Parembugan Panganggo:Muro Bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Panganggé Muro Bot, Sugeng rawuh ‘’’ing Wikipédia Basa Jawi!’’’

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia :

  • Menawi badhé nyobi damel artikel sumangga nyobi ing kothak wedhi.

Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik : ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!


Mikhailov Kusserow (gunemanku) 01:47, 19 Februari 2009 (UTC)