Parembugan Panganggo:JV071SEPTI

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Sugeng rawuh, JV071SEPTI!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.04 (UTC)


Sugeng rawuh, JV071SEPTI!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.26 (UTC)


Putaran Pisanan Kompetisi Papat Limpad[edit source]

Nuwun Sewu
JV071SEPTI
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sitik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa
Sugeng Lomba
Maturnuwun.Puryono rembugan

Ayo makarya![edit source]

Ayo mba, panjenengan sampun dangu mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:37, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[edit source]

Kula nuwun JV071SEPTI... menika hasil Patroli Babak 1 Presensi panjenengan 0 dumugi dinten menika. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
durung ana artikel 0 0 0 0 0 0 Ayo nyunting....
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL 05 SIGIT rembugan 16:51, 30 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[edit source]

Nuwun Sewu, JV071SEPTI,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo semangat lan padha nyunting!!!

Sugeng Makarya

Salam Taklim

Maturnuwun Puryono rembugan

Asil Patroli 10 Dinten Pisanan[edit source]

Hai Septi,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 22 Maret 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia Basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun. PL08 Elok rembugan 17:49, 5 April 2011 (UTC)