Parembugan Panganggo:Obersachsebot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé Obersachsebot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!
Wecome to Javanese Wikipedia. Pras wicara 23:23, 20 November 2009 (UTC)

Thanks. --Obersachsebot (wicara) 07:41, 21 November 2009 (UTC)

Wikipedia:Babèl
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
ru-NДля этого участника русский язык является родным.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
fr-1Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Golèk panganggo miturut basané
Please do not leave any comments on this page!
Obersachsebot is a global bot and mostly used for resolving interwiki links. It is designed to operate simultaneously on multiple sites to reduce server load. The bot has been given bot status on some larger sites, but may still not have it here.
You can learn more about me at my russian page, or leave me a message here in a language I know.
Thank you!