Parembugan Panganggo:Masgatotkaca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Masgatotkaca!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.23 (UTC)

, Slamet Serayu 05:51, 21 Juni 2007 (UTC)

Saged basa Jawi?[besut sumber]

Panjenengan saged basa Jawi? Wirjadisastra (rembugan) 3 Oktober 2017 05.44 (UTC)

Saé. Mugi-mugi saged mbiyantu gugur-gunung wonten ing riki. :) Wirjadisastra (rembugan) 3 Oktober 2017 05.56 (UTC)