Parembugan Panganggo:JV057PANGESTIKA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV057PANGESTIKA!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)


StefanusRA rembugan 08:18, 21 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh, JV057PANGESTIKA!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


Isi

Putaran Pisanan Kompetisi Papat Limpad[besut sumber]

Nuwun Sewu
JV057PANGESTIKA
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sitik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa. Sugeng Lomba Maturnuwun.Puryono rembugan

Rujukan berulang[besut sumber]

Halo Pangestika,

Selamat bertanding ya. Saya ingin memberikan masukan sedikit ke kamu mengenai penulisan rujukan. Lebih baik kamu memakai penulisan rujukan berulang ketimbang rujukan tunggal. Saya sudah kasih contoh untuk artikel Konservasi. lihat disini

Semangat dan Salam. JV400Hendra rembugan 04:29, 27 Maret 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Nuwun sewu JV057PANGESTIKA, artikel panjenengan sampun sae, nanging tesih wonten kalepatan, kados wonten artikel Wit alang-alang. Kesalahan ing panyeratan rujukan berulang. Mangga saged dipun tingali bentenipun wonten ing ngriki lan panyeratan chatetan suku kados mekaten. Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 07:15, 27 Maret 2011 (UTC)

Artikel Konservasi[besut sumber]

Halo Pangestika,

Cuma mau saran, masa sih artikel ini sudah 5 referensi tapi isinya masih dikit?

ayo tambahkan lagi isinya dan tidak lupa untuk menyertakan rujukan disetiap akhir kalimat/pernyataan.

MAturnuwun.

JV400Hendra rembugan 11:48, 27 Maret 2011 (UTC)

Diakritik (é ) (è)[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak PANGESTIKA

Nuwun ijin, menawi wonten wedal artikelnipun di paringi Diakritik (é ) (è) kersané langkung jangkep saé lan sampurna
Menika ting ngandap wonten salah sijiné artikel panjenengan sampun dalem paringi diakritik.

Mugi-mugi katah mumpangatipun. Matur Nuwun.Puryono rembugan


Diakritik[besut sumber]

Matur Nuwun Mbak Pangestika sampun giat nyunting ting wikipedia basa jawa
Ampun kesupen diakritiknipun ting saben artikel ingkang dipun damel, karana diakritik saget ngaruhi pambijinan

Sugeng nyunting lan semangat. Maturnuwun.Puryono rembugan

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV057Pangestika,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo semangat lan padha nyunting!!!

Sugeng Makarya

Salam Taklim

Maturnuwun Puryono rembuganbaytea

Gambar di artikel Gedhang[besut sumber]

Hai Tika, selamat mengikuti kompetisi "Papat Limpad" ya...
Artikel Gedhang nya bagus dan gambar-gambar yang dilampirkan akan lebih rapi jika ditampilkan dalam bentuk galeri. Karena artikel Gedhang statusnya {{inuse}}, jadi saya hanya bisa kasih saran di sini, misalnya seperti ini :

Format:
== Gallery ==
<gallery caption="ANEKA MAKANAN OLAHAN DARI PISANG" perrow=4>
Gambar:Pisang sale.JPG|sale gedhang
Gambar:Sele pisang.JPG|jajanan saka gedhang
Gambar:Kolak Pisang.jpg|kolak gedhang, enak
Gambar:Goreng Pisang.jpg|Gedhang Goreng
Gambar:Pisang goreng snack.jpg|Gedhang Crispy
Gambar:Keripik pisang kepok.JPG|Kripik Gedhang
Gambar:Pisang goreng fried banana.JPG|enak
</gallery>

Hasilnya

Gallery[besut sumber]

Lebih simpel pengetikkannya dan lebih rapi hasilnya.
Parameter caption="judul" untuk menampilkan judul galeri,
Parameter perrow={angka} untuk menentukan jumlah gambar di setiap barisnya.
Parameter lain yang dapat digunakan :
widths={lebar}px: menentukan lebar gambar.
heights={heights}px: menentukan tinggi (maksimal) gambar.
Parameter-parameter diatas dapat dihapus/dihilangkan jika tidak diperlukan sehingga cukup ketikkan <gallery>.

Semoga bermanfaat. Salam StefanusRA rembugan 13:40, 1 April 2011 (UTC)

Basa Asing[besut sumber]

Nuwun sewu JV057 Pangestika,

Menawi badhe damel artikel lan wonten tembung asing, langkung sae menawi tembung asing punika dipuncithak miring. Nuwun. PL05 Faradisa rembugan 01:52, 8 April 2011 (UTC)

mBak, tembung-tembung basa manca (kalebu basa Indonesia) tulung digawe aksara miring (italik). Tuladha ing artikel Thalita Latief. irah-irahan album Semua Berubah ditulis: Semua Berubah. Matur nuwun.Pras pirembagan 06:28, 11 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap II[besut sumber]

Nuwun Sewu JV057, Mbak PANGESTIKA

menika hasil Patroli Babak 1 tahap II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 13 April 2011 5. Cobi pirsani.

Nomer Jeneng Artikel Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katerangan
1 Alang-alang Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Ayo semangat nyunting
2 Anggrek merpati Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Ayo semangat nyunting
3 Jamu Jawa Wis ana wis ana - wis ana - Namung gambar sarasan, sumangga dipun sunting
4 Ayam - - - - - Artikel tasih kosong mangga di sunting
5 Sega tumpeng - - - - - Artikel dereng wonten sumangga dipun sunting
6 Walang Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
7 Uler Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
8 Jeruk Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
9 Saté Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
10 Semut Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
11 Gedhang Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
12 Jambu Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
13 Puring Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
14 Kembang kenanga Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
15 Tumpeng Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
16 Jamu Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
17 Coro Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
18 Konservasi Wis ana wis ana Wis ana wis ana Wis ana Rintisan dikembangake
Pitulung Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Tahap II

Salam Taklim


Matur nuwunPL09Puryono rembugan

Penamaan situs[besut sumber]

Halo Pangestika,


Wah artikelnya sudah banyak ya? :D


terus semangat menyuntingnya ya... :p


Sedikit saran ajah, sebaiknya kalau kita mau menggunakan sumber dari internet, jangan lupa sertakan penamaan situs tersebut sebagai keterangan di Cathetan suku. Saya sudah berikan sedikit perubahan..heheheh..boleh kok dilihat disini


Smiley.png


Salam,

JV400Hendra rembugan 15:18, 13 April 2011 (UTC)


Halo Pangestika, sekedar mengingatkan, jika kamu mau menggunakan rujukan yang bersumber dari situs internet, maka jangan lupa untuk memberikan keterangan di pranala tersebut agar orang yang membaca mengetahui sumber yang dipakai. coba deh lihat disini.
Biggrin-smiley.svg
JV400Hendra rembugan 07:07, 27 April 2011 (UTC)

Ayo Nyunting[besut sumber]

Nuwun sewu, JV057PANGESTIKA

Mangga semangat Makarya lan enggal-enggal nyunting malih,

Matur nuwun

Salam. PL09Puryono rembugan

Kriteria panganggo aktif lan aktif banget[besut sumber]

Nuwun sewu, mbak PANGESTIKA


Miturut statistik Wikimedia, sing dianggep kontributor aktif banget iku sing nyunting kaping satus utawa luwih jroning sasasi. Déné sing dianggep aktif iku sing nyunting kaping 5 utawa luwih jroning sasasi.Kangge peserta mangga tetep semangat NYUNTING.Matur nuwun.

Salam Taklim.PL09Puryono rembugan

Unggah gambar ing Commons wae + putaran 1 ajeng pungkasan[besut sumber]

Kanggo para kadang peserta kompetisi nulis "Papat Limpad" disuwun yen ngunggah gambar ing commons wae aja ing wikipedia jv, kanthi tetimbangan:

  • Ing commons ana pangurus sing mligi ngecek hak cipta gambar, dadi ngurangi bebaya nglanggar hak cipta
  • Gambar sing diamot ing Commons bisa langsung dianggo ing situs wiki liyane, tanpa perlu ngunggah maneh.
  • Sumangga Semangat Putaran 1 ajeng pungkasan.SEMANGAT NYUNTING YO.

Salam Taklim

Matur nuwun. Wilujeng nyunting. PL09Puryono rembugan

Saran[besut sumber]

JV057PANGESTIKA, menawi nyerat artikel ampun ngandhut penilaian kados artikel Sapi, sampun kula benerke, mangga pirsani.

Onigiri cheerleader.gif

Semangat nyunting...Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 06:18, 23 April 2011 (UTC)

Rapekna Basa[besut sumber]

Nuwun sewu JV057PANGESTIKA, cacahipun artikel ingkang panjenengan serat sampun langkung saking persyaratan kangge lolos putaran pertama, langkung sae panjenengan samenika konsentrasi ing babagan ngrapekake basa ing artikel panjenengan, kersane langkung sae, lan saged kepenak menawi dipun waos. Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 02:17, 24 April 2011 (UTC)

Ayo Nyunting lan Semangat[besut sumber]

Nuwun Sewu.Mbak JV057PANGESTIKA

Mangga-mangga makarya dipun wiwiti malih nyunting nipun lan dipun ratos rawuhnipun benjang dinten senen jam 07.30 tanggal 25 April 2011 ting gedung Dekanat lt.2


  • Ampun kesupen artikelnipun dipun rapekake

Matur nuwun.

Salam Taklim Puryono rembugan

KEPITING MANGAN DONDHONG :AYO SEMANGAT NYUNTING DONG...........

YUMINTEN NYÉKEL ULA :CEKAP SEMANTÉN ATUR KULA

Salam Taklim

Matur nuwunPL09Puryono rembugan

Bintang Wiki[besut sumber]

Selamat Anda memang layak mendapatkan Bintang ...!

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

Sugeng makarya. Empu rembugan 04:28, 26 April 2011 (UTC)

Macan[besut sumber]

Nuwun sewu JV057Pangestika,

Ing artikel Macan, tembung macan ampun dicithak kandel kajaba ing sangajengipun alenia kang pisanan. Salajengipun, wikifisasi ampun dibaleni malih nggih. Sumangga kapurih mirsani. Nuwun. PL05 Faradisa rembugan 02:32, 27 April 2011 (UTC)

Cithakan:Woh-wohan[besut sumber]

Mangga mbak, nganggé cithakan kémawon:

Deleng Uga Woh-wohan


Salam. Meursault2004ngobrol 13:46, 28 April 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Menawi badhe ngewikifikasi boten usah ngangge tandha petik(....), pirsani ing ngriki. Ingkang sanes dipunrapekake piyambak. Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 08:00, 2 Mei 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

menawi seratanipun ngandhut basa sanes(B.Indonesia utawi B.Inggris) langkung sae boten dipun wikifikasi, nanging dipunmiringaken caranipun ngangge petik kalih. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 08:25, 2 Mei 2011 (UTC)

Saran[besut sumber]

Nuwun, Mbak Pangestika, langkung sae menawi nyerat artikel boten usah dipun paringi galeri foto, amargi foto-foto menika saged dipun pirsani ing commons. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 03:40, 3 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Pengumpulan Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun Sewu Mbak Pangestika

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011.

Tasih wonten wedal kangge nyempurnake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011

Matur Nuwun. PL09Puryono rembugan

Wikifisasi berulang[besut sumber]

Nuwun JV057Pangestika

Nuwun sewu, ting artikel Anggrek merpati tasih katah kata ingkang dipunwikifisasi berulang, sumangga dipun rapikake kersane dados artikel ingkang MANTAB LAN SAMPURNA


WILUJENG NYUNTING .Puryono rembugan

Pandhan[besut sumber]

Ngapunten mba, kawit wau mboten maos kaca dhiskusi nggih.? Artikel godhong pandan menika sampun wonten, pandhan wangi. Mangga dipun waos rumiyin kaca dhiskusi pandhan punika. Empu rembugan 14:59, 9 Mei 2011 (UTC)

Buah naga[besut sumber]

artikel punika kula pindhah teng Woh naga, mangga dilajengaken nyuntigipun. Empu rembugan 09:28, 12 Mei 2011 (UTC)

Patroli (Sumbangan Artikel Panjenengan)[besut sumber]

Pangestika Tuhu Kristanti[besut sumber]

Daptar sementara sumbangan artikel panjenengan:

  1. Jambu-artikel sempurna
  2. Alang-alang-artikel sempurna
  3. Coro-artikel sempurna
  4. Konservasi-artikel sempurna
  5. Anggrek merpati-artikel sempurna
  6. Gedhang-artikel sempurna
  7. Jamu-Artikel sempurna
  8. Tumpeng-Artikel sempurna
  9. Walang-Artikel sempurna
  10. Semut-Artikel sempurna
  11. Saté-Artikel sempurna
  12. Uler-Artikel sempurna
  13. Kembang kenanga-Artikel sempurna
  14. Puring-Artikel sempurna
  15. Kembang mawar-Artikel sempurna
  16. Semangka-Artikel sempurna
  17. Krambil-Artikel sempurna
  18. Brambang-Artikel sempurna
  19. Kelinci-Artikel sempurna
  20. Sapi-Artikel sempurna
  21. Kelinci-Artikel sempurna
  22. Sapi-Artikel sempurna
  23. Anggur-Artikel sempurna
  24. Manggis-Artikel sempurna
  25. Salak-Artikel sempurna
  26. Macan-Artikel sempurna
  27. Pelem-Artikel sempurna
  28. Apel-Artikel sempurna
  29. Nanas-Artikel sempurna
  30. Srikaya-Artikel sempurna
  31. Dhuku-Artikel sempurna
  32. Soto-Artikel sempurna
  33. Rambutan-Artikel sempurna
  34. Roti-Artikel sempurna
  35. Kembang mlati -Artikel sempurna
  36. Asem-Artikel sempurna
  37. Madu-Artikel sempurna
  38. Gula-Artikel sempurna
  39. Uyah-Artikel sempurna
  40. Donat-Artikel sempurna
  41. Endhog-Artikel sempurna
  42. Bakso-Artikel sempurna
  43. Sirsat-Artikel sempurna
  44. Mahoni-Artikel sempurna
  45. Khodok-Artikel sempurna
  46. Woh naga-Artikel sempurna
  47. Kenthang-Artikel sempurna

Nuwun sewu Mbak Ririn

  1. Syarat putaran kapisan kedah ngumpulake paling sitik 7 artikel sampurna pungkasan 30 Mei 2011.(artikel pilihan dikembangake)
  2. Artikel ingkang nerusake rintisanipun tiyang sumangga dikembangake, menawi nerusake (nyunting rintisan)sekedik (nunut)ora dietung.
  3. Daptar artikel ting ndhuwur tasih katah, kautama ingkang nyunting rintisanipun tiyang.menawi mboten dikembangake ora termasuk artikel panjenengan (dihapus saka datar artikel panganggo)
  4. Artikel pilihan Anggrek merpati wenawi wonten wedal dipun koreksi, dirapekake,(wikifikasi, diakritik, kategori )
  5. Menawi ajeng ngumpulake artikel pilihan saget mreksani ting mriki
  6. Utawi ajeng mreksani sumbangan paserta Papat Limpad saget dipun preksani ting mriki
  7. Referensi / (Cathetan suku) artikel panjenengan sebagean kedah dipun koreksi ing panjeretanipun tasih wonten ingkang klintu.
  8. Khusus Galleri Foto dipunperhatikake ampun luwih-luwih lan ora ono sangkut paute karo Artikel

Matur nuwun lan Wilujeng Nyunting. Puryono rembugan 13:20, 18 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:53, 29 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:55, 29 Mei 2011 (UTC)

Artikel kerjasama[besut sumber]

Nuwun sewu mbak pangestika, miwiti nyerat artikel kerjasama menika ing putaran 2. AMPUN MIWITI NYERAT RUMIYEN!!!!.NUWUN. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 19:08, 29 Mei 2011 (UTC)

Symbol thumbs upcolor.png Siiip..! .  Hendra Coat of Indonesia.pngngobrol 19:30, 29 Mei 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 2 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Memilih 1 artikel kolaborasi yang sudah disediakan oleh panitia.
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  4. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  5. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  6. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Peraturan Putaran Kedua:
  1. Artikel kolaborasi:
a. Setiap peserta minimal menyunting sebanyak 15 kali untuk artikel kolaborasi yang dipilih.
b. Jika kurang dari 15 kali, maka nilai kolaborasinya 0, sedangkan jika lebih dari 15, maka akan mendapatkan nilai 10.00.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (20%), jumlah artikel rintisan (40%), nilai kerjasama yang dikasih 10%, maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:57, 31 Mei 2011 (UTC)

Ganja[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Pangestika

Artikel Ganja dereng dipun wikifisasi. Sugeng nyunting lan SEMANGAT

Matur Nuwun.Puryono 12:58, 6 Juni 2011 (UTC)

Pengumuman Asil Putaran 1[besut sumber]

Nuwun Sewu, menika asil Putaran 1 ingkang saged dipun pirsani wonten ngriki. Nuwun. Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 04:26, 7 Juni 2011 (UTC)

saran[besut sumber]

Nuwun seweu, menawi damel artikel rintisan ampun kesupen diparingi cithakan rintisan(kurung kurawal 2 stub kurung kurawal 2 tutup). SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 09:43, 7 Juni 2011 (UTC)

Kok Ngapling?[besut sumber]

Nuwun...

Kula tingali kok artikel-artikel artis panjenengan namung judhul, inuseuntil, kaliyan cathetan suku??? Prayoginipun ampun ngapling judhul kados mekaten nggih. Aluwung setunggal artikel dados, tinimbang kathah namung ngapling. Nuwun. Mugi saged dipungatosaken.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 11:29, 13 Juni 2011 (UTC)

Titi Sjuman[besut sumber]

yaaaah Mbak!, yayu udah selesaiin artikel Titi Sjuman, malah udah "dikapling" Mbak... :( , JV089Yayu rembugan 11:37, 13 Juni 2011 (UTC)

Presensi Putaran Kedua[besut sumber]

Halo Pangestika,

Saya ingin memberitahukan perihal presensi kompetisi Papat Limpad untuk Putaran 2 ini. Perlu diketahu bahwa aturan presensi yang berlaku adalah peserta GUGUR jika tidak menyunting selama 7 hari berturut-turut. Oleh karena itu per tanggal 4 Juli 2011, presensi ini akan diberlakukan.

Putaran 2 akan berlangsung hingga tanggal 31 Juli 2011. Mohon diperhatikan dan sekian informasi dari saya. Tetap semangat untuk menyunting dan melanjutkan kompetisi Papat Limpad ini.


Salam,


Hendra Prastiawan Coat of Indonesia.png bicara 19:36, 3 Juli 2011 (UTC)

Artikel rintisan[besut sumber]

Wilujeng nyunting Mbak Pangestika

Panjenengan kedah ngerampungake artikel rintisan kanthi peraturan kaya ing ngisor iki:

  • Artikel paling sithik 160 kata lan artikel panjenengan tasih kurang katah
  • Referensi paling sitik 2
  • Ana gambaré kang isih ana kaitane Kaya sakjroning Artikel.
  • Wikifisisasi
  • Interwiki
  • Diakritik

Lan Aja lali Artikel Kerjasamané

Matur nuwun.PL09Puryono rembugan 04:26, 4 Juli 2011 (UTC)

ayo tetep nyunting[besut sumber]

Kembangkan budaya jawa lewat wikipedia basa jawa.Wilujeng nyunting.PL09Puryono rembugan 09:52, 4 Juli 2011 (UTC)

inggih pak, maturnuwun JV057PANGESTIKA (rembugan) 22:28, 5 Juli 2011 (UTC)

Ngunggah gambar[besut sumber]

Nuwun mbak, yen ngunggah gambar:

  • aja lali maringi lisensine: contone:GFDL karya dhewe, GFDL karya wong liya, {{Kapanlagi.com}} lsp (priksani ing menu drop down nalika ngunggah gambar).

Sajangkepe pirsani paugeran iki. Matur nuwun.Pras rembugan 22:01, 5 Juli 2011 (UTC)

Inggih Pak Pras...naturnuwun sanget :)JV057PANGESTIKA (rembugan) 22:29, 5 Juli 2011 (UTC)

Persebaya[besut sumber]

Nuwun sewu mbak, sakmenika bote wonten tim Persebaya Surabaya, ingkang wonten menika Persebaya 1927....... NUWUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 118.97.12.90 10:32, 18 Juli 2011 (UTC)

Maturnuwun informasinipun JV057PANGESTIKA (rembugan) 10:34, 18 Juli 2011 (UTC)

?[besut sumber]

wis kentekan topik artis indonesia?????????? maleh tim bal-balan???? Tulung aja dikapling dhisik yen durung arep digarap langsung...........


118.97.12.90 10:41, 18 Juli 2011 (UTC)

owh[besut sumber]

gak gawe tentang bal-balan meneh????????????? gawe mung inuse tok.......... !!!118.97.12.90 16:40, 19 Juli 2011 (UTC)


nuwunsewu mas...jawa menika nggoning rasa..menawi panjenengan tiyang jawa...kedahipun mboten sisah mekaten...maturnuwun lan nyuwun ngapunten...JV057PANGESTIKA (rembugan) 00:59, 20 Juli 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran II[besut sumber]

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran II ing ngriki. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 22:12, 21 Juli 2011 (UTC)

Peraturan Putaran 3 Papat Limpad[besut sumber]

  • Ketentuan Umum:
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan (artikel sempurna) untuk dinilai oleh juri(diperbolehkan mengajukan artikel yang sudah ditulis dari putaran 1)
  2. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  3. Membuat artikel rintisan (stub) sebanyak 200 artikel rintisan
  4. Artikel rintisan terdiri dari 2 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori , artikel rintisan minimal 160 kata
  5. Artikel rintisan harus baru, tidak melanjutkan yang sudah ada.
  • Penilaian:
  1. Nilai kuantitatif yang dihitung hanya absensi (30%), jumlah artikel rintisan (40%), maka total penilaian kuantitatif = 70%
  2. Nilai juri dari artikel pilihan peserta sebesar 30%.

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 09:29, 1 Agustus 2011 (UTC)

+usulan busak[besut sumber]

Nuwun sewu Pangestika,

Untuk jadi perhatian artikel Kuda lumping nama lainnya Ebeg. Jadi tolong jangan meneruskan artikel Kuda lumping karena sudah ada artikel ebeg. Terima kasih.

 Ndut  Crane2.png rembugan 13:49, 2 Agustus 2011 (UTC)

Saran Putaran III[besut sumber]

Mbak Pangestika, namung ngelingake, njenengan samenika sampun mlebet putaran final, dados menika panitiya radi teliti ing artikel rintisan para peserta. Mangga dipunkoreksi malih artikel Kuda nil. Tesih wonten tembung-tembung kang dereng trep. Menawi ing putaran III menika njenengan sampun nyerat 30 artikel rintisan, nanging tesih wonten artikel ingkang tesih salah, panjenengan boten pareng nyerat artikel rumiyen saderenge artikel njenengan bener. Nuwun.  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:38, 2 Agustus 2011 (UTC)

Maturnuwun Mas Sigit...artikel sampun kula leresaken...JV057PANGESTIKA (rembugan) 17:35, 2 Agustus 2011 (UTC)

KUTIPAN TIDAK SESUAI[besut sumber]

Halo Pangestika, setelah diperiksa, ada beberapa artikel (banyak) anda yang tidak sesai dengan isi pada rujukan yang anda tulis. Mohon untuk disikapi. Trimakasih. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 03:51, 5 Agustus 2011 (UTC)

Pengumunan Nilai Putaran II[besut sumber]

Halo Pangestika,

Nilai kompetisi Papat Limpad putaran II sudah keluar lho... Silahkan dilihat di sini. Selamat ya... Tetap semangat di putaran final.

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun.  Ndut  Crane2.png rembugan 02:54, 6 Agustus 2011 (UTC) inggih..maturnuwun...JV057PANGESTIKA (rembugan) 03:06, 6 Agustus 2011 (UTC)

Mengingatkan Kembali mengenai Referensi Artikel[besut sumber]

Halo Pangestika,

Menawi nyerat artikel, saben setunggal ukara kedah wonten referesinipun. Menawi dereng wonten referensinipun ampun dipunserat rumiyin. Menawi kepeksa dereng kepanggih, prayoginipun pados referensi sanes kemawon. Sejatosipun, panyaruwe kula menika sampun dipun serat dening mas Sigit wonten halaman diskusi panjenengan. Kula namung mangsuli kemawon.Setunggal malih, sasampunipun dipun cek artikel panjenengan, wonten seratan ingkang boten cocok kaliyan referensinipun. Nyuwun kawigatosan panjenengan!

Nuwun Nurulbaitirohmah rembugan Nurulbaitirohmah 03:01, 6 Agustus 2011 (UTC)

Artikel Nissan Silvia[besut sumber]

Halo mbak Pangestika

Nuwun sewu mbak,Antikel Nissan Silvia enggal-enggal di kembangake ampun ditunda-tunda, kersane jangkep dados artikel rintisan ingkang sampurna.

Wilujeng nyunting.Maturnuwun.PL09Puryono rembugan 03:45, 6 Agustus 2011 (UTC)

Artikel Rintisan dereng dikembangake[besut sumber]

Selamat mbak Pangestika, sampun masuk putaran ka-3.

Nuwun sewu artikel rintisan panjenengan kanthi irah-irah:

  • Lumpur : wiwit tanggal 3 Agustus 2011 dereng dilajengake malih
  • Lawang : wiwit tanggal 1 Agustus 2011 dereng dilajengake malih, ngandos sakmenika
  • Kuda laut : wiwit tanggal 1 Agustus 2011 dereng dilajengake malih, ngandos sakmenika


Sumangga enggal-enggal di wiwiti malih lan artikel Kuda lumping menika mboten saget dados artikel rintisan panjenengan amarga , sampun wonten artikel Jathilan.Matur nuwun

Wilujeng nyunting lan Semangat.PL09Puryono rembugan 08:40, 7 Agustus 2011 (UTC)

Saran artikel Bolpèn[besut sumber]

Halo Mbak Pangestika, artikel Bolpèn menika sampun wonten Pulpèn. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 15:01, 8 Agustus 2011 (UTC)

Patroli Putaran III Tahap I[besut sumber]

Mbak Pangestika,

Menika asil patroli putaran III tahap I.

  • Presensi

Presensi panjenengan wiwit tanggal 1 - 10 Agustus 2011 namung 10, cobi dipunpirsani ing ngriki

  • Artikel
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Ardina Rasti v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Kuda nil v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Lumpur dereng wonten v v dereng wonten v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Lawang dereng wonten dereng wonten v dereng wonten v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Kuda laut dereng wonten v v dereng wonten v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Toyota Avanza v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Daihatsu Xenia v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Daihatsu Taruna v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Daihatsu Gran Max v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Daihatsu Luxio v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Daihatsu Midget v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Mercedes Grand Prix v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Toyota Corolla v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Toyota Kijang v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Isuzu Panther v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Nissan Silvia v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Toyota Celica v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Toyota Camry v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Jaguar v v v v v v Artikel rintisan sampurna
BMW v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Anita Hara v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Bolpèn v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Nokia dereng wonten dereng wonten dereng wonten dereng wonten v dereng wonten Sumangga dipunjangkepi lan dipunkembangaken malih.
Honda Vario v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Bolu Gulung v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Yuki Kato v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Rizky Alatas v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Steven William v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Esa Sigit v v v v v v Artikel rintisan sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli Putaran III Tahap I

MBAK PANGESTIKA, KAMU TIDAK BOLEH MEMBUAT ARTIKEL BARU SEBELUM KAMU MEMPERBAIKI ARTIKEL-ARTIKELMU. KALAU KAMU MASIH MEMBUAT ARTIKEL BARU DAN TIDAK MEMPERHATIKAN PERINGATAN DARI PANITIA, MAKA KAMU AKAN DIGUGURKAN

Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Semangat nyunting!  Ndut  Crane2.png rembugan 16:06, 10 Agustus 2011 (UTC)

Saran dari Juri hasil putaran II[besut sumber]

Halo Mbak Pangestika, berikut adalah saran dari juri hasil penilaian putaran II:

  • Juri 1
  1. Sudah baik, keterangan yang diulang isinya harus
  2. Perbaiki diksi
  • Juri 2
  1. Ada beberapa tanda diakritik yang salah
  2. werna-werna penyakit=penyakit werna-werna, ngendhegna=ngendhegake
  3. kebakaran=kobongan, biyasane=lumrahe, berburu=beburu, kepulauan=kapuloan,
  • Juri 3
  1. Campuran basa Indonesia, antara liya: kosong->kothomg (bera), hasil->asil, mirip->mèmper, bekas->tilas, kebakaran->kobongan, kepulauan->kapuloan, berburu->ajag/buru, tulang->balung,
  2. Cara nganggo tandha diakritik isih durung bener: nduweni->nduwèni,
  3. Campuran basa krama: ora tinemu
  4. Pamilihan lan pangecakan tembung isih kurang bener: nemplek->nèmpèl,
  5. Tata urut tulisan kurang apik.
  • Juri 4
  1. Informasi yang disampaikan relatif lengkap, namun belum memerhatikan aspek pemaragrafan sehingga belum "memanjakan" pembaca.
  2. Dalam jumlah yang relatif minim, masih terdapat kesalahan penulisan.

Semoga bisa menjadi masukan di putaran III. Nuwun. Ndut  Crane2.png rembugan 18:23, 11 Agustus 2011 (UTC)

Undangan Buka dan Nyunting Bersama[besut sumber]

Mohon kehadiran saudara pada:

  • hari/ tanggal : Senin/ 22 Agustus 2011
  • tempat : B1 FBS
  • keperluan : Buka bersama dan nyunting bersama

Terimakasih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:32, 18 Agustus 2011 (UTC)

Thank you[besut sumber]

Thank you for article Patrialis Akbar in your language. I writed article about this politician in polish language :), Bacus15 pirembagan 15:19, 18 Agustus 2011 (UTC) great...you are welcome...JV057PANGESTIKA (pirembagan) 10:15, 6 September 2011 (UTC)

Cathetan suku[besut sumber]

Mbak Pangestika, tulung dipun gatèkaken menawi nyerat sampun chatetan suku nanging cathetan suku ingkang leres. Suwun. Meursault2004ngobrol 14:23, 5 September 2011 (UTC) inngih pak maturnuwun...tembung chatetan suku menika kula anut conto nalika pelatihan pak..inggih mangke kula gantos...maturnuwunJV057PANGESTIKA (pirembagan) 14:32, 5 September 2011 (UTC)

Matur nuwun. Meursault2004ngobrol 09:36, 6 September 2011 (UTC)

Suwun[besut sumber]

Suwun mbak sampun ngingetaken... ...mangke yayu gantos JV089Yayu pirembagan 13:21, 6 September 2011 (UTC)

sami-sami dik YayuJV057PANGESTIKA (pirembagan)

Artikel rintisan (Kapling)[besut sumber]

Halo Mbak Pangestika

Sumangga artikel ingkang sampun dipun kapling dikembangake.Semangat nyunting, tanggal 10 Oktober 2011 sampun pungkasan.Artikel ingtisan ingkang sampun dados dipun koreksi malih, kayata:

  • Gambar artikel
  • Wikifisasi artikel
  • Interwiki artikel
  • Tembung/kalimat artikel
  • Kategori
  • Cacahé tembung ing artikel rintisan

Ampun kesupen tetep semangat lan wilujeng nyunting. PL09Puryono| Pirembagan! 12:45, 23 September 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Mbak Pangestika Kedah dipunperhatikan déning artikel panjenengan sampun kaitung kanthi cacah 249 artikel rintisan lan 26 Artikel rintisan kang durung dadi.

Kudu Diperhatikan:

  • Panjenengan kedah ndandani lan ngembangake sedaya artikel ingkang sampun panjenengan serat (artikel rintisan dadi utawa durung dadi) ing putaran III kayata:
  1. Tata basa (dikoreksi)
  2. Tembung kang isih campuran (isih ana basa Indonésia)
  3. Penggunakan Interwiki (tasih sekedik)
  4. Diakritik dereng digunakake//durung ana saben artikel
  5. Foto utawa gambar kang dipasang durung ndhuweni lisensi kudu diganthi gambar/foto kang ana Lisensiné.
  6. Panulisan Cathetan suku isih kleru Cathetan suku (kudu dibenerake lan panjenengan wis bolak-balik di peringatake panitia/pengurus)
  7. Wiwit dina iki (tgl 24 September 2011) panjenengan dilarang nulis artikel rintisan anyar (ngapling judul artikel) sakdurungé ngerapekake sedaya artikel ing putaran III

Dhaptar artikel kaplingan panjenengan'

  1. Changsha
  2. Suku Asmat
  3. Suku Batak Silindung
  4. Suku Batak Karo
  5. Suku Betawi
  6. Suku Batak Mandailing
  7. Suku Batak Humbang
  8. Cahya Kamila
  9. Dana Christina
  10. Delia Paramitha
  11. Faradilla Sandy
  12. Aedy Moward
  13. Timbul Suhardi (foto durung ana)
  14. Rakun
  15. Matsutaké
  16. Ferry Rotinsulu
  17. Hamka Hamzah
  18. Hendro Kartiko
  19. Ricardo Salampessy
  20. Mohammad Nasuha
  21. Salamander geger abang
  22. Godhong bawang
  23. Zulkifli Syukur
  24. Oktovianus Maniani
  25. Muhammad Ilham
  26. Eka Ramdani

Sumangga dikoreksi malih dhaptar artikel panjenengan KLIK TING MRIKI

DIPERHATIKAN

Sedaya saget ngaruhi nilai panjenengan .Sugeng ngerapekake artikel.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 05:07, 24 September 2011 (UTC)

Inggih Pak...maturnuwun wejanganipun...JV057PANGESTIKA (pirembagan) 06:16, 24 September 2011 (UTC)

Mbak, artikel kaplingan lawas Nani Wijaya tag inuse (31 Juli) wis daluwarsa durung diisi apa-apa, tulung dipepaki nggih? Maturnuwun. Pras pirembagan 04:06, 26 September 2011 (UTC)

ARTIKEL PILIHAN PUTARAN III (FINAL)[besut sumber]

Nuwun Mbak PANGESTIKA

Panjenengan sampun saget ngempalake artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi TING MRIKI.

Katentuan pangumpulan:

  1. Panjenengan saget ngempalake artikel pilihan uga ngembangake nganthi wates tanggal pangumpulan 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB.
  2. Artikel Pilihan bisa dijupuk saka artikel sempurna ing putaran I lan II (kanthi ketentuan durung diajukake dadi artikel pilihan).
  3. Wates wektu pangumpulan nganthi tanggal 9 Oktober 2011 jam 00:00 WIB, wenawa panjenengan ora ngumpulake ing tanggal iku. Panitia ndhuweni hak milih artikel kanggo di dhaptarake ing draf artikel pilihan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 22:34, 27 September 2011 (UTC)

17 Artikel Rintisan Durung Dadi[besut sumber]

Nuwun Mbak PANGESTIKA

Tasih wonten irah-irah 17 artikel rintisan ingkang dereng dados, sumangga dipunjangkepi lan dikembangake saderengipun putaran III pungkasan (9 dina maneh).

  1. Changsha
  2. Suku Asmat
  3. Suku Batak Silindung
  4. Suku Batak Karo
  5. Suku Batak Mandailing
  6. Suku Batak Humbang
  7. Dana Christina
  8. Delia Paramitha
  9. Faradilla Sandy
  10. Aedy Moward
  11. Rakun
  12. Matsutaké
  13. Hamka Hamzah
  14. Ricardo Salampessy
  15. Mohammad Nasuha
  16. Oktovianus Maniani
  17. Muhammad Ilham

Sugeng nyunting.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 15:00, 1 Oktober 2011 (UTC)

Nuwun sewu Pak..kawula sampun njangkepi artikel mawi irah-irahan:

  1. Suku Asmat
  2. Hamka Hamzah
  3. Ricardo Salampessy
  4. Mohammad Nasuha
  5. Oktovianus Maniani
  6. Muhammad Ilham

Maturnuwun...JV057PANGESTIKA (pirembagan) 21:02, 3 Oktober 2011 (UTC)

11 Artikel Rintisan Durung Dadi[besut sumber]

Nuwun Mbak Pangestika, tasih wonten 11 artikel rintisan kang durung dirampungake kayata irah-irah:

  1. Changsha
  2. Maleo Senkawor (foto/gambar belum ada)
  3. Suku Batak Silindung
  4. Suku Batak Karo
  5. Suku Batak Mandailing
  6. Suku Batak Humbang
  7. Dana Christina
  8. Delia Paramitha
  9. Faradilla Sandy
  10. Aedy Moward
  11. Rakun

Sumangga dilanjutake lan dikembangake malih.Lan Ampun kesupen artikel ingkang sampun dipun damel (artikel rintisan dadi) dipun koreksi malih, amarga tasih wonten ingkang kedah dipun jangkepi.Matur nuwun.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 02.15 (UTC)

Nuwun Pak..artikel mawi irah-irahan changsa sampun kula jangkepi, saha Maleo senkawor sampun kula paringi gambar...maturnuwun Pak Pur...^_^ JV057PANGESTIKA (pirembagan) 8 Oktober 2011 06.47 (UTC)

Artikel Pilihan Wates Panyuntingan Wis Ditutup[besut sumber]

Nuwun Mbak Pangestika, Wates panyuntingan artikel pilihan wis ditutup lan panjenengan ampun nyunting malih ing irah-irah artikel pilihan ingkang sampun dikempalake, amargi sampun dikirim ting juri.Matur nuwun lan Sukses. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 16.05 (UTC)

Putaran III Papat Limpad Bar-baran[besut sumber]

Nuwun Mbak Pangsetika,Pungkasan Nyunting ing Putaran III Papat Limpad Paling telat:

  • Dina : Senin
  • Jam : 12.00 (awan)
  • Tanggal : Tanggal 10 Oktober 2011

Tasih wonten kalih dinten malih.Kangge ndamel artikel rintisan utawa ngerapekake artikel, sumangga langkung giat lan semangat.Menawi wonten artikel suntingan ingkang langkung sae saking katetuan ing ndhuwur panitia ora bakal diitung dadi kontribusine paserta.Matur nuwun.Semangat.Salam. PL09Puryono| Pirembagan! 8 Oktober 2011 19.38 (UTC)

Artikel Rintisan Putaran III (Diteliti maneh)[besut sumber]

Sumangga Mbak Pangestika Sedaya artikel ingkang sampun kalebet déning dhaptar artikel rintisan ing putaran III dipun koreksi,dikembangake,lan ditata tata basané.Amarga tasih katah tembung menikakang dibolan-baleni kayata artikel ing ngisor iki:

  1. Ferry Rotinsulu
  2. Hendro Kartiko
  3. Godhong bawang
  4. Zulkifli Syukur
  5. Miller
  6. Yasmine Wildblood
  7. Suku Betawi
  8. Mohammad Nasuha
  9. Tsania Marwa
  10. Muhammad Ilham
  11. Suku Asmat
  12. Matsutaké
  13. Hamka Hamzah
  14. Ricardo Salampessy
  15. Mathias Ibo
  16. Kurniawan Dwi Yulianto
  17. Tapir Asia
  18. Jalak Bali
  19. Changsha
  20. Suku Batak Silindung
  21. Suku Batak Karo
  22. Suku Batak Mandailing
  23. Suku Batak Humbang
  24. Dana Christina
  25. Delia Paramitha
  26. Faradilla Sandy
  27. Aedy Moward
  28. Rakun
  29. Kasuari

Preksani ting mriki dhaptar kontribusi panjenengan wilujeng nyunting lan ampun kesupen wates panyuntingan dipun tutup jam 12 awan.Matur nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 9 Oktober 2011 22.10 (UTC)

Ulem (Undangan) Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenang[besut sumber]

Ulem

Nuwun Wiyosipun,

Panitia Papat Limpad Semarang,angantu-antu keparingipun rawuh panjenengan wonten ing.Panutupan Papat Limpad lan Pangumuman Pamenenang,mbenjing ing:

Dinten :Kamis Wage

Surya kaping :13 oktober 2011

Wekdal :08.00-rampungan

Papan :ing Panggung Kabukak,Fakultas Bahasa Seni UNNES.

Wasana sanget Panitia Papat Limpad ing pangajeng-ajeng mengah rawuh sedaya paserta Papat Limpad I lan Papat Limpad II.

Matur Nuwun. PL09Puryono| Pirembagan! 10 Oktober 2011 22.52 (UTC)


Inggih Pak..Maturnuwun sanget ulemipun...JV057PANGESTIKA (pirembagan) 11 Oktober 2011 03.31 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Mbak Pangestika lan para sutresna Wikipedia abasa Jawa, aku ngusulaké pangurus anyar Wikipedia abasa Jawa ing kéné. Nyuwun pamrayoga. Matur nuwun. Pras pirembagan 18 Oktober 2011 00.06 (UTC)

Usul Papat Limpad II[besut sumber]

Mbak Pangestika, kula usul dipunawontenaken kompetisi Papat Limpad II ing ngriki nyuwun pamrayoginipun (dipun serat ing Warung Kopi nggih). Matur sembah nuwun. Pras pirembagan 15 Februari 2012 15.14 (UTC)

NGRAPEKAKE ARTIKEL[besut sumber]

Mbak, artikel seratan panjenengan ing PL I (Mangga diklik)kathah ingkang dereng RAPI (kawaca kanthi penak lan bener anggone nulis), Mangga sareng-sareng dipunsunting.NUWUN. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 18 Februari 2012 08.14 (UTC)