Parembugan Panganggo:Nurul~jvwiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé Nurul~jvwiki, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 10:13, 3 Agustus 2010 (UTC)

re-patroli[besut sumber]

inggih maturnuwun mbak Nurul, ananging patroli menika dereng jangkep, kula ugi nyerat arikel ingkang irah-irahanipun "Masjid Agung Jawa Tengah" menika dereng dipun koreksi. nuwun JV051Neni rembugan 03:00, 7 April 2011 (UTC)


re-patroli[besut sumber]

Mbak, menawi artikel tomat sampun dados artikel sempurna dereng? JV046Mariya rembugan 14:57, 24 April 2011 (UTC)

nyuwun koreksi[besut sumber]

mbak, artikel Joanne Kathleen Rowling sampun dados artikel sempurna punapa dereng? JV046Mariya rembugan 03:11, 28 April 2011 (UTC)


nyuwun pirsa[besut sumber]

mbak, menawi kula damel artikel haji, saged punapa boten?
kula rancu amargi sampun wonten artikel kanthi irah-irahan Kaji.
nyuwun balesan. matur nuwun. JV046Mariya rembugan 09:58, 8 Mei 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

langkung sae damel ingkang sanes mawon. ing ngriki tesih kathah lahan kangge nyerat artikel.


Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 10:01, 8 Mei 2011 (UTC)

Re:patroli[besut sumber]

Sami-sami.Matur nuwun Mbak Nurul. PL09Puryono| Pirembagan! 01:14, 30 September 2011 (UTC)

Your account will be renamed[besut sumber]

18 Maret 2015 03.00 (UTC)

Penggantian nama[besut sumber]

19 April 2015 09.13 (UTC)