Parembugan Panganggo:Mohamadhzanhari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Mohamadhzanhari!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 19 Juli 2017 04.01 (UTC)

Interwiki[besut sumber]

Mas, ampun kesupèn saben modhul ingkang panjenengan damel dipunsukani interwiki supados kacathet wonten ing Wikidata. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 19 Juli 2017 05.58 (UTC)

@Wirjadisastra Inggih, insyaallah. Mohamadhzanhari (rembugan) 19 Juli 2017 06.00 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Mas, babagan Wiki Mrebawani II, panjenengan mangkih sesambunganipun kaliyan kula. Panjenengan napa wonten WA kanggé sesambungan rikat (cepat)? Nuwun. Wirjadisastra (rembugan) 20 Juli 2017 03.59 (UTC)

ojo -> aja[besut sumber]

Mas, tulisan "ojo" kula dandani dadi "aja", nggih. "Aja" bisa diwaca werna loro /ɔdʒɔ/ lan /adʒa/ (gumantung dhialèké), nanging dudu /odʒo/. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 2 Agustus 2017 00.07 (UTC)