Parembugan Panganggo:JV085Tryas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV085Tryas!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

Pras rembugan 01:10, 22 Maret 2011 (UTC)

Aturan Papat Limpad Putaran I[besut sumber]

Kula nuwun JV085Tryas

Menika Aturan Papat Limpad Putaran I

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011 nganti tanggal 31 Mei 2011
  • Katantuan Puteran Kapisan Ngawé Artikel Sampurna

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan', ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
  3. Ing Saben akhir kalimat kudu ana rujukan

Peraturan Putaran Pertama:

  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kedua, peserta diwajibake nggawe artikel cacahe 10 artikel sempurna

Sugeng makarya....PL 05 SIGIT rembugan 05:38, 27 Maret 2011 (UTC)

Ayo makarya![besut sumber]

Ayo mba, panjenengan sampun dangu mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:41, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli sementara[besut sumber]

kula nuwun JV085Tryas, artikel Tilpun panjenengan sampun sae, nanging tesih wonten kekirangan: wikifisasi, interwiki, rujukan saben ukara, lan diakritik. nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 15:27, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV085Tryas...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 1. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tilpun 0 wonten wonten kirang wonten dereng Kersane dados artikel ingkang sempirna mangga dipun jangkepi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL 05 SIGIT rembugan 16:51, 30 Maret 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Tryas. Menawi badhé nambahi rujukan, luwih gampang menawi panjenengan mirsani kaca kanthi judhul sing padha ing basa-basa liya, utamané ning Wikipedia basa Indonésia lan Wikipedia basa Inggris. Artikel Tilpun sampun kula tambahi rujukan setunggal saka en:Telepon, mangga pirsani ing ngriki bentenipun. Matur nuwun, JV500Ichsan rembugan 07:54, 7 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap II[besut sumber]

Kula nuwun JV085Tryas ...

menika hasil Patroli Babak 1 tahap II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 9 April 2011 3. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tilpun 1 v v v v v Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Daniel Pedrosa 1 - v - - - Artikel dereng sempurna, mangga disempurnakake...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 13:15, 9 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 09:37, 17 April 2011 (UTC)

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu JV085Tryas , panjenengan sampun langkung saking 10 dinten boten nyunting wiwit tanggal 6 dumugi 16 April 2011, panjenengan GUGUR ing tahap menika. Panjenengan tesih saged nyunting, ananging boten saged nderek kompetisi Papat Limpad. Nuwun... Semangat nyunting lan nguri-uri kabudayan Jawi... nuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:41, 18 April 2011 (UTC)