Parembugan Panganggo:PL08 Elok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

kulanuwun...! PL 05 SIGIT rembugan 05:02, 22 Februari 2011 (UTC)

Pasar Beringharjo[besut sumber]

mBak, nuwun sewu koreksi sakedhik nggih,

  • url (link) wonten ing referensi saenipun dipun wadhahi kurung siku (sampun kula dandosi) lan dipun paringi katrangan situs punapa lan irah-irahanipun punapa.
  • tandha petik kedah wonten ing sajawinipun tandha kurung siku (sampun kula owahi.

Matur nuwun.Pras rembugan 06:35, 22 Februari 2011 (UTC)

Komentar[besut sumber]

Nuwun sewu Mba Elok,

saya rasa artikel Pasar Beringharjo sudah baik. Silahkan lanjutkan kembali dan tunggu untuk pertandingan internal untuk panitia Papat Limpad. Maaf kalau tidak memakai bahasa Jawa. Maturnuwun. Salam. JV400Hendra rembugan 14:13, 23 Februari 2011 (UTC)

Re: Tanya[besut sumber]

Nuwun sewu Mba Elok,

untuk standar yang ada di Wikipedia sih saya rasa sudah cukup baik, tinggal ditingkatkan kembali dan berlatih terus agar lebih lancar. Untuk Pasar Beringharjo sudah baik, dan mungkin bisa dilanjut dengan membuat artikel yang lainnya.

Maturnuwun. Salam. JV400Hendra rembugan 02:23, 24 Februari 2011 (UTC)

Yaudah ditunggu artikelmu selanjutnya, artikel sempurna harus memiliki minimal 5 rujukan, ada wikifisasi, interwiki, kategori, dan gambar. Maka dari itu menurut saya sih coba mulai dengan menulis hal-hal yang kamu sukai, dan hal-hal yang umum, agar interwiki dan gambarnya ada.

Maturnuwun Mba. Semangat.

oh iya, coba tolong rubah regional waktu di akun kamu dengan cara:

  1. Klik Préferènsiku yang berada di pojok kanan atas.
  2. Klik Tanggal Ian wektu.
  3. Klik tanda panah kebawah dalam kolom Zona wektu
  4. Pilih Asia/Jakarta.
  5. Klik Simpen

beritahu yang lainnya juga ya.

Salam. JV400Hendra rembugan 02:35, 24 Februari 2011 (UTC)

Selamat datang dan selamat bertanding[besut sumber]

Halo Elok Wahyuni, Pertandingan internal panitia kamu pada periode pertama praktis dimulai hari ini, 26 Februari 2011 dan berakhir pada tanggal 5 Maret 2011.

  • Pada periode pertama pertandingan internal Papat Limpad, seluruh calon panitia hanya diperkenankan membuat artikel sempurna baru dengan 5 rujukan, ada interwiki, wififisasi, kategori, dan gambar.
  • Apabila kamu gagal berkontribusi selama 5 hari berturut-turut berdasarkan daftar kontribusi kamu menggunakan waktu WIB, pada tanggal 3 Maret, saya akan menghubungi kamu melalui SMS, surel, dan halaman pembicaraan dan menyatakan bahwa kamu GUGUR.
  • Apabila ada pertanyaan silahkan diajukan pada halaman pembicaraan saya.

Selamat bertanding. Salam. JV400Hendra rembugan 22:07, 25 Februari 2011 (UTC)

Regional Waktu[besut sumber]

Halo Elok,

Coba tolong rubah regional waktu di akun kamu dengan cara:

  1. Klik Préferènsiku yang berada di pojok kanan atas.
  2. Klik Tanggal Ian wektu.
  3. Klik tanda panah kebawah dalam kolom Zona wektu
  4. Pilih Asia/Jakarta.
  5. Klik Simpen

beritahu yang lainnya juga ya.

Salam. JV400Hendra rembugan 07:16, 26 Februari 2011 (UTC)

Syarat dan Ketentuan Putaran Pertama[besut sumber]

Halo Mas Elok,

Berikut saya sampaikan syarat dan ketentuan yang berlaku dalam kompetisi internal panitia Papat Limpad, antara lain:

Ketentuan Umum:

  1. Saat 5 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia (Hendra) untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan

Peraturan Putaran Pertama:

  1. Artikel harus baru
  2. Artikel sempurna baru sebanyak-banyaknya.
  3. Minimal 3 artikel baru sempurna.


Salam. JV400Hendra rembugan 04:26, 27 Februari 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Halo Elok,

Kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi form artikel pilihan. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Maturnuwun. Salam. JV400Hendra rembugan 01:28, 4 Maret 2011 (UTC)

Syarat dan Ketentuan Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Elok,

Berikut saya sampaikan syarat dan ketentuan untuk putaran kedua yang akan berlangsung mulai 5 Maret 2011 sampai 16 Maret 2011, antara lain:

  • Ketentuan Umum:
    • Saat 5 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
    • Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia (Hendra) untuk dinilai oleh juri
    • Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
    • Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Ketiga:
    • Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 36 artikel rintisan
    • Artikel rintisan minimal 160 kata
    • Minimal 100 suntingan
    • Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang otomatis dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
    • Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Selamat berkompetisi

Semangat.

Salam,


JV400Hendra rembugan 00:12, 5 Maret 2011 (UTC)

Milai[besut sumber]

mBak Elok, wis tak cèk ing Kamus Basa Jawa Tim Balai Bahasa Yogyakarta, tembung milai kuwi ana lémané kaya kacetha ing gambar iki. Matur nuwun, salam kanggo kanca-kanca. Pras rembugan 10:10, 13 Maret 2011 (UTC)

Cithakan Patroli 4l[besut sumber]

Kagem panitia 4L, kula damel cithakan kagem patroli artikel-artikel peserta 4L. Menawi kersa mangga dipun agem.
Caranipun namung ketik {{subst:Patroli 4l}} teng ruang dhiskusinipun peserta 4L, teras disimpen, sak lajengipun némbé disunting kanggé ngisi isian datanipun. Tampilan cithakanipun mekaten:

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
x y y y y y y y
x - - - - - - -
x - - - - - - -
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sing Patroli :» Empu rembugan 14:33, 29 Maret 2011 (UTC) Empu rembugan 14:56, 29 Maret 2011 (UTC)

Ayo Patroli[besut sumber]

Ayo kanca2 Panitia, padha patroli Online utawa Offline, saiki dina terakhir kanggo peserta sing 5 dina piturutan ora padha nyunting bisa marekake GUGUR. nek ketemu nang kampus ndang di kandhani supaya padha nyunting. Empu rembugan 02:51, 31 Maret 2011 (UTC)

ABSENSI KANGGO PESERTA[besut sumber]

Nuwun sewu, Mbak elok.

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting di pun tambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April nembe diumumake peserta ingkang gugur,ingkang mboten nyunting 10 dinten .Dipun etang saking tanggal 27 Maret ngantos 5 April 2011.


Salam Taklim,

Maturnuwun.Puryono rembugan


Matur nuwun Mbak elok,

Mangga sareng-sareng nyemanggati peserta supados remen nyunting Dalem sampun woro-woro ting patroli offline.


Maturnuwun.Puryono rembugan

Bilik Dhiskusi 4L[besut sumber]

Kagem panitia lan peserta, menawi wonten dhiskusi ingk umum ngenani Papat Limpad menawi saged dipun pindhah teng kaca menika, Wikipedia:Dhiskusi Papat Limpad. Sing damel kadang Wikipedia:Birokrat kusus kagem Dhiskusi ngenani kegiatan Papat Limpad. nuwun.Empu rembugan 02:44, 1 April 2011 (UTC)

Lidah mertua[besut sumber]

Halo, artikel Lidah mertua sudah di buat di Sansevieria. Salam — Tjmoel Icons-flag-id.png rembugan 06:09, 2 April 2011 (UTC)

Halo Elok, isi artikelnya sudah saya pindahkan ke Sansevieria. Terima kasih. Salam. Tracy rembugan 15:30, 2 April 2011 (UTC)

CONTOH[besut sumber]

Halo Elok,

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 23 Maret 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 10 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia Basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.


Salam.

JV400Hendra rembugan 14:53, 5 April 2011 (UTC)

Apa ngga salah ini, panitianya kok digugurkan. Tugas mba Elok (Panitia) kan utk Patroli suntingan peserta Papat Limpad bukan skedar mmbuat artikel.? Empu rembugan 15:18, 5 April 2011 (UTC)
Pak Empu, ngaturi pirsa bilih menika namung tuladha. Hehehe... PL08 Elok (rembugan) 15:23, 5 April 2011 (UTC)
Owalah.. mba .. tak kira Gugur tenanan.? get ngageti..! nang Warungkopi Papat Limpad wae rembugane. Empu rembugan 15:32, 5 April 2011 (UTC)
Iya Pak, kan di Subbabnya udah ditulis CONTOH..hehehehe
ini contoh kalimat untuk peserta yang gugur nantinya pak. Nuwun. JV400Hendra rembugan 15:54, 5 April 2011 (UTC)
Smiley.png Smiley.png Smiley.png Smiley.png Smiley.png Empu rembugan 16:07, 5 April 2011 (UTC)

Hébat[besut sumber]

Wuihh, artikel Gambyong Pareanom saé sanget Mbak. Matur nuwun kontribusinipun. Salam lan tetep semangat, JV500Ichsan rembugan 06:04, 6 April 2011 (UTC)

wah apik mba, artikelé luwes kaya judhule Smiley.png. Nanging durung ana interwikiné ya. Kpan2 tak gawé versi Banyumasané bén bisa dadi artikel wutuh sing apik. Empu rembugan 06:31, 6 April 2011 (UTC)

Hehe, matur nuwun Pak Ichsan lan Pak Empu. Nggih mangké kula damel interwikinipun kersané langkung sae Pak.PL08 Elok (rembugan) 15:23, 6 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo padha nyunting.! Panitia 4L aja kalah suntingané karo pesertané. [1] Smiley.png Empu rembugan 04:38, 11 April 2011 (UTC)

Kriteria panganggo aktif lan aktif banget[besut sumber]

Miturut statistik Wikimedia, sing dianggep kontributor aktif banget iku sing nyunting kaping satus utawa luwih jroning sasasi. Déné sing dianggep aktif iku sing nyunting kaping 5 utawa luwih jroning sasasi. Mula para kanca utamané panitya lan peserta kompetisi 'Papat Limpad' ayo nyunting luwih sregeb supaya Wikipedia abasa Jawa iki rapoté tambah apik. Tetep semangat. Matur nuwun. Pras rembugan 02:08, 15 April 2011 (UTC)

Unggah gambar ing commons wae[besut sumber]

Kanggo para kadang peserta kompetisi nulis "Papat Limpad" disuwun yen ngunggah gambar ing commons wae aja ing wikipedia jv, kanthi tetimbangan:

  • Ing commons ana pangurus sing mligi ngecek hak cipta gambar, dadi ngurangi bebaya nglanggar hak cipta
  • Gambar sing diamot ing Commons bisa langsung dianggo ing situs wiki liyane, tanpa perlu ngunggah maneh.

Matur nuwun. Wilujeng nyunting. Pras rembugan 01:59, 18 April 2011 (UTC)

Re Semangat[besut sumber]

Maturnuwun Mbak Elok...JV077Swadayani rembugan 04:36, 24 April 2011 (UTC)

Patroli[besut sumber]

nyuwun tulung artikel kula dipatroli, matur nuwun Onigiri cheerleader.gif

JV015Chafid rembugan 14:11, 30 April 2011 (UTC)

nggih mba Elok, semangat nggih Smiley.png

mantepz iki, ana peserta kok njaluk dipatroli. Panitiane nganti diuber-uber. Lembur..lembur..! Biggrin-smiley.svg Empu rembugan 15:50, 30 April 2011 (UTC)

mbak kalawingi iwan fals lan deddy mizwar sampun tak paringi gambar saking kapan-kapanlagi kok sakniki boten wonten, sebabe napa mb? arin 17:49, 6 Mei 2011 (UTC)

Putaran tiga (putaran dua lewat)[besut sumber]

Halo Elok,
Mungkin sudah diberitahu Hendra, tolong pesertanya diberi informasi tentang pranala kontribusi mereka di halaman pembicaraan masing-masing, agar dapat menentukan artikel pilihan. Untuk yang halaman kontribusinya sudah terlalu banyak, bisa dibuka di halaman kontribusi sendiri. Putaran tiga, berlangsung 7 Juni, (tanpa putaran dua), artikel rintisan denga jumlah 500 artikel hingga bulan Oktober mendapat nilai penuh. Hendra bisa datang ke Semarang lagi untuk mengajarkan putaran tiga. Mohon maaf kalau pemberitahuannya dadakan, karena hasil dari Pijar Teologi 2011 baru masuk dan pelajaran mereka adalah putaran kedua seharusnya dipersingkat atau ditiadakan. Yang tidak bisa memenuhi 100 suntingan tidak bisa masuk putaran tiga (gugur). Contoh: Astamiwa:Kontribusi_pengguna/JV036Hida Hida - hanya 39 suntingan, berarti calon gugur. Siska.Doviana rembugan 15:17, 21 Mei 2011 (UTC)

Oke mbak Siska. Segera diberitahukan kepada peserta. Terima kasih. Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 06:00, 22 Mei 2011 (UTC)

kapit[besut sumber]

sip mba elok, segera takkoreksi.. matur nuwun JV015Chafid rembugan 13:31, 3 Juli 2011 (UTC)

Altonz[besut sumber]

Insya allah sampun kula dandosi........... Altonz rembugan 16:47, 5 Juli 2011 (UTC)

Altonz[besut sumber]

Insya allah sampun kula dandosi........... Altonz rembugan 16:47, 5 Juli 2011 (UTC)

kapit[besut sumber]

nuwun sewu mba El, sampun kula revisi, wonten artikel lawas ingkang dereng mlebet kados: ciputra, Escherichia coli .. JV015Chafid rembugan 16:58, 5 Juli 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:38, 18 Agustus 2011 (UTC)

Ucapan[besut sumber]

Wilujeng dinten Riyaya....... Altonz pirembagan 14:37, 30 Agustus 2011 (UTC)

Re: Kategori:Masakan Korea[besut sumber]

Enggih mbak, mangke kula tingali nggih. Matur nuwun.Pras pirembagan 13:23, 3 September 2011 (UTC)

Persiapan resik-resik paska pelatihan[besut sumber]

mBak Elok lan para sutresna Wiki Jawa utamane para panitya pelatihan nulis Papat Limpad, Gandheng artikel sing tinulis dening para peserta pelatihan isih akeh sing kudu didandani, mula diwenehi tag: (Rapekna artikel pelatihan). Tag iki ora kena dibusek dening para peserta dhewe nanging kudu panitya utawa pengurus. Saliyane tag rapekna uga dipasangi tag (Inuseuntil). Supaya ora mindhongaweni mula kanggo sauntara tag inuseuntil karo rapekna artikel pelatihan tak gabung,mengko sing sapa wae panitya utawa pengurus arep busek tag inuseuntil amarga wis kedaluwarsa aja mung mbusek tag-e wae nanging kudu ndandani artikele sisan, nembe mbusek tag. Cathetan: Tag rapekna sing dipasang ing artikel sadurunge tag inuseuntil iki digabung, bakal ana sing katon dobel ing artikel. Bab iki ora susah didandani mengko wae sasi Oktober sawise peltihan rampung dibusek sawise artikel didandani. Matur nuwun. Pras pirembagan 16:14, 7 September 2011 (UTC)

Ayo Nyicil Patroli[besut sumber]

Nuwun Mbak Elok

Amargi putaran Ka-III Papat Limpad I lan Putaran Ka-II Papat Limpad II pungkasan tanggal 10 Oktober 2011 (10 dina maneh), sumangga sareng-sareng ngadakake patroli .Kersane mboten kerepotan, amargi panyerahan hadiah dijadwalake tanggal 13 Oktober 2011, durung mangke panjurian.

Sumangga Nyicil Patroli ben nyicil ayem.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 12:32, 29 September 2011 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Elok

Amargi wates panyuntingan dipun tutup ing jam 12 awan tanggal 10 Oktober 2011 (dina iki).Sumangga giat patroli......SEMANGAT. PL09Puryono| Pirembagan! 9 Oktober 2011 22.15 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mbak Elok lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Oktober 2011 00.06 (UTC)

Usul Papat Limpad II[besut sumber]

Mbak Elok, kepareng kula usul dipunawontenaken kompetisi Papat Limpad II ing ngriki nyuwun pamrayoginipun (dipun serat ing Warung Kopi nggih). Matur sembah nuwun. Pras pirembagan 15 Februari 2012 15.08 (UTC)

Ora bisa nyunting[besut sumber]

mb,kula wau maringi referensi wonten ing artikel'e kula. terus mpun kula simpen, sampun kula paringi catetan suku. nanging pas kula bikak badhe kula sunting maleh kok ical isinipun? wonten menapa ngoten iku mb?

Ayo Nyuksèsake Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun Mbak Elok..Ayo Semangat nyunting ugi asring patroli ing Papat Limpad 2012. Puryono| Pirembagan! 27 Mei 2012 13.27 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

Sugeng Siyam[besut sumber]

Sugeng hanetepi lan mapag wulan Ramadhan 1433 H. Mugya Mba Elok kanthi kekiatan lahir bathos lan sakluargi wonten ing kahanan sarwa endah. Amin. Naval Scene pirembagan 23 Juli 2012 03.47 (UTC)

dugderan[besut sumber]

nuwun, mbak mau tanya. kemarin itu saya nyunting artikel judule Festival Dugderan, lha ternyata artikel dugderan itu sebelumnya uda ada malah ada beberapa artikel dugderan cuma penulisan namanya saja yang berbeda misal Dhugdheran sama Dhugdhèran, itu gmn ya mbak? kalo ky gitu apa boleh, terus kalo gak salah artikel-artikel yang isinya atau namanya sama itu bisa dijadikan atu ya mbak, itu carabya gimana ya mbak?mohon penjelasannya, matur nuwun.. JV01198ATIKA pirembagan 24 Juli 2012 15.46 (UTC)

maturnuwun sakderenge mb, menawa ten basa indonesia mboten wonten artikele niku nopo saged migunaake interwiki soko irah-irahan Universitas Diponegoro mawon? maturnuwun sanget patroline! :D

Semangat Patroli[besut sumber]

Semangat Patroli Papat Limpad 2012.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 26 September 2012 15.48 (UTC)

re[besut sumber]

maturnuwun sanget, nggih

JV03 Dwi Mulyati pirembagan

tembung[besut sumber]

maturnuwun mbak Elok  JV03 Hamam Anwaruddin Al Ghifari link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV03 Hamam pirembagan 9 Oktober 2012 10.58 (UTC)

Matur Nuwun Mbak Elok

AYO SEMANGAT PATROLI[besut sumber]

Ayo semangat patroli mbak,ugi semngat visit ing para peserta PL2012 UNDIP.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 26 Desember 2012 14.18 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.36 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.36 (UTC)