Parembugan Panganggo:JV083Titis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV083Titis!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)


JV400Hendra rembugan 01:31, 22 Maret 2011 (UTC)

Aturan Papat Limpad Putaran I[besut sumber]

Kula nuwun JV083Titis

Menika Aturan Papat Limpad Putaran I

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011 nganti tanggal 31 Mei 2011
  • Katantuan Puteran Kapisan Ngawé Artikel Sampurna

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan', ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
  3. Ing Saben akhir kalimat kudu ana rujukan

Peraturan Putaran Pertama:

  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kedua, peserta diwajibake nggawe artikel cacahe 10 artikel sempurna

Sugeng makarya....PL 05 SIGIT rembugan 05:38, 27 Maret 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

JV083Titis, menawi nyerat kados Masalah-masalah Maca (bentuke daftar; a; b; c; dst)langkung sae rujukanipun 1 mawon, bibar kalimat pengantar. Kados mekaten.

Tambahan, artikel sampun sae, kangge njangkepi langkung sae nyeratipun ngginakaken diakritik (é lan è),

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 04:48, 29 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV083Titis...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 3. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Antioksidan nembe 2 sampun wonten wonten kirang sampun wonten sampun Mangga artikel menika dipunjangkepi
Maca nembe 3 sampun wonten wonten wonten wonten diakritik dereng diterapaken Mangga artikel menika dipunjangkepi kersane dados artikel sempurna.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL 05 SIGIT rembugan 16:51, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi II[besut sumber]

Kula nuwun JV083Titis...

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 7 April 2011 8. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Maca 4 wonten wonten wonten wonten wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Antioksidan 5 wonten wonten wonten wonten wonten Artikel sampurna.
Koran 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Mega 3 wonten wonten wonten wonten wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Handphone 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Sepatu 5 wonten dereng wonten wonten wonten wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun..PL 05 SIGIT rembugan 13:37, 9 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 16:04, 18 April 2011 (UTC)

Wonten kesulitan.?[besut sumber]

Kawit wau kula tingali artikel sabun bolak-balik ewahanipun, menawi panjenengan kesulitan cobi pirsani wiki bs Ind kagem rujukan, ugi referensinipun saged panjenengan pundhut kagem nglengkapi artikel panjenengan. nuwun. Empu rembugan 09:47, 20 April 2011 (UTC)

Semangat Nyunting[besut sumber]

Kula nuwun JV083Titis

Artikel Panjenengan sampun sae sedaya. Mangga langkung semangat nyunting.

Kersane mlebet katergori kontributor aktif banget panjenengan kedah nyunting kaping satus utawa luwih jroning sasasi.

Semangat Nyunting....Wilujeng makarya...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 05:42, 22 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi III[besut sumber]

Kula nuwun JV083Titis, artikel panjenengan sampun sae, cacahipun ugi sampun 10, nanging nembe 9 ingkang sempurna. Kersane lolos putaran I, panjenengan kedah nyempurnakaken 1 artikel malih. Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi III

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 24 April 2011 14. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Maca v v v v v v Artikel sempurna
Antioksidan v v v v v v Artikel sampurna.
Koran v v v v v v artikel sempurna
Mega v v v v v v Artikel sempurna
Angin v v v v v v artikel sempurna
Kolesterol v v v v v v artikel sempurna
Sabun v v v v v v artikel sempurna
Kacang ijo v v v v v v artikel sempurna
Sepatu v v v v v v artikel sempurna
Tilpun sélulèr 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun..PL 05 SIGIT rembugan 08:25, 24 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo para peserta Papat Limpad, kurang sesasi meneh putaran I rampung, mangga njangkepi artikel ingkang dereng jangkep, Réferènsi,Gambar, Kategori, Wikifikasi,Interwiki, lan Diakritik dipunjangkepi. Ampun supe ngirim setunggal artikel unggulam marang panitia, kangge penilaian juri.Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 03:52, 3 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun,

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Ayo artikel sing durung semurna dijangkepi....

Onigiri cheerleader.gif

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 04:59, 5 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV083Titis

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi IV[besut sumber]

Kula nuwun JV083Titis, artikel panjenengan sampun sae. Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi IV

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 21 Mei 2011 22. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Maca v v v v v v Artikel sempurna
Antioksidan v v v v v v Artikel sampurna.
Koran v v v v v v artikel sempurna
Mega v v v v v v Artikel sempurna
Angin v v v v v v artikel sempurna
Kolesterol v v v v v v artikel sempurna
Sabun v v v v v v artikel sempurna
Kacang ijo v v v v v v artikel sempurna
Sepatu v v v v v v artikel sempurna
Varises v v v v v v artikel sempurna
Angin v v v v v v artikel sempurna
Tilpun sélulèr 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Vitamin C 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Yoga 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitik bekisar 2 - v v v dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi IV

Nuwun.. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 01:54, 21 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:56, 29 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:58, 31 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 04:31, 7 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Titis Sukmawatiningrum,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta gugur jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:39, 3 Juli 2011 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Halo Titis,

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 23 Juni 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting lebih dari 7 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.


Salam.


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 00:32, 13 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:14, 21 Juli 2011 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mbak Titis lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Oktober 2011 04.12 (UTC)