Parembugan Panganggo:JV03 Novia Rochmawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV03 Novia Rochmawati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.38 (UTC)

Nunung Martina (nana) pirembagan 4 Juni 2012 08.18 (UTC)

HAI[besut sumber]

pindang tetel ki opo nduk,mbok aku dikandhani

HAI[besut sumber]

--JV03 Anita R pirembagan 5 Juni 2012 09.45 (UTC)pindang tetel ki opo nduk,mbok aku dikandhani

Re : tanglet[besut sumber]

Mbak novia saya dari Jawa Tengah.

Sugeng rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh mba Novia, sugeng nyerat artikel mawi basa Jawi. Kompetisi sinambi nguri-uri basa Jawi. Matur nuwun. Chafid pirembagan 20 Juni 2012 06.02 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV03 Novia Rochmawati... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 8 dinten. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Pindang tetel 1 v v v - v Sumangga dipun lajengaken
Kluban - - - v - - Sumangga dipun lajengaken
Museum Batik Pekalongan 1 v v v - v Sumangga dipun lajengaken
Legawa 2 - v - - - Sumangga dipun lajengaken
Panté Pasir Kencana - - v v - v Sumangga dipun lajengaken
Madrasah Tsanawiyah Salafiyah Wanayasa 1 - v v - v Sumangga dipun lajengaken
Sumber Daya Alam - - v - v v Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Onigiri cheerleader.gif Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 3 Juli 2012 12.39 (UTC)

Papat Limpad 2012 Dipunwiwiti!!![besut sumber]

Halo JV03 Novia Rochmawati,
Senin, 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 sampun dipunwiwiti. Paugeran-paugeran ingkang kedah dipungatosaken(ing Basa Indonésia):

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Semangat yaa!! Nuwun.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16 September 2012 14.38 (UTC)

Artikel Fakultas[besut sumber]

Nuwun JV03 Novia Rochmawati,
Panjenengan sampun sae anggenipun nyunting. Sumangga dipunlajengaken malih artikel Fakultas Perikanan lan Èlmu Kelautan Universitas Diponegoro lan Fakultas Ékonomika lan Bisnis Universitas Diponegoro. Namung ngemutaken, artikel kala wau bakal langkung prayogi bilih interwiki ing basa Indonesia menika sami. Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 19 September 2012 14.25 (UTC)

re artikel Fakultas Perikanan lan Èlmu Kelautan Universitas Diponegoro[besut sumber]

Menawi artikel Fakultas Perikanan lan Èlmu Kelautan Universitas Diponegoro menika badhe dipun paringi interwiki kedah sami isinipun, boten saged diinterwiki kalian artikel Universitas Diponegoro. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 20 September 2012 03.46 (UTC)

Kategori Kangge Universitas Negri lan swasta[besut sumber]

Nuwuwn Mabak Novia Rochmawati, Ayo tambah semangat nyunting.Kangge kategori Perguruan Tinggi Negeri ing Indonesia sager dipun gantos dados Pamiyatan luhur negri ing Inonesia.Artikel irah-irahan Universitas Sriwijaya sampun kula rubah kategoripun, menawi ajeng mreksani sumangga KLIK TING MRIKI. Matur nuwun salam Puryono| Pirembagan! 23 September 2012 06.59 (UTC)

Patroli Putaran 1 (17 September 2012 - 21 Februari 2013)[besut sumber]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Jumlah tembung Katrangan
1 Fakultas Élmu Budaya Universitas Diponegoro v v v v v v 228 tembung durung dadi artikel rintisan
2 Fakultas Èlmu Sosial lan Èlmu Pulitik Diponegoro 2 v v v - v 165 tembung durung dadi artikel rintisan
3 Fakultas Perikanan lan Èlmu Kelautan Universitas Diponegoro 2 - - v v v 217 tembung Kembangake maneh (wonten bagéyan ingkang dèrèng dipunjangkepi)
4 Fakultas Ékonomika lan Bisnis Universitas Diponegoro 2 - v v - v 254 tembung durung dadi artikel rintisan
5 Fakultas Kedhokteran Universitas Diponegoro 2 - v v v v 192 tembung durung dadi artikel rintisan
6 Megono v - v v v - 144 tembung durung dadi artikel rintisan
7 PERSIP Pekalongan 5 v v v v v 676 tembung Artikel sampurna
8 Masterchef Indonesia 2 v v v v v wis ana 300 tembung durung dadi artikel rintisan (ganti referensi (salah sijiné pranala nonaktif))
9 IAIN Walisongo - v v v v - 76 tembung durung dadi artikel rintisan (isih nganggo basa Indonesia)
10 Gangnam Style - - v v v - 84 tembung durung dadi artikel rintisan
11 Universitas Sriwijaya 2 v v v v - 148 tembung durung dadi artikel rintisan
12 Fakultas Hukum Universitas Diponegoro 2 v v v - v 82 tembung durung dadi artikel rintisan
13 The Raid 8 v v v v - 131 tembung durung dadi artikel sampurna(kurang diakritik & tembung)
14 Ada Apa Dengan Cinta? (AADC) - - - v - - 81 tembung durung dadi artikel rintisan
15 Universitas Pendidikan Indonesia - v v v v - 72 tembung durung dadi artikel rintisan
16 STAIN Pekalongan durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 86 tembung Kembangake maneh
17 UIN Syarif Hidayatullah durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 119 tembung Kembangake maneh
18 UIN Sunan Kalijaga - - - ditambah maneh v - 193 tembung Kembangake maneh
19 UIN Malang durung ana ana durung ana ditambah maneh ana durung ana 183 tembung Kembangake maneh
20 Uno (Dolanan) durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana ana 81 tembung Kembangake maneh
21 UIN Sunan Gunung Djati durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 81 tembung Kembangake maneh
22 Universitas Sumatera Utara ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 92 tembung Kembangake maneh
23 Universitas Jambi durung ana ana durung ana ditambah maneh ana durung ana 138 tembung Kembangake maneh
24 Rektor durung ana durung ana durung ana ditambah maneh ana durung ana 112 tembung Kembangake maneh
25 Universitas Lampung durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 174 tembung Kembangake maneh
26 Universitas Mulawarman ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 95 tembung Kembangake maneh
27 Universitas Lambung Mangkurat ana ana ana ditambah maneh ana durung ana ana 108 tembung Kembangake maneh
28 Universitas Mataram ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 130 tembung Kembangake maneh
29 UIN Alauddin Makassar durung ana ana durung ana ditambah maneh ana durung ana durung ana 300 tembung Artikel mawa basa Indonesia
30 Universitas Sam Ratulangi durung ana ana ana ditambah maneh durung ana durung ana 40 tembung Kembangake maneh
31 Universitas Riau durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 36 tembung Kembangake maneh
32 Universitas Pattimura durung ana ana ana ditambah maneh ana ana 81 tembung Kembangake maneh
33 Universitas Syiah Kuala durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
34 Universitas Sultan Ageng Tirtayasa ana ana ana ditambah maneh ana ana 135 tembung Kembangake maneh
35 STAIN Kudus durung ana ana ana ditambah maneh ana ana 197 tembung Kembangake maneh
36 STAIN Jember durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
37 STAIN Purwokerto ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 127 tembung Kembangake maneh
38 STAIN Pontianak ana ana ana ditambah maneh ana ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
39 STAIN Pontianak durung ana ana ana ditambah maneh ana ana 41 tembung Kembangake maneh
40 STAIN Salatiga durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 223 tembung Kembangake maneh
41 STAIN Ponorogo durung ana ana ana ditambah maneh durung ana durung ana 234 tembung Kembangake maneh
42 Universitas Pendidikan Ganesha durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 106 tembung Kembangake maneh
43 Universitas Negeri Gorontalo durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 109 tembung Kembangake maneh
44 Pujangga Baru durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 133 tembung Kembangake maneh
45 Persela Lamongan durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 175 tembung Kembangake maneh
46 Persibo Bojonegoro durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 90 tembung Kembangake maneh
47 Semen Padang FC durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
48 Persema Malang ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 140 tembung Kembangake maneh
49 Universitas Dian Nuswantoro durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 260 tembung Kembangake maneh
50 Universitas Pancasakti durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 216 tembung Kembangake maneh
51 Universitas Islam Sultan Agung durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 61 tembung Kembangake maneh
52 Universitas Muhammadiyah Surakarta durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 275 tembung Kembangake maneh
53 Universitas Muhammadiyah Purwokerto durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
54 Universitas Muhammadiyah Semarang 1 ana ana ditambah maneh ana durung ana 183 tembung Kembangake maneh
55 Sekolah Tinggi Ilmu Elektronika dan Komputer (STEKOM) Semarang durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 89 tembung Kembangake maneh
56 Masjid Djami Keraton Landak durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 214 tembung Kembangake maneh
57 Masjid Jami Tuhfaturroghibin - v v ditambah maneg v durung ana 60 tembung Kembangake maneh
58 Masjid Islamic Center Samarinda durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 121 tembung Kembangake maneh
59 Masjid Jami Aji Amir Hasanuddin 2 ana ana ditambah maneh ana durung ana 71 tembung Kembangake maneh
60 Masjid Jami Banjarmasin 3 ana ana ditambah maneh ana durung ana 132 tembung Kembangake maneh
61 Masjid Jami Pontianak 1 ana ana ditambah maneh ana durung ana 48 tembung Kembangake maneh
62 Masjid Jamik Sultan Nata 1 ana ana ditambah maneh ana durung ana 47 tembung Kembangake maneh
63 Masjid Agung Al-Falah 1 ana ana ditambah maneh ana durung ana 66 tembung Kembangake maneh
64 Masjid Agung An-Nur durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 59 tembung Kembangake maneh
65 Masjid Agung Natuna durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 59 tembung Kembangake maneh
66 Masjid Raya Bayur 1 v v v v durung ana 44 tembung Kembangake maneh
67 Masjid An-Nur Batu Merah 1 v v v v durung ana ana 53 tembung Kembangake maneh
68 Masjid Tua Patimburak - v v v - durung ana 38 tembung Kembangake maneh
69 Masjid Bingkudu 2 v v v v durung ana ana 73 tembung Kembangake maneh
70 Masjid Jami Silalouw - v v v v durung ana 27 tembung Kembangake maneh
71 Masjid Azizi - v v v v durung ana 85 tembung Kembangake maneh
72 Masjid Bingkudu 2 v v v v durung ana 73 tembung Kembangake maneh
73 Masjid Raya Ganting 1 v v v v durung ana 53 tembung Kembangake maneh
74 Masjid Nurul Iman 1 ana ana ditambah maneh ana ana 82 tembung Kembangake maneh
75 Masjid Rao Rao 5 v v durung ana ana ana 123 tembung Kembangake maneh
76 Masjid Raya Medan - v v - v durung ana 59 tembung Kembangake maneh
77 Masjid Raya Sumatera Barat - v v ditambah maneg v durung ana 78 tembung Kembangake maneh
78 Masjid Raya Syekh Burhanuddin 4 v v ditambah maneh v v 101 tembung Kembangake maneh
79 Masjid Agung Sang Cipta Rasa - ana ana ditambah maneh ana ana 73 tembung Kembangake maneh
80 Masjid Jami Keraton Sambas 2 v v v v ditambah maneh 126 tembung Kembangake maneh
81 Masjid Keramat Banua Halat 1 v v v v ditambah maneh 88 tembung Kembangake maneh
82 Masjid Raya Darussalam 2 v v v v durung ana 148 tembung Kembangake maneh
83 Masjid Pusaka Banua Lawas 1 ana ana ditambah maneh ana durung ana 39 tembung Kembangake maneh
84 Masjid Raya Sabilal Muhtadin 2 v v durung ana ana ana 66 tembung Kembangake maneh
85 Masjid Shiratal Mustaqiem 2 v v v v durung ana 46 tembung Kembangake maneh
86 Sekolah Tinggi Bahasa Asing Satya Wacana durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 173 tembung Kembangake maneh
87 Universitas Barcelona - v v ditambah maneh v v 45 tembung Kembangake maneh
88 Universitas Bologna - ana ana ditambah maneh ana - 214 tembung Kembangake maneh
89 Trinity College, Dublin - v v v - durung ana 68 tembung Kembangake maneh
90 Universitas Edinburgh 12 ana ana ditambah maneh ana ana 115 tembung Kembangake maneh
91 Universitas Islam Batik - ana ana ditambah maneh durung ana ana 44 tembung Kembangake maneh
92 Universitas Merdeka Malang - durung ana ana ditambah maneh durung ana ana 294 tembung Kembangake maneh
93 IAIN Ambon - durung ana ana ditambah maneh durung ana ana 108 tembung Kembangake maneh
94 Universitas 17 Agustus 1945 Surabaya - durung ana ana ditambah maneh ana ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
95 Universitas Muhammadiyah Malang durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 200 tembung Kembangake maneh
96 Universitas Setia Budi Surakarta durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 166 tembung Kembangake maneh
97 Universitas Tidar Magelang durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana 259 tembung Kembangake maneh
98 Politeknik Sawunggalih Aji durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 66 tembung Kembangake maneh
100 Universitas Pandanaran durung ana ana ana ditambah maneh ana ana 62 tembung Kembangake maneh
101 Universitas Semarang durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 180 tembung Kembangake maneh
102 Universitas Surakarta durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 165 tembung Kembangake maneh
103 Universitas Tunas Pembangunan durung ana durung ana ana ditambah maneh ana durung ana 271 tembung Kembangake maneh
104 INISNU (Institut Islam Nahdlatul Ulama) durung ana durung ana ana ditambah maneh ana ana 38 tembung Kembangake maneh
105 Universitas Muhammadiyah Gresik durung ana durung ana ana ditambah maneh ana ana 135 tembung Kembangake maneh
106 Persiba Bantul durung ana ana ana ditambah maneh ana ana 117 tembung Kembangake maneh
107 Persiraja Banda Aceh 1 ana ana ditambah maneh ana ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
108 Persegres Gresik 2 durung ana ana ditambah maneh ana ana 163 tembung Kembangake maneh
109 Bontang FC 2 ana ana ditambah maneh ana ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
110 Delta Putra Sidoarjo durung ana ana ana ditambah maneh ana durung ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
111 Pelita Jaya Jawa Kulon 2 ana ana ditambah maneh ana ana ana 300 tembung Kembangake maneh
112 Persiwa Wamena 2 durung ana ana ditambah maneh ana ana ana 300 tembung Kembangake maneh
113 GIE durung ana ana ana ditambah maneh ana ana ana 300 tembung Kembangake maneh
114 Gunung Batok 1 v v v - - 41 tembung Kembangake maneh
115 Lorenzo Ariaudo 2 v v v v v 58 tembung Kembangake maneh
116 Pedro Obiang 3 v v v v v 55 tembung Kembangake maneh
117 U.C. Sampdoria 1 ana ana ditambah maneh ana ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
118 Marcelo Estigarribia 2 ana ana ditambah maneh ana ana 83 tembung Kembangake maneh
119 Paolo Castellini 2 ana ana ditambah maneh ana ana 69 tembung Kembangake maneh
120 Nicola Pozzi 2 v v v v v 70 tembung Kembangake maneh
121 Gianni Munari 2 ana ana ditambah maneh ana ana 62 tembung Kembangake maneh
122 Fernando Tissone 2 ana ana ditambah maneh ana ana 91 tembung Kembangake maneh
123 Atalanta Bergamo 3 ana ana v ana ana wis ana 300 tembung Kembangake maneh
124 Calcio Catania 2 ana ana ana ana ana 43 tembung Kembangake maneh
125 Cagliari Calcio 2 ana ana ana ana ana 72 tembung Kembangake maneh
126 Parma A.C. 2 v ana ana ana ana 232 tembung Kembangake maneh
127 Genoa C.F.C. 5 v ana ana ana ana 100 tembung Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I


Ayo Semangat!!!Nurulbaitirohmah pirembagan 28 Maret 2013 17.26 (UTC)

Artikel Udinus[besut sumber]

Mbak Novia,
Artikel Universitas Dian Nuswantoro sampun kula ewahi sekedhik. Ewah-ewahanipun saged dipunpirsani ing ngriki. Menawi badhe ngopy gambar saking Wikipedia basa sanès, menawi boten saking commons, gambar kedah dipunsimpen rumiyin lajeng dipununggah malih. Nuwun.Semangat nyunting yaa....
 Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 28 September 2012 10.53 (UTC)

Re: Patroli Minggu kapindho[besut sumber]

Nuwun sewu

Sejatosipun saben Minggu panci wonten Patroli. Mangga dipuntengga kemawon patrolinipun.

Sugeng Nyunting. Onigiri cheerleader.gif Nurulbaitirohmah pirembagan 30 September 2012 16.22 (UTC)

Artikel PERSIP Pekalongan[besut sumber]

Nuwun sewu mba Novia, artikel panjenengan PERSIP Pekalongan sampun sae. Sumangga dipun jangkepi malih kanthi referensi lan diakritik supados saya jangkep. Matur nuwun. Onigiri cheerleader.gif Chafid pirembagan 6 Oktober 2012 02.59 (UTC)

re: diakritik[besut sumber]

Conto diakritik: é "badhé", "kanggé"

è "kabèh", "rèvisi"

e "menika", "geni" Chafid pirembagan 8 Oktober 2012 06.45 (UTC)

Diakritik[besut sumber]

Nuwun sewu nderek rembagan babagan daikritik.

tuladha :

  • pelem (boten wonten diakritik)
  • saté (yèn nganggo aksara Jawa taling : É)
  • kemènyèk (yèn nganggo aksara Jawa uga taling : È)

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 8 Oktober 2012 12.06 (UTC)

Saged mawon, kados tandha tangane kula. Niku saged dipunewahi ting PREFERENSIKU, tapak asma, asma sesinglon/samaran (kanggo tapak asma). cobi ngopi saking kula, (mangke dadose kados nggene kula) hehehe. dipun cobi mawon. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 10 Oktober 2012 03.20 (UTC)

RE DERENG LOG[besut sumber]

Nggih boten napa-napa, sanes wekdal ampun supe log-in riyen nggih. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 11 Oktober 2012 04.33 (UTC)

re Masih PESERTA[besut sumber]

Tesih mbak, mangga nyunting malih, kebijakan saking diremtur proyek Papat Limpad 2012 belum ada yang digugurkan. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 9 November 2012 06.22 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV03 Novia Rochmawati

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 10.18 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Semangat ndamel artikel artikel rintisan.Onigiri cheerleader.gifNurulbaitirohmah pirembagan 28 Desember 2012 23.46 (UTC)

PRESENSI[besut sumber]

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora tau ABSEN
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 29 September 2012
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting Nyunting Absen ing tgl 1 lan 5 Oktober 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Absen ing tgl 13 Oktober 2012
MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN Absen ing tgl 15, 18, 20 lan 21 November 2012
MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) 22 23 24 25 26 27 28 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 23, 25, 26, lan 27 November 2012
MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober - 4 November 2012) 29 30 31 1 2 3 4 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Absen ing tgl 29, 31 Oktober, 1, 2 November 2012
MINGGU KAWOLU ( 5-11 November 2012) 5 6 7 8 9 10 11 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting Absen ing tgl 5, 6, 7, 10 November 2012
MINGGU KASANGA ( 12-18 November 2012) 12 13 14 15 16 17 18 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Absen ing tgl 15 lan 16 November 2012
MINGGU KASEPULUH ( 19-25 November 2012) 19 20 21 22 23 24 25 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 19 November 2012
MINGGU KASAWELAS( 26 November - 1 Desember 2012) 26 27 28 28 29 30 1 Katrangan
PRESENSI 'ABSEN Nyunting 'ABSEN Nyunting 'ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing 26, 28, 30 November lan 1 Desember 2012
MINGGU KAROLAS( 2-8 Desember 2012) 2 3 4 5 6 7 8 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KATELULAS( 9 - 15 Desember 2012) 9 10 11 12 13 14 15 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAPATBELAS( 16-22 Desember 2012) 16 17 18 19 20 21 22 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN Absen ing 16, 17, 18, 20 lan 22 Desember 2012
MINGGU KALIMALAS( 23-29 Desember 2012) 23 24 25 26 27 28 29 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KANEMBELAS( 30 Desember 2012 - 5 Januari 2013 ) 30 31 1 2 3 4 5 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Absen ing tgl 30, 31 Desember, 1, 2, 3, lan 4 Januari 2013
MINGGU KAPITULAS (6 - 12 Januari 2013) 6 7 8 9 10 11 12 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Tansah ABSEN
MINGGU KAWOLULAS( 13 - 19 Januari 2013) 13 14 15 16 17 18 19 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN Absen ing tgl 13, 14, 15, 16, 18, lan 19 Januari 2013
MINGGU KASANGALAS( 20 - 26 Januari 2013) 20 21 22 23 24 25 26 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 21, 23, 24, 25, lan 26 Januari 2013
MINGGU KARONGPULUH( 27 Januari - 2 Februari 2013) 27 28 29 30 31 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN Absen ing tgl 27, 31 Januari lan 2 Pebruari 2013
MINGGU KASELIKUR( 3 Februari - 9 Februari 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 4, 5, 7 lan 8 Pebruari 2013
MINGGU KAROLIKUR(10 Februari - 16 Februari 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 11, 12, 13, 14, lan 15 Pebruari 2013
MINGGU KATEKULIKUR(17 Februari - 23 Februari 2013) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 17. 18, 19, 20, 21, 22, lan 23 Pebruari 2013
MINGGU KAPATLIKUR( 24 Februari - 2 Maret 2013) 24 25 26 27 28 1 2 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 24, 25, 26, 27, 28 Pebruari, lan 1 Maret 2013
MINGGU KASELAWE ( 3 Maret - 9 Maret 2013) 3 4 5 6 7 8 9 Katrangan
PRESENSI ABSEN' ABSEN ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Absen ing tgl 2, 3, 4, 5, 6, lan 7 Maret 2013
MINGGU KANEMLIKUR ( 10 Maret - 16 Maret 2013) 10 11 12 13 14 15 16 Katrangan
PRESENSI ABSEN' Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Absen ing tgl 10, 12, 14, 15, lan 16 Maret 2013
MINGGU KAPITULIKUR ( 17 Maret - 23 Maret 2013) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI - Nyunting Nyunting - - - - Absen ing tgl 17 lan 20 Maret 2013

Gugur[besut sumber]

Hai Novia,
Terima kasih untuk kontribusi dan partisipasinya pada Papat Limpad 2012 dan kompetisi 500 Euro. Tetapi karena Anda tidak menyunting selama tiga hari berturut-turut pada 25,26,27 Maret 2013 maka Anda dinyatakan gugur.
Salam,
06Ivonne pirembagan 30 Maret 2013 06.01 (UTC)

Peserta kompetisi[besut sumber]

Halo Novi, Semoga pesan Ivonne diatas jelas Siska.Doviana pirembagan 4 April 2013 12.09 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.42 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.42 (UTC)