Parembugan Panganggo:Kangel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Welcome[besut sumber]

Sugeng rawuh, Kangel!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.24 (UTC)

Plati 19:41, 15 September 2007 (UTC)

Odpowiedź Polish Love[besut sumber]

Odpowiem ci za niego:

  • Situs web resmi - strona internetowa
  • Walikutha - prezydent

Pierwszego nie wiem. Natomiast Meursault2004 (czyli pl:Revo Arka Giri Soekatno jest adminem jv. wiki :) Plati 11:43, 16 September 2007 (UTC)

Bahasa i basa[besut sumber]

Bahasa jest słówkiem indonezyjskim. Na Jawie używa się raczej "Basa" :) Więc wybacz drobne poprawki w Twoim szablonie :) Pozdrawiam AlexKazakhov 11:57, 16 September 2007 (UTC)