isinipun artikel namung daftar-daftar kemawon, boten dipun olah banjur dijabaraken. Kadosta artikel Jun Ji Hyun, Ha Ji Won, Rionaldo Stockhorst, lan taksih kathah malih. Dos pundi Pak Pras?

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 15:34, 12 September 2011 (UTC)

re:Artikel geografi (kecamatan, desa)[besut sumber]

Matur nuwun Pak Pras info lan patunjukipun.Suwun. PL09Puryono| Pirembagan! 14:48, 14 September 2011 (UTC)

Artikel Panganggo Arum[besut sumber]

Nuwun sewu Pak Pras, kange penghitungan cacahipun artikel peserta kususipun Arum menika kados pundi nggih? Artikelipun kathah ingkang awujud dhaptar kemawon. Menapa artikel ingkang awujud dhaptar mawon menika saged dipunetang dados artikel rintisan? Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 02:24, 19 September 2011 (UTC)

Charlotte's Web 2[besut sumber]

Could you restore the full history of Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure and switch to semi protection? You can reprotect tomarrow after bot updates. 108.208.168.221 23:37, 19 September 2011 (UTC)

Update: This is the best version: http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Charlotte%27s_Web_2:_Wilbur%27s_Great_Adventure&oldid=504408 from 24 Mei by EmausBot. 108.208.168.221 23:48, 19 September 2011 (UTC)

Another update: In Charlotte's Web (film 1973), it's missing zh:夏洛特的网 (1973年电影), and there's now a duplicate to zh-yue. zh-yue:莎樂嘅網 (1973年電影) is a redirect so remove it and remove the ones to bn and hy because they were deleted. Also zh-min-nan goes before zh-yue and ia goes before is. 108.208.168.221 01:45, 20 September 2011 (UTC)
What about The Fox and the Hound? It's been protected for over a year. 69.174.87.44 18 Oktober 2011 23.25 (UTC)
The correct iw list is at the talk page. 65.254.159.13 13 Februari 2012 23.15 (UTC)
The plot has mostly hidden Indonesian text also. What to do? 64.134.149.24 1 April 2012 21.40 (UTC)

re:Antigua-Barbuda[besut sumber]

Sami-sami Pak Pras.Pangamputen lan Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 11:29, 27 September 2011 (UTC)

tulung[besut sumber]

maukah Anda buat sebuah halaman voting di WBI untuk memutuskan soal masalah pemblokiran saya di WBI (dilepaskan status blokirnya apa tidak, seperti ini lho ==> http://id.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Peringanan_persyaratan_menjadi_seorang_pengurus ) --Erik Evrest pirembagan 7 Oktober 2011 23.36 (UTC)

Re:Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Sarujuk pak. Banjur digawé kaca 'panyopotan' supaya bisa diilangi hak-é déning steward. Meursault2004ngobrol 19 Oktober 2011 14.31 (UTC)

Maturnuwun mas, apike dikirim warta dhisik liwat kaca dhiskusi panganggo lan email (yen ana), nembé digawé kaca panyopotan pangurus. Pras (pirembagan) 19 Oktober 2011 14.38 (UTC)

Apiké diwèhi tenggat waktu sakiwa-tengené rong minggu takkira. Meursault2004ngobrol 19 Oktober 2011 14.41 (UTC)

Heheheh OK :-) Meursault2004ngobrol 19 Oktober 2011 14.45 (UTC)

tolong bantu aku[besut sumber]

maukah Anda buat sebuah halaman voting di WBI untuk memutuskan soal masalah pemblokiran saya di WBI (dilepaskan status blokirnya apa tidak, seperti ini lho ==> http://id.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Peringanan_persyaratan_menjadi_seorang_pengurus ) Diberi pula keterangan berupa pesan saya kepada beberapa pengguna baik di wp,en maupun wp,ms sebagai alasan saya kalo saya mau dilepaskan masa blokirnya. --Erik Evrest pirembagan 22 Oktober 2011 01.26 (UTC)

Please protect the logo file[besut sumber]

Hello Pras, I noticed that File:Wiki.png is not protected. This is the logo used for this project, and changing this file will change the logo on all pages of this project. Please protect this logo by only allowing administrators to upload a new version. Please feel free to leave me a message. Kind Regards. --Bencmq pirembagan 28 Oktober 2011 23.34 (UTC)

Re:Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Perkara mbak Nurul, cacahé swara ing ngisor 66,7% (dudu 70% takkira). Pancèn ora mayoritas mutlak, nanging wis nyedhaki 66,7% kari 4% waé. Aku dhéwé ora nulak, nanging aja nganti iki dadi présédèn. Mbokmenawa énaké takon karo sing ora sarujuk; mbak Ihda lan mas Sunardi. Ing sisih liya, katoné ing Wikipédia Jawa durung ana kaca kawicaksanan ngenani gunggung swara iki. Biyasané menawa durung ana kaca kawicaksanané, Wikipedia Jawa niru WBI utawa Wikipedia Inggris.

Bisa uga mbak Nurul diparingi status 'sementara', dadi tugasé namung ngurusi artikel2 Papat Limpad lan diparingi status opsis namung sawetara wektu, contoné 6 sasi. Salam. Meursault2004ngobrol 12 November 2011 14.32 (UTC)

Wis linaksanan pak. Salam. Meursault2004ngobrol 13 November 2011 22.49 (UTC)

Opsis énggal[besut sumber]

Nuwun sewu Pak Pras lan matur nuwun sedaya kapertadosanipun mugia saget ngelampahi kanthi sedaya bimbingan ing pangurus.Sepindah malih Matur sembah nuwun.Salam Taklim. PL09Puryono| Pirembagan! 14 November 2011 17.23 (UTC)

Re from my Talk Page[besut sumber]

Hola Pras, eits jangan asal diblokir dulu. Katanya Pak Pras suruh ganti nama pengguna saya soalnya dilarang. Tolong donk akun VestBot segera diambilalihkan ke Erik Evermtus karena masih belom diblokir di luar lingkup WBI (khusus di WBJ aja lho)
Oh ya, di Tolololpedia saya (akun disana yang saya pake bernama Si Opm Papua) ada yang membuat hati saya gundah nih. Si Ojandora (pengguna setempat) itu aneh-aneh aja sama saya dan Nazmi fuadi zaki‎ (pengguna setempat juga) Ngeri banget, si Ojan tuh entah salah apa si Nazmi diancem bakal disidang setelah informasi diterima. Lihat saja disini ==> http://tolololpedia.wikia.com/wiki/Pembicaraan_Pengguna:Nazmi_fuadi_zaki#lALU APA YANG KAU TULIS? Bukan hanya itu, si Ojan juga katanya mau nuntut saya ke Cybercrime Indonesia (entah situs atau forum apa itu. Saya lihat di Google tidak ketemu. Mungkin Anda tau. Saya butuh pencerahannya donk. Kalo tidak berarti itu nama fiktif atau suatu istilah) dengan alasan Ban IP. Padahal saya bukan hacker apalagi ngehack IP orang. Jika iya, kenapa tidak sekalian (maaf) akun Stephensuleeman dan Kenrick yang saya blokir dan kenapa orang yang barusan kenal ? Bisa dilihat tindakannya disini ==> http://tolololpedia.wikia.com/index.php?title=Pembicaraan_Pengguna:PemujaSangRATU&oldid=44168#Well_You_the_Boss Saya takutnya nuntut beneran sampe ke meja hijau bisa kacau nih kehidupan nyata saya. Ngeri ah, kemaren aja semaleman sampe kaga online (biasanya online) gara-gara terlalu mikirin terus. Mungkin Anda bisa beri pencerahan moral sedikit sama saya ? --Erik Evrest pirembagan 16 November 2011 10.45 (UTC)

Re: Resik-resik[besut sumber]

Inggih Pak Pras, mangke kula rewangi sekedhik-sekedhik. Badhe tanglet, minggu ngajeng panjenengan mboten ngrawuhi KBJ V Surabaya.? Kadosipun giyaranipun taksih kirang nggih, kalah kalih SEA Games 2011.  eMpu  :: Caturan  17 November 2011 00.14 (UTC)

Isi prastawa anyar[besut sumber]

Pak Pras, wau kula nyobi mindhah isi prastawa anyar wulan Agustus, September, lan Oktober 2011, lajeng ing cithakan isi prastawa anyar kula bisak, kinten kula supados gampil anggènipun ngènget-ènget ingkang sampun dipunarsipaken. Menawi klentu nyuwun pun batalaken kémawon. Matur nuwun. Tracy pirembagan 30 November 2011 20.30 (UTC)

Matur nuwun Pak Pras. Inggih mangkih kula réwangi sekedhik-sekedhik. Salam. Tracy pirembagan 1 Desember 2011 15.06 (UTC)


Nominasi pambusekan Gambar:Lambang Universitas Andalas.png[besut sumber]

ArdBot (admin|laporne) 22 Desember 2011 06.49 (UTC)