Parembugan Panganggo:JV053Pipah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV053Pipah!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

StefanusRA rembugan 04:27, 22 Maret 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Sel
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori : durung ana
  4. Wikifisasi : wis ana
  5. Interwiki : durung ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : referensi ditulis sawise tandha titik

Nuwun baytea 10:28, 30 Maret 2011 (UTC)

Nurulbaitirohmahrembugan

Ayo makarya![besut sumber]

Ayo mba, panjenengan sampun dangu mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:31, 30 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV053Pipah,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 04:39, 1 April 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

Nuwun sewu, JV053Pipah. Menika patrolinipun.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Inul Daratista 5 sampun sampun sampun sampun dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Sasampunipun tandha titik, utawi tandha koma, prayoginipun dparingi spasi. Ampun ngantos ngginaaken réferènsi saking fb, wordpress, blogspot, multiply, lan sanesipun ingkang asipat pribadhi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik

Nurulbaitirohmah rembugan baytea 10:23, 6 April 2011 (UTC)

Urun Rembug[besut sumber]

Nuwun sewu, JV053Pipah Artikel Inul Daratista sampun jangkep menawi dipuntambah tembung malih amargi tembungipun nembé 140 kamangka ingkang jangkep inggih menika 160. nuwun baytea 03:58, 11 April 2011 (UTC)

Hasil Seleksi Presensi 10 Hari Kedua[besut sumber]

Halo Pipah

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 5 April 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 10 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia Basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.Nurulbaitirohmah rembugan baytea 09:18, 18 April 2011 (UTC)

Uhu.. Face-crying.svg Maturnuwun nggih, sugeng kepanggihan malih teng wekdal sanèsipun. Empu rembugan 10:18, 18 April 2011 (UTC)