Parembugan Panganggo:PL224 zul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, PL224 zul!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.07 (UTC)


 Hendra Coat of Indonesia.pngngobrol 04:55, 28 Mei 2011 (UTC)

Artikel Panjenengan[besut sumber]

Sugeng nyunting PL224 zul

Matur nuwun sampun giat lan semangat nyunting.Artikel ingkang sampun dipundamel enggal-enggal dipunkembangake kersane dados artikel ingkang sampurna.Menika Artikel panjenengan

Salam Taklim.PL09Puryono rembugan 05:01, 30 Juni 2011 (UTC)

Kisensi gambar[besut sumber]

Mas Zul, panjenengan ngunggah gambar Pai4.jpg lan Pai4.jpg nanging ora ana katrangan lisensi lan sumbere. Yen panjenengan motrek dhewe lan arep disumbangake tanpa hak cipta supaya ditambahi lisensi GFDL self. Nanging yen njupuk saka situs liya kudu dipepaki link sumber lan lisensine. Matur nuwun.Pras rembugan 04:33, 21 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Kapisan Papat Limpad 2[besut sumber]

Nuwun PL224 zul

Menika Dhaptar Artikel Rintisan lan kedah panjenengan kembangake supados dados artikel ingkang jangkep sampurba:

  • Pantai alam indah tegal
    • Gambar: wis ana (kudhu diganthi kang ora ana lisensine)
    • Referensi: Sampun wonten 5 referensi (jangkep)
    • Interwiki: Dereng wonten
    • Wikifikasi: Sampun wonten lan kedah dipun kembangake.
    • Artikel Ketah dikembangake malih
  • Lupus
    • Gambar: wis ana (kudhu diganthi kang ora ana lisensine)
    • Referensi: Sampun wonten 5 referensi (jangkep)
    • Interwiki: Dereng wonten
    • Wikifikasi: Sampun wonten lan kedah dipun kembangake.
    • Artikel Ketah dikembangake malih


Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran I Papat Limpad 2 ing Mriki.


Cathetan : Pungkasan ngempalake utawa ngajukake artikel pilihan kanggo putaran pertama kompetisi menulis bahasa Jawa Papat Limpad 2, tanggal 31 July 2011.Menawi tanggal ingkang sampun ditetukake mboten ngempalake/ngajukake panitia berhak milih artikel panjenengan lan didadekake artikel pilihan

Matur nuwun.PL09Puryono rembugan 09:42, 28 Juli 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran I[besut sumber]

Halo Zul,

Nilai kompetisi Papat Limpad II putaran I sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 03:03, 6 Agustus 2011 (UTC)

Presensi Putaran III[besut sumber]

Halo PL224 Zul

Panjenenganga kalebu sajroning monitoring presensi ing Putaran II amarga presensi panjenengan wiwit tanggal 1 Agustus 2011 asring lowok.Ayo.....semangat lan sing Sregep, Supados Jawara.SEMANGAT.PL09Puryono rembugan 22:46, 10 Agustus 2011 (UTC)

Saran Juri pada Putaran 1[besut sumber]

Halo PL224 Zul

Berikut saran dari juri pada artikel pilihan anda pada putaran I, Lupus.

Juri 1

  • Lupus kuwi jinising …… amargi kekatahen ….., dados antibodhinipun ….; Penyakit menika dipunwastani ….. (penyakit kekathahen antibodhi); Tandha-tandhanipun menika awujud wontenipun prunrus-pruntus ing pasuryan lan lengen, benter lan raos sayah, rikma rontok, ros-rosan asring abuh lan timbul sriawan; Penyakit menika saged nyerang sedaya organipun badan; Lupus menika sanes penyakit ingkang saged nular; Tiyang ingkang nandhang sakit menika boten pareng kenging sunaring srengenge; Tandha-tandhanipun penyakit menika dipunwastani .....;..... tegesipun semburat abrit; Lan .... tegesipun sumebar sing sadayanipun organ badan; Istilahipun kaprah kasebat ......; Obatipun penyakit menika tansah dipunrembakaken.; ....... salah satunggaling obat kangge nerapi panandhang lupus; ..... saged ngandhapaken .... kebalipun ....; Sistem kebalipun badan menika nyerang infeksi saking jawi lan saged nglawan utawi nulak ....; Perkawis menika jalaran .... kebalipun badan ...nganggep organ anyar menika minangka mengsah.; Jinisipun penyakit ... menika wonten tiga, inggih menika:sepisan inggih menika .... asring kasebat ... ingkang merbawani dhateng kulit; nomer kalih .... ingkang nyerang organ badan kadosta; nomer tiga ..... wontenipun amargi ngangge obat-obatan tartamtu. Sasampunipun panganggenipun dipunkendelaken, limrahipun gejalanipun badhe ical.

Juri 2

  • Campuran basa Indonesia, antara liya: lengan, lelah, persendian, menular,kemerahan,
  • Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener:antibodine, sanes, maknane,
  • Campuran basa krama/ngoko: sakabèhané arupa basa campuran ngoko karo krama kudu dirombak
  • Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: digunakne->dipigunakaké,saget->saged, niku->punika, katamtu, lsp

Juri 3

  • Terjemahan, struktur kalimat tidak tepat
  • Ejaan banyak yang kurang tepat

Juri 4

  • Penggunaan tingkat tutur bahasa tidak terjaga, tidak konsisten.
  • Ejaannya masih banyak yang salah
  • Informasi yang dikemukakan masih serba minim

Semoga menjadi masukan untuk artikel pilihan pada putaran final. Nuwun

Nurulbaitirohmah rembuganNurulbaitirohmahNurulbaitirohmah 23:33, 10 Agustus 2011 (UTC)

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Mbak Zul,

Ngapuntene, panjenengan gugur amargi panjenengan boten presensi wiwit tanggal 2-10 Agustus 2011. Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 03:07, 11 Agustus 2011 (UTC)