Parembugan Panganggo:JV06EXWAN ANDRIYAN VERRYSAPUTRO

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV06EXWAN ANDRIYAN VERRYSAPUTRO!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 07.04 (UTC)

 SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 8 Mei 2012 07.10 (UTC)

Gantos nami pangangge[besut sumber]

Inggih mas Exwan mangke kawula gantosipun. Sugeng nyunting ing Wikipedia abasa Jawi.Pras pirembagan 23 Mei 2012 13.07 (UTC)

Semangat nyunting yaaa.... Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 23 Mei 2012 13.40 (UTC)

Tapak Asta (Tanda tangan)[besut sumber]

Nuwun Mas Exwan.Nuwun sewu tapak asta menawi ndamel sedaya artikel ing pungkasan mboten usah ditapak asmani.Kayata ing artikel iraha-irahan Mata maling uga sampun kula busak menawi ajeng mreksani sumangga Diklik Ting Mriki.Tapak asma saget ditulis wonten ing pirembagan kanthi ngetik tanda gelombang (~) kaping papat.Matur suwun sampun giat nyunting ting wikipedia basa jawa.Semangat.Salam Puryono| Pirembagan! 27 Mei 2012 16.52 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. JV015Chafid pirembagan 28 Mei 2012 07.03 (UTC)

Ramayana[besut sumber]

Nuwun sewu mas Exwan, artikel Ramayana tinulis ing tataran ngoko dadi nyuwun tulung tambahane (katrangan kitab2) ya kudu nganggo tataran ngoko, aja nganggo tataran krama. Dadi siji artikel kudu nganggo tataran sing padha, yen ngoko ya kudu ngoko kabeh, yen krama ya kudu krama kabeh. Matur nuwun. Wilujeng nyunting> Pras pirembagan 28 Mei 2012 15.39 (UTC)

Matur nuwun wis kersa ngowahi dadi ngoko. Salam. Pras pirembagan 28 Mei 2012 22.47 (UTC)

Artikel Rintisan[besut sumber]

Halo....Mas Exwan.Matur nuwun ugi Nuwun sewu menika daftar kontribusi panjenengan wiwit tanggal 23 Mei 2012.Menawi ajeng Mreksani Klik Ting Mriki.Artikel ingkang dereng wonten kategori,interwiki lan gambar mugia saget dikompliti.Teras nyunting ugi langkung semangat.Salam Puryono| Pirembagan! 30 Mei 2012 11.25 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

Dhiskusi artikel Déwabrata[besut sumber]

Sugeng rawuh JV06EXWAN ANDRIYAN VERRYSAPUTRO. Nuwun sewu, artikel panjenengan kanthi irah-irahan Déwabrata sejatosipun sampun wonten inggih menika kanthi irah-irahan Bisma. Panjenengan saged mirsani wonten ngriki Bisma. Panjenengan saged njangkepi artikel Bisma kemawon utawi nyerat artikel sanes. Ampun kesupen, menawi badhe damel artikel enggal, dipun cek rumiyin wonten Golèk. Sugeng nyunting!!! Semangat!!!

Nurulbaitirohmah pirembagan Nurulbaitirohmah 30 Mei 2012 14.51 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 31 Mei 2012 22.33 (UTC)

Ayo melu voting[besut sumber]

Mangga tumut maringi swanten ing panyuwunan status checkuser utawi juru priksa alamat IP kagem para kuncèn Pras, Meursault2004, Anggoro lan TracySurya. Pamilihan dipunwiwiti tanggal 1 Juni 2012 pukul 0:00 UTC lan dipunpungkasi saénggalipun tanggal 15 Juni 2012 pukul 23:59 UTC lan salat-latipun tanggal 30 Juni 2012 pukul 23:59 UTC. Pras pirembagan 7 Juni 2012 21.59 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 16.48 (UTC)

Nanga Parbat[besut sumber]

Halo Mas Exwan.Menawi miwiti ndamel artikel ampun kesupen dipun tulis rampu-rampu kompetisi.Ing irah-irahan Nanga Parbat kula tambahi "Inuseuntil".Sumangga menawi ajeng mreksani Klik Ting Mriki.Matur nuwun Semangat Papat Limpad 2012. Puryono| Pirembagan! 21 September 2012 00.37 (UTC)

Nyunting Bareng di UNY[besut sumber]

Nuwun sewu Mas Exwan menindak lanjuti rencana nyunting bareng ting UNY via telp, nuwun sewu ugi nuwun tulung rencang-rencang dikoordinir untuk harinya, Mas Sigit, Mbak Nurul,Mbak Ihdadan saya siap untuk datang mungkin bisa di gasebo biar bisa lesehan atau rekan-rekan yang menentukan yang terpenting harus membawa laptob.Tempat dan waktu kami menyesuaikan.Matur nuwun.Kita tunggu info selanjutnya Puryono| Pirembagan! 23 September 2012 18.00 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Ayo Mas Exwan, langkung semangat malih.Salam Puryono| Pirembagan! 23 September 2012 19.06 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17-24 September 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Provinsi Mekkah ana ana durung ana ditambah maneh durung ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
2 Lhotse ana ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
3 K2 ana ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
4 Makalu ana ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
5 Cho Oyu ana ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
6 Dhaulagiri ana ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
7 Nanga Parbat ana ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
8 Annapurna ana ana durung ana ditambah maneh durung ana durung ana cukup Kembangake maneh
9 Kali Angke ana ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
10 Broad Peak ana ana ana ditambah maneh ana durung ana cukup Kembangake maneh
11 Gasherbrum II ana ana ana ditambah maneh ana durung ana dcukup Kembangake maneh
12 Shishapangma ana Durung ana ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 kata Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Panjenengan wiwit tgl 17-23 absen sedina ing tanggal 19 September 2012 (absen = 1dina lan nyunting = 6 dina) Ayo Semangat.Salam Puryono| Pirembagan! 24 September 2012 03.37 (UTC)

Nevado del Ruiz[besut sumber]

Nuwun Mas Exwan, kagem pamuatan referensi ing artikel rintisan nuwun sewu mboten angsal ngundhuh wonten Wikipedia Bahasa Indonesia, menawi ajeng ngundhuh sumangga pados referensi ring buku utawai ting internet (web) ugin mboten angsal ngundhuh ting blog.Punika tuladha referensi saking internet (web) :

.[1]

Cathetan suku[besut sumber]

  1. National Geophysical Dana Center (dipunundhuh tanggal 27 September 2012

Gambar[besut sumber]

Tasih katah artikel panjenengan ingkang dereng wonten Réferènsi Gambar, Kategori, Wikifikasi, Interwiki lan Diakritik (menawi dereng jelas babagan interwiki sumangga dipun klik).Menawi ajeng pados gambar engkang bebas licensi sumangga pados wonten WIKIMEDIA COMMONS

Tuladha irah-irahan Nevado del Ruiz saget padosi gambar ing WIKIMEDIA COMMONS KLIK TING MRIKI

Sumangga sedaya artikel dipunjakepi supados dados artikel rintisan ingkang jangkep semangat ugi sugeng kepanggih ting acara nyunting bareng.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 27 September 2012 15.49 (UTC)


inggih mas pur matur nuwun,


JV06EXWAN ANDRIYAN VERRYSAPUTRO (pirembagan) 27 September 2012 17.46 (UTC)

Artikel Vocan Santa Maria[besut sumber]

Nuwun sewu, artikel Vocan Santa Maria menika rujukanipun saking wikipedia basa Indonesia lan wikipedia basa Inggris, langkung sae referensinipun saking sanes. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 29 September 2012 03.50 (UTC)

SEMANGAT NYUNTING[besut sumber]

Ayo semangat nyunting...Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 29 September 2012 04.01 (UTC)

SEMANGAT NYUNTING[besut sumber]

Ayo semangat nyunting...Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 29 September 2012 04.02 (UTC)

SEMANGAT NYUNTING[besut sumber]

Ayo semangat nyunting...Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 29 September 2012 04.02 (UTC)

Referensi[besut sumber]

Langkung sae dipungantos mawon mas, amargi wikipedia basa sanes saged diterjemahke, nanging boten pareng dados rujukan. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 29 September 2012 04.23 (UTC)

Semangat Nyunting[besut sumber]

Ayo Mas Exwan semangat nyunting ugi langkung sregep.matur nuwun Puryono| Pirembagan! 4 Oktober 2012 17.39 (UTC)

Semangat Nyunting[besut sumber]

Mugi enggal wedangan Mas Exwan, lan tetep semangat Nyunting.Matur nuwun.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 9 Oktober 2012 16.59 (UTC)

Re:Semangat Nyunting[besut sumber]

Sami-sami Mas,Rencang-rencang kaliyan di emutake nyunting.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 9 Oktober 2012 17.15 (UTC)

Re:Referensi[besut sumber]

Matur nuwun Mas Exwan.Ing saben akhir kalimat saget diparingi referensi lan menawi ing sajroning satunggal paragraf referensipun sami,saget di serta ing akhir kalimat sajroning paragraf.Ampun kesupen menawi referensi saking buku kedah di serat kaca (halaman).Matur nuwun,Semangat. Puryono| Pirembagan! 9 Oktober 2012 17.44 (UTC)

Ndherek rembagan[besut sumber]

Nuwun sewu nderek rembagan babagan daikritik.

tuladha :

  • pelem (boten wonten diakritik)
  • saté (yèn nganggo aksara Jawa taling : É)
  • kemènyèk (yèn nganggo aksara Jawa uga taling : È)

Nuwun. (mas Sigit) Chafid pirembagan 10 Oktober 2012 03.57 (UTC)

Patroli Kontribusi Artikel Rintisan Putaran Kapisanan[besut sumber]

Nuwun Mas Exwan, Patroli punika tasih di update ngantos Putaran Kapisnan pungkasan, Semangat...Nyunting.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 11 Oktober 2012 11.34 (UTC)

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Provinsi Mekkah 2 durung ana 150 Kata Cacahé tembung kurang saka 300
2 Lhotse 2 128 kata Cacahé tembung kurang saka 300
3 K2 2 185 Kata Cacahé tembung kurang saka 300
4 Makalu 2 233 Kata Cacahé tembung kurang saka 300
5 Cho Oyu 2 117 Kata Cacahé tembung kurang saka 300
6 Dhaulagiri 2 117 kata Cacahé tembung kurang saka 300
7 Nanga Parbat 2 137 Kata Cacahé tembung kurang saka 300
8 Annapurna 2 223 Kata Cacahé tembung kurang saka 300
9 Kali Angke 1 170 kata Cacahé tembung kurang saka 300 + referensi kurang 1
10 Broad Peak 2 345 Kata Artikel rintisan sempurna
11 Gasherbrum II 3 498 Kata Artikel rintisan sempurna
12 Shishapangma Durung ana Durung ana Durung ana 335 Kata Kembangake maneh kurang refrensi,gambar lan interwiki
13 Provinsi Madinah - - - - - - - Ora Kaetung artikel rintisan amerga wis ana irah-irahan Madinah
14 Kali Arthur Durung ana Durung ana 72 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi,gambar lan interwiki
15 Kali Diamantina 1 Durung ana 47 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi,gambar lan interwiki
16 Kali Yara 1 Durung ana 77 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi,gambar lan interwiki
17 Kali Pieman Durung ana Durung ana Durung ana 64 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi,gambar lan interwiki
18 Kali Pennefather Durung ana Durung ana Durung ana 63 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi,gambar lan interwiki
19 El Chichón Durung ana Durung ana Durung ana 64 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi,gambar lan interwiki
20 Popocatépetl 1 Durung ana 83 Kata Referensi kurang 1,kurang gambar lan tembung kurang saka 300
21 Parícutin 1 Durung ana 60 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi,gambar lan interwiki
22 Nevado del Huila 1 Durung ana Durung ana 111 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi kurang 1,durung ana gambar lan interwiki
23 Nevado del Ruiz 1 Durung ana Durung ana 97 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi kurang 1,durung ana gambar,kategori lan interwiki
24 Gunung Cotopaxi 1 Durung ana Durung ana 43 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi kurang 1,durung ana gambar,kategori lan interwiki
25 Tungurahua 1 Durung ana Durung ana 72 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi kurang 1,durung ana gambar,kategori lan interwiki
26 Chimborazo (volcano) 1 Durung ana Durung ana 44 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi kurang 1,durung ana gambar,kategori lan interwiki
27 Llullaillaco 1 Durung ana Durung ana 45 Kata Kembangake maneh 300 tembung lan kurang refrensi kurang 1,durung ana gambar,kategori lan interwiki
28 Vocan Santa Maria 3 314 Kata Artikel rintisan sempurna
29 Gunung Wayang 2 405 Kata 'Artikel rintisan sempurna
30 Kali Jagir 4 571 Kata Artikel sempurna I (dinilai juri)
31 Kali Poso Durung ana Durung ana Durung ana 142 Kata Kembangake maneh kurang tembung kurang saka 300 + refrensi,gambar lan interwiki
32 Gasherbrum III 5 352 Artikel rintisan sempurna
33 Gasherbrum V 2 282 Kata Kembangake maneh tembung kurang saka 300
34 Chomo Lhari 2 207 Kata Kembangake maneh tembung kurang saka 300
35 Gangkhar Puensum 2 187 Kata Kembangake maneh tembung kurang saka 300
36 Gyala Peri Durunng ana Durung ana 118 Kata Kembangake maneh tembung kurang saka 300 Referensi + Gambar durung ana
37 Tirich Mir 2 611 Kata Artikel rintisan sempurna
38 Kula Kangri 2 Durung ana 128 Kata Gambar durung ana uga tembung kurang 300
39 Noshaq 2 307 Kata Artikel rintisan sempurna
40 Istor-o-nal 2 390 Artikel rintisan sempurna
41 Gyachung Kang 2 98 Kata Dikembangake maneh +300 tembung dadi Artikel rintisan sempurna
42 Hilmalchuli 2 133 Kata Dikembangake maneh +300 tembung dadi Artikel rintisan sempurna
43 Kailash 1 145 Kata Dikembangake maneh 1 referensi+300 tembung dadi Artikel rintisan sempurna
44 Kamet 1 69 Kata Kurang 1 referenai lab tembung kurang saka 300
45 Laila Peak (Rupal Valley) ‎ 2 47 kata tembung kurang saka 300
46 Machhapuchhre 1 84 Kata Kurang 1 referensi tembung kurang saka 300
47 Melungtse 1 125 tenbung Kurang 1 referensi + tembung kurang saka 300
48 Namcha Barwa 2 186 tembung kurang 300
49 Nanda Devi 2 63 tembung Kurang 300tembung dadi artikel rintisan sempurna
50 Baltistan Peak 2 160 Kata Kurang 300 tembung dadi artikel rintisan sempurna
51 Popocatépetl 2 Durung ana 84 tembung Kurang 1 referenai lab gambar wis dadi artikel rintisan sempurna
52 Pumori 1 Durung ana 49 Tembung Kurang 1 referenai lan interwiki dadi artikel rintisan sempurna
53 Rakhiot Peak ‎ 1 68 tembung Kurang 300 tembung + 1 referensi dadi artikel rintisan sempurna
54 Shivling ‎ 2 Durung ana 69 Tembung Kurang 300 tembung + 1 referensi + interwiki dadi artikel rintisan sempurna
56 Buni Zom ‎ ‎ 2 Durung ana 101 tembung Kurang 300 tembung + gambar dadi artikel rintisan sempurna
57 Saraghrar ‎ 2 182 tembung Kurang 300 tembung
58 Baintha Brak ‎ 1 Durung ana Durung ana 71 tembung Kurang 300 tembung + gambar dadi artikel rintisan sempurna
59 Diran ‎ 2 Durung ana 143 Tembung Kurang interwiki lan tembung kurang saka 300
60 Distaghil Sar ‎ 2 Durung ana 110 Tembung Kurang gambar lan tembung kurang saka 300
61 Haramosh ‎ 1 durung ana 126 tembung Kurang interwiki 1,gambar lan tembung kurang saka 300
62 K12 ‎ 2 durung ana 117 tembung Kurang gambar lan tembung kurang saka 300
63 Kanjut Sar ‎ 2 133 tembung tembung kurang saka 300
64 Kunyang Chhish ‎ 2 142 tembung tembung kurang saka 300
65 Malubiting ‎ 2 137 tembung tembung kurang saka 300
60 Masherbrum ‎ ‎ 3 325 tembung Artikel rintisan sempurna
61 Mitre Peak (Pakistan) ‎ 1 Durung ana 65 tembung Referensi kurang 1 lan tembung kurang saka 300
62 Muztagh Tower ‎ 2 Durung ana Durung ana 91 tembung Kurang Gambar,Interwiki lan tembung kurang saka 300
63 Passu Sar ‎ 3 Durung ana Durung ana 131 tembung tembung kurang saka 300
64 Rakaposhi ‎ 2 Durung ana 261 tembung Kurang gambar lan tembung kurang saka 300
65 Saltoro Kangri ‎ 2 Dururng ana Durung ana 100 tembung Kurang Gambar,interwiki lan tembung kurang saka 300
66 Sangemarmar Sar‎ 2 133 tembung tembung kurang saka 300
67 Sia Kangri ‎ 2 133 tembung tembung kurang saka 300
68 Skil Brum ‎ 2 133 tembung tembung kurang saka 300
69 Trango Towers ‎ 2 133 tembung tembung kurang saka 300
70 Ultar Peak ‎ 2 133 tembung tembung kurang saka 300
71 Bath ‎ 3 801 tembung Artikel rintisan sempurna
72 Mary Dyer ‎ Durung ana Durung ana Durung ana 52 Tembung Kurang Referensi,gambar,interwiki tembung kurang saka 300
73 Frida Kahlo 2 Durung ana 213 tembung Kurang gambar lan tembung kurang saka 300
74 Mary Harris 2 Durung ana 146 tembung Kurang gambar lan tembung kurang saka 300
75 Golèk ayun-ayun ‎ 2 Durung ana Durung ana 42 tembung Kurang gambar lan interwiki lan tembung kurang saka 300
76 Sekar pudyastuti Durung ana Durung ana Durung ana 33 tembung Kurang Referensi,gambar,interwiki lan tembung kurang saka 300
77 Golek Retno Adaninggar 1 Durung ana Durung ana 52 tembung Kurang Gambar, interwiki lan tembung kurang saka 300
78 Topeng Putri Kenakawulan Durung ana Durung ana Durung ana 44 tembung Kurang Referensi,gambar,interwiki lan tembung kurang saka 300
79 Klono Alus Jangkungmandeya 1 Durung ana Durung ana 50 tembung Kurang gambar, interwiki lan tembung kurang saka 300
80 Klono Gagah Dasawarsa Durung ana Durung ana Durung ana 29 tembung Kurang Referensi,gambar,interwiki lan tembung kurang saka 300
81 Tari Jaka Tarub-Nawangwulan 1 Durung ana Durung ana 121 tembung Kurang Referensi,gambar,interwiki +1 lan tembung kurang saka 300
82 Birmingham 1 490 tembung Kurang referensi 1
83 Los Angeles, California - - - - - - - Ora kaetung dadi artikel kontribusi artikel rintisan amerga wis ana irah-irahan Los Angeles
84 Philadelphia, Pennsylvania Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 61 tembung Kembangake maneh
85 Houston, Texas Durung ana Durung ana 24 Kata Kembangake maneh
86 [[]] Kembangake maneh
87 [[]] Kembangake maneh
88 [[]] Kembangake maneh
89 [[]] Kembangake maneh
90 [[]] Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PRESENSI[besut sumber]

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ing tanggal 19 September 2012
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 16 September 2012
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN Absen ing tgl 6,7 Oktober 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 8 Oktober 2012
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN tgl 21 Oktober 2012
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-22 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katarangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN absen tgl 22,23,24,25,28 Oktober 2012
MINGGU KAPITU ( Tgl 29-4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katarangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN tgl 1,2,3,4 November 2012
MINGGU KAWALU ( Tgl 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 12 Katarangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Tgl 5,6,7 November 2012
MINGGU KASANGA ( Tgl 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katarangan
PRESENSI Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN tgl 14,15,16,17 November 2012
MINGGU KASEDASA( Tgl 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katarangan
PRESENSI Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN Tgl 19,20,21,22 November 2012
MINGGU KASEWELAS( Tgl 26 November-Desember2 2012) 26 27 28 29 30 1 2 Katarangan
PRESENSI ABSEN Nyunting - - - - - ABSEN Tgl 26 November 2012

Chafid pirembagan 3 November 2012 01.36 (UTC)

Re:Patroli[besut sumber]

Sami-sami Mas,Langkung Semangat Nggih. Puryono| Pirembagan! 11 Oktober 2012 18.24 (UTC)

Artikel Sempurna[besut sumber]

Mas Exwan,ampun kesupen artikel sempurna kedah dipunpersiapake ugi di damel kanthi sae.Semangat-Semangat.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 11 Oktober 2012 19.20 (UTC)

Panulisan Referensi[besut sumber]

Semangat nyunting terus Mas.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 15 Oktober 2012 19.56 (UTC)

re:Artikel Rintisan[besut sumber]

  • Peraturan umum :
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  2. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan
Mangga dikembangake artikel pilihanipun ngantos putaran Kapisanan rampung.Dados cacahe artikel sempurna ing putaran kapisanan ana 4 artikel sempurna.Matur nuwun semangat nyunting. Puryono| Pirembagan! 16 Oktober 2012 16.22 (UTC)

re:Dina ka 30 (17 September-16 Oktober 2012)[besut sumber]

Nuwun Mas EXWAN, sapunika ing tanggal 16 Oktober 2012 sampun jangkep dinten ka 30 ing putaran kapisnan.Panjenengan saget milih artikel rintisan dikembangake dados artikel rintisan utawi diwiwiti ndamel enggal.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 16 Oktober 2012 16.37 (UTC)

Re: Nomer artikel[besut sumber]

Matur nuwun Mas Exwan Ansriyan V, sampun ngemutake ugi sampun kula revisi nomer urutipun.Menawi wonten wedal enggal-enggal artikel rintisan engkang dereng jangkep,gambar,referensi,interwiki,diakritik, lan cacahé tembung tasih katang enggkang kirang saking 300 tembung.Mangga langkung semangat lan ampun kesupen tanggal 27 November 2012 putaran I pungkasan.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 29 Oktober 2012 00.55 (UTC)

85 Kontribusi artikel rintisan[besut sumber]

Nuwun mas Exwan 85 kontribusi sawetara panjenengan ing putaran kapisanan sampun kula patroli, sumangga dipunpreksani ing kaca pirembagan.Ingkang dereng jangkep utawi tasih kura cacahé tembung sumangga dipun jangkepi.Amerga tgl 27 November 2012 putaran I sampun pungkasn.Amoun kesupen artikel rintisan sempurna.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 15 November 2012 18.54 (UTC)

Undangan Nyunting Bareng ing UNY[besut sumber]

Nuwun Mas Exwan dinten sabtu tanggal 24 November 2012 tabuh 10.00 WIB ting joglo FBS UNY.wonten nyunting bareng kangge persiapan pungkasan putaran I,mugia saget rawuh.Matur nuwun Salam Puryono| Pirembagan! 22 November 2012 02.47 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV06EXWAN ANDRIYAN VERRYSAPUTRO, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan [http://jv.wikipedia.org/w/index.php?limit=250&tagfilter=&title=Astamiwa%3AKontribusi+pengguna&contribs=user&target=JV06EXWAN+ANDRIYAN+VERRYSAPUTRO+&namespace=&tagfilter=&year=&month=-1 KLIK. Puryono| Pirembagan! 19 Februari 2013 17.00 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.41 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.41 (UTC)