Parembugan Panganggo:Nunung Martina (nana)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Nunung Martina (nana)!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.16 (UTC)

Tracy pirembagan 13 Oktober 2011 14.11 (UTC)

Usul Papat Limpad II[besut sumber]

Mbak Nunung, kepareng kula usul dipunawontenaken kompetisi Papat Limpad II ing ngriki nyuwun pamrayoginipun (dipun serat ing Warung Kopi nggih). Matur sembah nuwun. Pras pirembagan 15 Februari 2012 15.18 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

re Sugeng rawuh[besut sumber]

Maturnuwun.JV03 Hamam Anwaruddin Al Ghifari pirembagan 4 Juni 2012 08.06 (UTC)

Re Sugeng Rawuh[besut sumber]

Maturnuwun bu Nunung. JV03 Anni Rahayuningsih pirembagan 4 Juni 2012 08.31 (UTC)

Pelatihan Papat Limpad[besut sumber]

Matur Nuwun. JV03 Dwi Mulyati pirembagan 4 Juni 2012 09.05 (UTC)

re sugeng rawuh[besut sumber]

maturnuwun bu...JV03 Erwan Setyo Budi pirembagan 4 Juni 2012 09.06 (UTC)

Tanglet[besut sumber]

Assalamualaikum ..., tepangaken kulo Novia. mb nana saking pundhi tho? JV03 Novia Rochmawati pirembagan 5 Juni 2012 09.46 (UTC)

Re:Maturnuwun[besut sumber]

Maturnuwun sanget sampun dugi wonten UNDIP. JV03 Hamam Anwaruddin Al Ghifari pirembagan 5 Juni 2012 09.48 (UTC)


Sugeng Siyam[besut sumber]

Sugeng hanetepi lan mapag wulan Ramadhan 1433 H. Mugya Bu Nunung kanthi kekiatan lahir bathos lan sakluargi wonten ing kahanan sarwa endah. Amin. Naval Scene pirembagan 23 Juli 2012 03.42 (UTC)

Re Bintang Wiki[besut sumber]

Matur sembah nuwun BU Nunung Martina Bintang Wikinipun.Salam Puryono| Pirembagan! 3 Agustus 2012 19.44 (UTC)

Matur nuwun bintang kitiran-ipun :) Pras pirembagan 3 Agustus 2012 23.26 (UTC)

Wah bintang modhèl énggal, saged mubeng hehe. Matur nuwun Mbak Nunung. Salam. Tracy pirembagan 4 Agustus 2012 00.21 (UTC)

Matur nuwun Bu Nunung.  Ihda  Crown.png rembugan 5 Agustus 2012 12.15 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

Matur nuwun Ibu Nunung. Nurulbaitirohmah pirembagan 9 Agustus 2012 06.37 (UTC)

Matur nuwun bintangipun Bu Nunung.Smiley.png Naval Scene pirembagan 9 Agustus 2012 09.40 (UTC)

Matur nuwun bintangipun. (jan, telat tenan ngertiné). sugeng tetepangan. ang pirembagan 13 September 2012 12.49 (UTC)

bu, badhe nyuwun pirsa menawi boten wonten interwiki nipun wonten ing artikel ingkang dipunserat kados pundi???