Parembugan Panganggo:Krisna Arimurti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Krisna Arimurti!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

HsfBot (rembugan) 21 April 2017 08.32 (UTC)

--HsfBot (rembugan) 21 April 2017 08.32 (UTC)

Sugeng rawuh, Mbak Krisna ! Notanotheramy (rembugan) 21 April 2017 08.53 (UTC)

Maturnuwun, Mbak Amy Krisna Arimurti (rembugan) 21 April 2017 08.57 (UTC)

Njajal Nulis[besut sumber]

Mangga dijajal nulis, Mbak :) Notanotheramy (rembugan) 21 April 2017 09.14 (UTC)

Nggih, Mbak :) Notanotheramy Krisna Arimurti (rembugan) 21 April 2017 09.16 (UTC)

Njajal nulis[besut sumber]

Halo mbak Krisna, ayo nulis ana wikipédia Jawa Kintaniswasti98 (rembugan) 17 Mèi 2017 10.12 (UTC)