Parembugan Panganggo:JV06Betika Windi Nilasari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV06Betika Windi Nilasari!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.34 (UTC)

Naval Scene pirembagan 10 Mei 2012 09.49 (UTC)

Tutorial cara nyunting[besut sumber]

Nuwun Mbak Betika Windi Nilasari...ayo semangat.Sumangga KLIK ING MRIKI tutorial cara nulis ing wikipedia) utawa KLIK ING MRIKI Cara Nyunting di wikipedia.ayo semangat.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 18 Mei 2012 16.33 (UTC)

Semangat nyunting yaaa.... Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 23 Mei 2012 13.48 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun.

JV015Chafid pirembagan 26 Mei 2012 06.22 (UTC)

Semangat Nyunting[besut sumber]

Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan! 26 Mei 2012 17.50 (UTC)

Njangkepi Artikel[besut sumber]

Matur nuwun kagem JV06Betika Windi Nilasari. Badhe ngemutaken, menawi nyerat artikel ampun kesupèn maringi wikifikasi, interwiki, kategori, lsp. Dene caranipun, saged dipunpirsani wonten Tips gawe artikel kanthi Offline ingkang sampun wonten nginggil. Nuwun. Semangat!!!

Nurulbaitirohmah pirembaganNurulbaitirohmah 28 Mei 2012 12.29 (UTC)

Diakritik ê[besut sumber]

Nuwun sewu, JV06Betika Windi Nilasari. Badhe ngemutaken menawi diakritik wonten wikipedia basa Jawi namung mbentenaken e pepet kaliyan e taling (é miring lan è jejeg). Dados menawi e pepet, boten ngginakaken ê. tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh Nuwun. Nurulbaitirohmah pirembagan Nurulbaitirohmah 29 Mei 2012 18.09 (UTC)

Artikel Salé gedhang[besut sumber]

Ayo langkung semangat nyunting.........Matur nuwun Mbak Betika sampun giat nyunting.Nuwun pangamputen wonten artikel kanthi irah-irahan Salé gedhang kula tambahi Kategori lan interwiki amarga syarat artikel ingkang sae kedah ndhuweni, referensi,Cathetan suku,Interwiki,Kategori,Wikifikasi lan Gambar.Sumangga menawi ajeng preksani bèdaipun KLIK TING MRIKI.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 29 Mei 2012 18.57 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 13.53 (UTC)

Panambahan kategori[besut sumber]

Nuwun sewu mbak, manawi badhe nambahaken kategori, caranipun boten katambahaken wonten ing kaca kategori kados ingkang kacetha ing tuladha punika, nanging kategori katambahaken wonten ing ngandhap saben kaca kasebat, mbaka setunggal. Mangke asilipun saged mlebet piyambak ing kaca kategori. Matur nuwun.Pras pirembagan 1 Juni 2012 09.57 (UTC)

Sumangga latian nyunting mba[besut sumber]

Matur nuwun mba Betika, ngantos samenika panjenengan sampun sengkut anggenipun nyuting. Ndherek nguri-uri basa jawi supadosa lestari. Matur nuwun. Onigiri cheerleader.gif Chafid pirembagan 10 Juni 2012 13.34 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 16.31 (UTC)

Artikel Papat Limpad 2012 (cithakan inuseuntil)[besut sumber]

Nuwunsewu JV06Betika Windi Nilasari, miturut pasarujukan panitiya, para peserta kedah maringi tanda/cithakan ing artikel ingkang dipun sunting ing salebeting wekdal kompetisi, menika namung kangge pratandha menawi artikel menika nembe disunting peserta Papat Limpad 2013. Artikel ingkang panjenengan serat wiwit tanggal 17 September 2012 sampun diparingi cithakan kasebut. Mangg pirsani Apem, Penganten, Aqeqah. Mangga dipunlajengaken anggenipun nyunting. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 19 September 2012 23.27 (UTC)

Artikel inuseuntil[besut sumber]

Maturnuwun...Artikel ingkang sampun dipunsunting peserta sanes boten kepareng dipunsunting peserta sanes. awit menika dipun paringi tandha mekaten. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 20 September 2012 08.29 (UTC)

Patroli Presensi tgl 17- 20 September 2012[besut sumber]

Nuwun, JV06Betika Windi Nilasari .Wiwit kompetisi dibukak tgl 17 September 2012 nganthi seprene panjenengan nyunting ing tanggal 20 September 2012 (absen sampun 3 dina).Ayo Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan! 21 September 2012 01.28 (UTC)

re:Nyuwun pirsa[besut sumber]

  • Absen:presensi menawi aktif teras lakung sae, ugi ampun lowok/absen nganthi 7 dina
  • Artikel Pilihan:Artikel Pilihan kedah dipun damel panjenengan ing putaran pisanan, ampun artikel tiyang sanes
  • Artikel rintisan:Kedah dipun damel tanpa disunting tiyang sanes.
lamgkung jelas benjing kulo kontak via telp.Langkung semangat.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 21 September 2012 14.00 (UTC)

RE:nyuwun pirsa ugi[besut sumber]

Sami-sami Mabk Betika Windi,Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan! 23 September 2012 06.20 (UTC)

Patroli Presensi tgl 17- 20 September 2012[besut sumber]

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah Kata Katrangan
Taman Narmada 2 420 Kata Artikel rintisan sempurna
Dentawyanjana 1 Durung ana Durung ana Durung ana 35 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
Uthik Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 45 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
Èngklèk Durung ana Durung ana Durung ana 56 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
Dham-dhaman Durung ana Durung ana Durung ana 93 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
Wicitrawirya 3 380 Kata Artikel rintisan sempurna
Jayadrata 4 592 Kata Artikel rintisan sempurna
Citrānggada 3 275 Kata Tembung Durung Ana 300
Taksaka 4 65 Kata Tembung Durung Ana 300
Janamejaya 2 107 Kata Tembung Durung Ana 300
Aniruda 2 151 Kata Tembung Durung Ana 300
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Wiwit tgl 17-13 September 2012 cacahipun absen (4 dina(17,18,19,24 September 2012) Nyunting 3 dina (20,21,23 September 2012).mtur nuwun lan semangat. Puryono| Pirembagan! 24 September 2012 14.07 (UTC)

INTERWIKI[besut sumber]

Nuwun Mbak Betika ugi Matur suwun sampun semangat nyunting di Wikipedia Basa Jawa.Wonten sagabeyan artikel rintisan panjenengan dereng wonten gambar lan interwiki tulhada Tuladha Jenang sungsum, Dawet ayu, Semar mendem Pisang molen, Soto Semarang, Kripik bayem lan Lapis Legit.

Pitulung »
Matur nuwun Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan!  26 September 2012 00.40 (UTC)

Bathara Kuwera lan Trimurti[besut sumber]

Nuwun Mbak Betika:Kangge interwiki irah-irahan Bathara Kuwera sampum wonten interwiki inggih punika Basa Inggris lan Basa Indonesia menawi ajeng dipun tambah malih sumangga KLIK TING MRIKI paling ngandap interwiki engkang wonten artikel Kuwera dipun copas interwiki sakeng basa sanes lanjeng dicopas lan di tempel ting artike; Bathara Kuwera ting wikipedia basa Jawa kayata:

als:Kubera
be:Кубера
da:Kubera
de:Kubera
es:Kúbera
et:Kubera
fr:Kubera
gu:કુબેર
it:Kubera
ja:クベーラ
kn:ಕುಬೇರ
ko:쿠베라 (신)
lt:Kubera
ml:കുബേരൻ
mr:कुबेर ऐडविड
new:कुपेरऩ् (सन् २०००या संकिपा)
nl:Kubera
pl:Kubera
ru:Кубера
si:කුවේර රජ
sv:Kubera
ta:குபேரன்
te:కుబేరుడు
th:ท้าวกุเวร
uk:Кубера
zh:俱毗羅

Irah-irah Trimurti cara pamadosan interwiki enggih sami.

Nuwun pangamputen irah-irahan Jenang sungsum, Dawet ayu, Semar mendem Pisang molen, Soto Semarang, Kripik bayem kaliyan Lapis Legit lepat ing pirembagan.Dinten sabtu tgl 29 September wonten kagiatan Nyunting bareng ting jurusan rawuh nggih.Sugeng Nyunting Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 26 September 2012 15.10 (UTC)

Nyunting Bareng di UNY[besut sumber]

Matur nuwun Mbak Betika kula sampun koordinasi Kaliyan Bu Afi, kagem dinten sabtu 29 lan 30 September 2012 wonten nyunting bareng ting kampus tabuh 10.00WIB sumangga rawuh mangke saget diskusi bareng.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 27 September 2012 16.02 (UTC)

Huruf bold[besut sumber]

Nuwun Mbak Betika menawi wiwiti ndamel rintisan enggal supados ing tembung kapisanan dipun pasang huruf bold tuladha :

  • KicakaKeechaka (basa Sanskerta: किचक) wonten salebeting
  • Shliwati inngih punika paraga estri wonten salebeting wiracarita Mahabharata ingkang misuwur
  • Citrānggadā (Sanskerta: चित्राङदा ; Citrāngadā) wonten ing salebeting wiracarita Mahabarata, inggih punik
  • Sarayu (Sarju,.. Dev सरयु saráyu-f, kemudian Dev सरयू. Sarayū-) inggih punika lepen kino ingkang mili wonten ing nagari bageyan India
  • Laksmana Rekha (Sansekerta: लक्ष्मण रेखा), wonten ing sawetara versi wiracarita Ramayana, inggih punika garis ingkang mubengi Rama kaliyan Sita wonten ing utan Dandakarany
Sumangga dipunowahi matur nuwun.Semangat Nyunting Puryono| Pirembagan! 3 Oktober 2012 00.09 (UTC)

Panulisan Ukara Pisanan ing Wikipedia[besut sumber]

Nuwun sewu, panjenengan sampun kathah damel artikel-artikel rintisan (Pirsani ing Ngriki), menawi miwiti nyerat artikel rintisan menika tembung ingkang sami kaliyan irah-irahan dipunserat kandel (tandha ' kaping tiga ing ngajeng lan wingkinge). Semangat nyunting. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 3 Oktober 2012 09.18 (UTC)

Artikel Jayadrata[besut sumber]

Nuwun sewu mba Betika, artikel panjenengan ingkang irah-irahanipun Jayadrata sampun sae, namung kirang diakritik kaliyan nambahi referensi kemawon. Sumangga dipunjangkepi malih. Matur nuwun. Onigiri cheerleader.gif Chafid pirembagan 6 Oktober 2012 02.49 (UTC)

Patroli Minggu Kontribusi Artikel Rintisan Putaran I[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Betika, punika dhaptar artikel rintisan panjenengan,sumangga ingkang dereng jangkep dijangkepi (tabel tasih update) langkung semangat amargi ing putaran I kedah saget ndamel 200 artikel rintisan.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 11 Oktober 2012 16.32 (UTC)

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah Tembung Katrangan
1 Taman Narmada 3 419 Kata artikel rintisan sempurna.
2 Dentawyanjana 1 Durung ana Durung ana Durung ana 36 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
3 Uthik Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 46 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
4 Èngklèk Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 60 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
5 Dham-dhaman Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 94 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
6 Wicitrawirya 3 386 Kata Artikel rintisan sempurna.
7 Jayadrata 3 573 Kata Artikel rintisan sempurna.
8 Citrānggada 3 275 Kata Tembung durung ana 300 uga perlu dikembangake maneh
9 Taksaka 3 66 Kata Tembung durung ana 300 uga perlu dikembangake maneh
10 Janamejaya Dururng ana 108 Kata Tembung durung ana 300 uga perlu dikembangake maneh
11 Aniruda 3 150 Kata Artikel rintisan sempurna.
12 Bathara Kuwera 3 268 Kata Cacahé Tembung kurang
13 Trimurti 2 37 Kata Tembung durung ana 300 uga perlu dikembangake maneh
14 Tetedhan - - - - - - Kata Ora kaetung dadi artikel rintisan amerga wis ana irah-irahan Pangan
15 Archelon Dururng ana Dururng ana 81 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi
16 Bandeng - - - - - - - Ora kaetung dadi artikel rintisan amerga wis ana irah-irahan Iwak bandeng
17 Barbarika 1 36 Kata Tembung durung ana 300 kurang 1 refrensi+ uga dijangkepi
18 Babruwahana Dururng ana Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
19 Ambika 4 121 Kata Tembung durung ana 300
20 Awug-awug Durung ana Durung ana Durung ana Durung ana 23 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepigambar+interwiki+referensi langkung dados artikel rintisan sempurna
21 Jamur lendhir ‎ Durung ana Durung ana Durung ana 59 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi gambar+referensi langkung dados artikel rintisan sempurna kanti cacah tembung paling sithik 300
22 Iwak lele - - - - - - Ora kaetung dadi artikel rintisan amarga wis ana irah-irahan Iwak Lélé
23 Iwak lohan ‎ Durung ana Durung ana Durung ana 38 Kata Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi gambar+referensi langkung dados artikel rintisan sempurna kanti cacah tembung paling sithik 300
24 Iwak lumba-lumba - - - - - - Ora kaetung artikel rintisan amerga wis ana irah-irahan Iwak Lumba-lumba
25 Gurami - - - - - - Ora kaetung artikel rintisan amerga wis ana irah-irahan Iwak Gurami
26 Pupil Dururng ana 47 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
27 Gili Air Dururng ana 58 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
28 Gili Meno ‎ Dururng ana 103 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
29 Durwasa ‎ 4 89 Tembung Tembung durung ana gambar lan dijangkepi.
30 Sabari Dururng ana Durung ana 36 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
31 Kara (Ramayana) ‎ Dururng ana Durung ana 53 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
32 Mandodari ‎ Dururng ana Durung ana 47 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
33 Atikaya Dururng ana Durung ana 56 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
34 Aksayakumara Dururng ana Durung ana 46 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
35 Lawa (Ramayana) Dururng ana Durung ana 47 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
36 Kusa (Ramayana) ‎ Dururng ana Durung ana 49 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+ uga dijangkepi.
37 Mithila Dururng ana Durung ana 44 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+Gambar uga dijangkepi.
38 Raghuwangsa ‎ Dururng ana Durung ana 43 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
39 Sarayu Dururng ana Durung ana 51 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
40 Laksmana Rekha ‎ Dururng ana Durung ana 81 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
41 Citrānggada Dururng ana 159 Kata Tembung durung ana 300 refrensi uga dijangkepi.
42 Ahilawati ‎ Dururng ana Durung ana 77 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
43 Kicaka Dururng ana Durung ana 37 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
44 Radha (Mahabharata) Dururng ana Durung ana 58 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
45 Pratipa Dururng ana Durung ana 78 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
46 Dewapi ‎ Dururng ana Durung ana 61 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
47 Krajaan Sindhu ‎ ‎ Dururng ana Durung ana 76 kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
48 Cakrawyuha Dururng ana Durung ana 49 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
49 Bahlika ‎ Dururng ana Durung ana 48 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
50 Yadawa Dururng ana Durung ana 23 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
51 Déwi Utari ‎ Dururng ana Durung ana 47 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
52 Arya Seta Dururng ana Durung ana Durung ana 44 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
53 Arya Sangka Dururng ana Durung ana 83 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
54 Surasena Dururng ana Durung ana 71 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
55 Aswin Dururng ana Durung ana 61 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
56 Dewaki Dururng ana Durung ana 55 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
57 Kamsa‎ Durung ana 69 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
58 Sisupala ‎ Dururng ana Durung ana 57 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
59 Wresni Dururng ana Durung ana 64 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
60 Jembawati Dururng ana Durung ana 59 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
61 Rukmini ‎ Dururng ana Durung ana 61 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
62 Pancawala Dururng ana Durung ana 33 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
63 Dèwi Manuhara Dururng ana Durung ana 30 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
64 Bhatara Surya Kata Ora Kaetung kontribusi artikel rintisan amarga wis ana irah-irahan Bathara Surya
65 Sukracarya Dururng ana Durung ana 50 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
66 Waisnawa Dururng ana Durung ana 49 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
67 Dadici Dururng ana Durung ana 69 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
68 Resaba Dururng ana 47 Kata Tembung durung ana 300 lan refrensi uga dijangkepi.
69 Jadabarata Dururng ana Durung ana 54 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
70 Druwa Dururng ana Durung ana 25 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi.
71 Kardama Dururng ana 128 Kata Tembung durung ana 300 lan refrensi uga dijangkepi.
72 Kapila Dururng ana Durung ana 60 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi
73 Krajan Abhira 1 Durung ana 42 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi
74 Krajan Andhra Dururng ana Durung ana 90 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi
75 Krajan Angga Dururng ana Durung ana 54 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi
76 Krajan Asmaka Dururng ana Durung ana 55 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi
77 Krajan Awanti Dururng ana 63 Kata Tembung durung ana 300 lan refrensi uga dijangkepi
78 Krajan Bahlika Dururng ana Durung ana 60 Kata Tembung durung ana 300 refrensi+gambar uga dijangkepi
79 Ekalawya Dururng ana 27 Kata Tembung durung ana 300 refrensi uga dijangkepi
80 Dewahuti Dururng ana 71 Kata Tembung durung ana 300 lan refrensi uga dijangkepi
81 Swayambu Manu 3 116 Kata Artikel rintisan sempurna.
82 Wena Dururng ana 35 Kata Tembung durung ana 300 lan refrensi uga dijangkepi
83 Manu (Hindu) 2 Durung ana 61 Kata Tembung durung ana 300 lan gambar uga dijangkepi
84 Pertu Durung ana Durung ana 60 Kata Tembung durung ana 300 lan referensi+gambar uga dijangkepi
85 Pancala Durung ana Durung ana 87 Kata Tembung durung ana 300 lan referensi+gambar uga dijangkepi
86 [[ ]] Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
87 [[ ]] Sumangga dilajengaken ugi dijangkepi langkung dados artikel rintisan sempurna.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak

Chafid pirembagan 12 Oktober 2012 02.08 (UTC)

PRESENSI[besut sumber]

Nuwun Mbak Betika Punika asil patroli presensi panjenengan:

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN tanggal 17,18 lan 19
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora Pernah ABSEN
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora Pernah ABSEN
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora Pernah ABSEN
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora Pernah ABSEN
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN TANGGAL 28
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora Pernah ABSEN
MINGGU KAWALU ( 5 - 11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora Pernah ABSEN
MINGGU KASANGA ( 12 - 18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN
MINGGU KASAPULUH ( 19 - 25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN
MINGGU KASEWELAS ( 26 November - 2 Desember 2012) 26 27 28 29 30 1 2 Katrangan
ABSEN ABSEN

Matur nuwun.Ayo Semangat Enggih Puryono| Pirembagan! 17 Oktober 2012 18.15 (UTC)

re:Patroli[besut sumber]

Sami-sami Mbak, Tabel artikel tasih kula update teras amargi tasih wonten artikel ingkang dereng mlebet.Artikel ingkang dereng komplit enggal-enggal dijangkepi.Langsung semangat mugi dados jawara.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 11 Oktober 2012 17.01 (UTC)

patroli[besut sumber]

Nuwun sewu mba betika, sapunika ing tanggal 17 Oktober 2012 sampun jangkep dinten ka 30 ing putaran kapisnan. Panjenengan saged milih artikel rintisan dikembangake dados artikel rintisan utawi diwiwiti ndamel enggal. Matur nuwun Chafid pirembagan 17 Oktober 2012 02.05 (UTC)

Artikel Sempurna[besut sumber]

  • Peraturan umum :
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  2. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Sapunika ing tanggal 17 Oktober 2012 sampun jangkep dinten ka 31 ing putaran kapisnan.Panjenengan saget milih utawi ndamel artikel rintisan dikembangake dados artikel sempurna utawi diwiwiti ndamel enggal.Dados cacahe artikel sempurna ing putaran kapisanan ana 4 artikel sempurna. Ampun kesupen artikel rintisan ingkang dereng jangkep enggal-enggal dijangkepi.Matur nuwun semangat nyunting. Puryono| Pirembagan! 17 Oktober 2012 15.11 (UTC)

Re:Artikel Sempurna[besut sumber]

Sami-sami Mbak Betika.Tasih wonten wedal katah, sumangga semangat.Mugia dados jawara.Kasuwun Puryono| Pirembagan! 17 Oktober 2012 16.36 (UTC)

Patroli Minggu Kaenem[besut sumber]

Nuwun Mbak Betika, nuwun sewu kontribusi artikel panjengan kacathet ing tanggal 22 Oktober 2012 kanthi cacah 83 irah-irahan artikel rintisa.Artikel rintisan kontribusi panjenengan engkang kedah dipun kembangake malih yaiku Referensi,Gambar lan jumlah kata/tembung tasih katah ingkang kurang saking 300 kata/tembung.Punika kontribusi panjenengan KLIK ING MRIKI.Langkung Semangat lan Sukses.Salam! Puryono| Pirembagan! 23 Oktober 2012 15.29 (UTC)

Undangan Nyunting Bareng ing UNY[besut sumber]

Nuwun mbak Betika dinten sabtu tanggal 24 November 2012 tabuh 10.00 WIB ting joglo FBS UNY.wonten nyunting bareng kangge persiapan pungkasan putaran I,mugia saget rawuh.Matur nuwun Salam Puryono| Pirembagan! 22 November 2012 02.49 (UTC)

Daptar Presensi Putaran I[besut sumber]

Nuwun Mbak Betika Windi Nilasari Punika asil patroli presensi panjenengan:

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting ing tanggal 30 September 2012
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting terus
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting terus
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-22 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting terus
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN Ing tanggal 28 Oktober 2012
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober-4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting terus
MINGGU KAWALU ( Tgl 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting terus
MINGGU KASANGA ( Tgl 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Seminggu ABSEN terus
MINGGU KASEDASA( Tgl 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting ing tanggal 24 November 2012
MINGGU KASEWELAS( Tgl 26 November-2 Desember 2012) 26 27 28 29 30 1 2 Katrangan
ABSEN ABSEN - - - - - ABSEN tgl 26,27 November 2012