Parembugan Panganggo:Meursault2004/arsip-2008-II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ganti nama[besut sumber]

Muhammad Azmi ---> Azmi1995. Buat SUL Azmi 05:58, 10 Juli 2008 (UTC)

anda juga mendapat SMS dari saya di wiktionary Azmi 04:33, 12 Juli 2008 (UTC)

Mas Revo, Panjenengan iki birokrat ing jv.wiktionary yo?  Azmi   Wicara  13:24, 26 Juli 2008 (UTC)

Komputer → タチコマ robot[besut sumber]

I own both accounts. This request is to unify all of my bot accounts for SUL. Thanks. -- Cat chi? 09:21, 11 Juli 2008 (UTC)

Bima lan Bimo[besut sumber]

Mas Meursault, sugeng pepanggihan malih sadèrèngipun. Punika kula nemu artikel ingkang dhobel: Bima kaliyan Bimo. Badhé dipunbusak setunggal utawi dipungabung kémawon? Salam! Tracy 03:53, 22 Juli 2008 (UTC)

Matur nuwun. Wah foto sampun diupload Serenity ing wikimedia nggih, brrrrrr ing kantoripun Bung Ivan asrep sanget nanging bingah saged sami pepanggihan kalian wikiwan/wati sanesipun. Wonten Mesir kepanggih kaliyan Cleopatra mboten? Taun ngajeng ing Buenos Aires... mugi-mugi... nanging kula ajrih... basa Inggris kula minim hehe :). Salam! Tracy 08:13, 23 Juli 2008 (UTC)

Wikimania Aleksandria[besut sumber]

Piyé pawartané Wikimania Aleksandria mas? Apa sempat tindak-tindak menyang museum PD I ing El Alamin? Pyramid Giza, Sphinx? Nile cruise? Luxor, Aswan mumpung lagi disana. Kapan mudik?. Pras 23:50, 23 Juli 2008 (UTC)

Halo, mas, pas menyang Aleksandria ketemu karo kancaku Mark Dilley, mboten? Kula lan dheweke kerjo bebarengan. Dheweke ndudhuhke gambar-e mas Revo karo dheweke foto bareng. :) Bennylin (guneman) 18:44, 30 Juli 2008 (UTC)

PD-IDGov[besut sumber]

Be nice to have this template here; I could just copy the id one, or we could have one with Javanese text. I'm not sure if the CommonsHelper bot will allow transferring an image from here that's tagged with the right template -- that doesn't exist. I've not tried yet. There are some images here that are better than the ones on id, so these should be the ones made common. Cheers, Jack Merridew 08:58, 28 Juli 2008 (UTC)

Great. I'll let you know how it goes after I next have a use for CommonsHelper and a jv:Gambar.
Cheers, Jack Merridew 07:34, 29 Juli 2008 (UTC)

ping![besut sumber]

I see you're editing now. I need you to see Borgx's id:talk page and fix 15,000 broken id:infoboxes; Templat:Dati4 section.

Maaf, Jack Merridew 16:14, 29 Juli 2008 (UTC)

Sistem Tanda Tangan Otomatis[besut sumber]

Halo Meursault2004, saya ingin meminta bagaimana kalau di Wikipedia Basa Jawa dibuat tanda tangan otomatis. Setelah ~~~~~ diikuti oleh halaman pembicaraannya. Misalnya, di id.wiki Mikhailov Kusserow (bicara), di ms.wiki Mikhailov Kusserow (bincang), di en.wiki Mikhailov Kusserow (talk), kalau di sini Mikhailov Kusserow (wicara) atau terserah kebijakan di sini. Saya meminta ini karena Anda Birokrat di Wikipedia Indonesia dan sekaligus TOMASnya Wikipedia Indonesia. Mikhailov Kusserow 08:00, 1 Agustus 2008 (UTC)

Deo Volente[besut sumber]

Tolong hapus artikel yang tidak ensiklopedis di Wikipedia Banyumasan, karena saya tidak punya tool penghapusannnya. Terima Kasih. Mikhailov Kusserow 04:18, 7 Agustus 2008 (UTC)

Bot username rename[besut sumber]

Hi, I'd like my bot Panganggo:Komputer to be renamed to User:タチコマ robot. This rename request is per my wikimedia wide bot username rename. I have decided to have a single username to more efficiently use SUL. Thanks.

  • If this is not the right place to make this request, please move it to the right place.

-- Cat chi? 15:58, 13 Agustus 2008 (UTC)

Break[besut sumber]

Nyuwun duka, wis sawetara wektu iki aku absen saka wiki jalaran lagi nunggu ibu gerah ing Semarang, nyuwun pidongané waé muga-muga ibu énggal saras.Pras 20:17, 13 Agustus 2008 (UTC)

Matur nuwun pandonganipun, mugi ibu énggal saras lan kawula saged aktif malih. (Wonten RS mboten wonten hot spot lan tebih warnet). Salam.Pras 00:09, 15 Agustus 2008 (UTC)

Neton lan Neptu[besut sumber]

Mas, nyuwun tulung dipirsani artikel Neton kaliyan Neptu, kadosipun kok sami isinipun nggih? Nanging tasih langkung jengkep artikel Neptu. Badhé pun gabung punapa pripun? Matur nuwun sadèrèngipun. Tracy 16:19, 22 Agustus 2008 (UTC)

Punika tanggepanipun pak Pras:

Matur nuwun mbak Tres, leres mas Revi, neptu punika manawi mboten lepat inggih sami kaliyan neton. Nalika nyerat artikel neptu kawula kirang teliti yèn sampun wonten artikel ingkang sesirah neton. Kados-kados tembung lingganipun neptu lajeng owah dados neton, nanging tembung neton mbokmanawi mboten saged madeg piyambak lan kedah wonten panambangipun. Conto : "Dina Setu pahing kuwi netoné pira ya?". Saénipun dipun gabung kémawon mbokmanawi njih?.Pras 09:05, 24 Agustus 2008 (UTC)

Kula sarujuk artikel neton dipungabung dhateng artikel neptu. Nanging kula piyambak dèrèng mangertos caranipun nggabung tanpa ngicalaken sajarah panulisanipun ;) Tracy 15:25, 24 Agustus 2008 (UTC)

Matur nuwun sanget. Dados urutanipun: bisak, pindhah, bisak, bisak, balekaké... Mangkih kapan-kapan menawi wonten perkawis ingkang sami, kula cobinipun. Salam! Tracy 06:30, 25 Agustus 2008 (UTC)

Matur nuwun mas: kula dereng wantun bisak, pidhah, bisak, bisak kuwatos mangké malah ical sedaya..hehe. Pras 13:37, 25 Agustus 2008 (UTC)

kain[besut sumber]

Mas, nyuwun pambagyo lan ngèlmuné. "Kain" (id) ki basa jawané apa, ya? Apa tetep "kain"? Nèk wong2 tuwa kaé sok nyebuté "kèn." Nang pambrayatan wong2 nyebuté "bahan" (cekakan seka "bahan klambi"). suwun ang 07:12, 26 Agustus 2008 (UTC)

matur nuwun, Mas. sakwise tak tiliki nang kamusku, kebule ya luwih lumrah nganggo kain.

ang 04:34, 2 September 2008 (UTC)

Abang mbranang[besut sumber]

Mas, yen "abang (m)branang", "ijo royo-royo", "peteng ndhedhet" iku kalebu daftar opo yo? Bennylin (guneman) 05:01, 16 September 2008 (UTC)

Mudik lebaran[besut sumber]

Matur nuwun ucapan lebarannya mas, nyuwun pangapura lahir batin lan suwé ora nginceng wiki merga mudik ning ndésa durung ana hot spot hehe.. Mas Revi mudik ke Indo? Apa dhahar lonthong kupat saos kèju ning Walanda? Salam hormat. Pras 22:02, 3 Oktober 2008 (UTC)

:Matur nuwun ucapane lebaran. nyuwun sewu telat mbales. --ang 07:02, 30 Oktober 2008 (UTC)

Request for help[besut sumber]

I kindly ask your assistance for the renaming of "dodo" account to something else (anything) here. This in order to proces the request on meta. All your help is appreciated. Thank you. Drini 19:37, 4 Oktober 2008 (UTC)

Done. Meursault2004ngobrol 07:43, 5 Oktober 2008 (UTC)

Bot flag for Luckas-bot[besut sumber]

I made a request here for bot flag and I'm waiting since August 18. Please, give me bot flag. Luckas Blade 18:18, 16 Oktober 2008 (UTC)

Supersemar Wikisource[besut sumber]

Wis tak pertal mas, mangga dikoreksi. isih ana sing tidha-tidha, bab pertalan "atas nama", katone tembung "kanthi kuwasa" sing rada pas. Maur nuwun.Pras 22:52, 16 Oktober 2008 (UTC)

re:Silesia[besut sumber]

Hello

Yes I am a Silesian native and I'll be glad to see en:Silesians and en:Silesian language in your language. I can make a translation of any topic from English or Russian to Silesian and Polish in exchange.

Regards

Lajsikonik 06:19, 25 Oktober 2008 (UTC)

Request for help[besut sumber]

Hi. I'm Dodo @ commons. I saw Drini asked you about renaming account "dodo" to something else (anything) here, in order to proces the request on meta. I also saw you answered him saying it had been done. However, I see no renaming of the account at all, so I cannot still log in here using my SUL account. Could you please rename the local account "dodo" so I can usurpate it? Regards. --Dodo @ commons 11:59, 30 Oktober 2008 (UTC)

[besut sumber]

Halo Meursault2004, bisa ikut berpartisipasi di Wikimedia? Terima Kasih. Mikhailov Kusserow (gunemanku) 07:58, 3 Desember 2008 (UTC)

re:foto[besut sumber]

  • mauné arep tak crop, katoné dadi kurang natural he he he ang 08:12, 24 Desember 2008 (UTC)