Parembugan Panganggo:JV06Amalia Nurul Fathonaty

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV06Amalia Nurul Fathonaty!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.36 (UTC)

Naval Scene pirembagan 23 Mei 2012 08.07 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Haloo JV06Amalia Nurul Fathonaty

Semangat nyunting yaaa.... Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 23 Mei 2012 13.25 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. JV015Chafid pirembagan 26 Mei 2012 06.02 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 17 September 2012 15.39 (UTC)

Park Bom[besut sumber]

Punika panambahan ing artikel panjenengan irah-o=irahan Park Bom kanthi kula pasang rambu-rambu kompetisi [KLIK TING MRIKI.Amargi syarat supados artikel rintisan kedah wonten rambu-rambuipun kersane mboten wonten komplik panyuntingan.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 18 September 2012 15.25 (UTC)

Patroli Presensi tgl 17- 20 September 2012[besut sumber]

Nuwun, JV06Amalia Nurul .Wiwit kompetisi dibukak tgl 17 September 2012 nganthi seprene panjenengan dereng dereng nate absen .Ayo Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan! 21 September 2012 01.17 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17-24 September 2012)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Park Bom ana Durung ana ana ditambah maneh ana durung ana cukup Kembangake maneh
2 Strobèri - - - - - - - Artikel Irah-irahan Strobèri ora kaetung karana artikel padha lan kudu digabungaké karo menyang artikel Stroberi
3 Website ana Durung ana ana ditambah maneh ana durung ana Cukup Gambar kedah enggal-engal dipasang
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Panjenengan wiwit tgl 17-23 absen patang ing tanggal 23 September 2012 (absen = 1 dina lan nyunting = 7 dina) Ayo Semangat.Salam. Puryono| Pirembagan! 24 September 2012 05.31 (UTC)

Nyunting Bareng di UNY[besut sumber]

Nuwun Mbak Amalia dipunrencanake benjing dinten sabtu-minggu tgl 29-30 September 2012 ajeng diwontenake nyunting bareng wonten jurusan Bahasa jawa lan Sastra UNY.Info wedal lan tempat menyusul.Kasuwun. Puryono| Pirembagan! 26 September 2012 00.49 (UTC)

Nyunting Bareng di UNY[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • Hari/ tanggal : Sabtu-Minggu/ 29-30 September 2012
  • Puku : 09.00 WIB-Selesai
  • Tempat : Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah FBS UNY
  • Keperluan : nyunting bersama

Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 28 September 2012 01.34 (UTC)

Patroli Minggu I,II,III, lan IV 17 September - 11 Oktober[besut sumber]

Nuwun JV06Amalia Nurul Fathonaty, panjenengan wiwit tanggal 17 September - 11 Oktober 2012 kagolong dados peserta aktif.Sumangga artikel rintisan dipuntambah amargi ing putaran I kedah ndamel 200 artikel rintisan.Semangat Nyunting. Puryono| Pirembagan! 11 Oktober 2012 15.29 (UTC)

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Park Bom ana ana ana ana ana ana 1.091 Artikel rintisan sempurna
2 Strobèri - - - - - - - Artikel Irah-irahan Strobèri ora kaetung karana artikel padha lan kudu digabungaké karo menyang artikel Stroberi
3 Website Durung ana ana ana ana ana ana Cukup Gambar kedah enggal-engal dipasang
4 Florence and the Machine Durung ana ana ana ditambah maneh Durung ana durung ana durung ana 300 kata Interwiki + Referensi (dijangkepi)
5 K-pop 19 43 Kata Kembangake maneh kanthi jangkep
6 YG Entertainment ‎ Durung ana Durung ana Durung ana 86 Kata Gambar kedah enggal-engal dipasang
7 Gaon Chart Durung ana Durung ana Durung ana 86 Kata Gambar kedah enggal-engal dipasang
8 Mnet Asian Music Awards Durung ana ana ana ana ana ana Cukup Gambar kedah enggal-engal dipasang
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Artikel Sempurna[besut sumber]

  • Peraturan umum :
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  2. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Sapunika ing tanggal 17 Oktober 2012 sampun jangkep dinten ka 31 ing putaran kapisnan.Panjenengan saget milih utawi ndamel artikel rintisan dikembangake dados artikel sempurna utawi diwiwiti ndamel enggal.Dados cacahe artikel sempurna ing putaran kapisanan ana 4 artikel sempurna. Ampun kesupen artikel rintisan ingkang dereng jangkep enggal-enggal dijangkepi.Matur nuwun semangat nyunting. Puryono| Pirembagan! 17 Oktober 2012 15.09 (UTC)

Undangan Nyunting Bareng ing UNY[besut sumber]

Nuwun Mbak Amalia dinten sabtu tanggal 24 November 2012 tabuh 10.00 WIB ting joglo FBS UNY.wonten nyunting bareng kangge persiapan pungkasan putaran I,mugia saget rawuh.Matur nuwun Salam Puryono| Pirembagan! 22 November 2012 02.49 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu JV06Amalia Nurul Fathonaty, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun Chafid pirembagan 19 Februari 2013 12.50 (UTC)