Parembugan Panganggo:Pesakitan22

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, Pesakitan22!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.19 (UTC)

Cahyo Ramadhani pirembagan 14 November 2015 02.47 (UTC)

Suwun Cong Pesakitan22 (pirembagan) 14 November 2015 03.10 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]




Cahyo Ramadhani pirembagan 14 November 2015 05.02 (UTC)

Sugeng Rawuh ing Wiki Mrebawani[besut sumber]

Kula ngaturakén sugeng rawuh mas ing dalemé Komunitas Wikipédia Wiki Mrebawani. Mbok bilih njenengan miwiti dhamél artikél anyar, mangkih kula cék. Njenengan saget nélusuri artikélipun njenengan ing kaca Éwah-éwahan utawa kolom Kontribusiku ting nginggil nggih. Suwun. Adhi Kurniawan pirembagan 15 November 2015 14.52 (UTC)

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
1 Bunito 79 1 1 - 1 - Rintisan
2 Palé Bohu 70 1 1 - 1 - Rintisan
3 Lintas platform 142 2 - 1 1 - Rintisan
4 KDE 132 3 - 1 1 - Rintisan
5 Dota 2 123 - 1 1 1 - Rintisan

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.04 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.04 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Panjenengan bisa basa Jawa lan péngin olèh laptop lan bebungah liyané kanthi gratis?

Ayo padha mèlu pasanggiri ing Wikipédia Jawa iki, sing bakal lumaku tekan tanggal 20 Fèbruari 2018. Panjenengan kari gawé artikel ènsiklopédhi ing Wikipédia Jawa saakèh-akèhé. Bab ayahané, wacanen kaca iki.

Kanggo panjenengan sing durung mangerti carané gawé artikel Wikipédia Jawa, nanging péngin supaya trampil gawé artikel ing Wikipédia Jawa, panitya mbukak klas-klas palantihan ping pindho saben wulané ing Yogyakarta.

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Wirjadisastra (rembugan) 4 Oktober 2017 06.18 (UTC)