Parembugan Panganggo:JV03 Muhammad Shofi'i

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV03 Muhammad Shofi'i!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.38 (UTC)

Nunung Martina (nana) pirembagan 4 Juni 2012 08.20 (UTC)

assalamualaikum?

Sega gandul[besut sumber]

Nuwun mas Shofi'i irah-irahan Sega gandul kula alih nama kanthi irah-irahan Sega gandhul.Matur nuwun.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 11 Juni 2012 16.07 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV03 Muhammad Shofi'i... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 5 dinten. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Kolonialisme 2 v v v v v Artikel Rintisan Sumangga dipun lajengaken
Sega gandhul 1 - v v v v Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 3 Juli 2012 12.19 (UTC)

Papat Limpad 2012 Dipunwiwiti!!![besut sumber]

Halo JV03 Muhammad Shofi'i,
Senin, 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 sampun dipunwiwiti. Paugeran-paugeran ingkang kedah dipungatosaken(ing Basa Indonésia):

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Semangat yaa!! Nuwun.  Elok link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL08 Elok rembugan 16 September 2012 14.36 (UTC)

Ayo Nyunting[besut sumber]

Papat Limpad 2012 wiwit tanggal 17 September 2012 sampun kawiwitan, panjenengan ngantos tanggal 22 September 2012 dereng nate "nyunting", dados sampun 6 dinten boten presensi. Miturut tatacara ing kompetisi menawi 7 dinten boten nate nyunting panjenengan didiskwalifikasi saking Papat Limpad 2012.

Mangga miwiti NYUNTING.... Onigiri cheerleader.gif Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 22 September 2012 15.50 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV03 Muhammad Shofi'i

Tetep semangat nyunting ya! Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I akan ditutup. Jadi, kirimkan artikel pilihan Anda ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel Anda yang ada untuk dijadikan artikel pilihan.

Semangat ya! Nuwun.Nurulbaitirohmah pirembagan 27 November 2012 10.07 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Semangat ndamel artikel artikel rintisan.Onigiri cheerleader.gifNurulbaitirohmah pirembagan 28 Desember 2012 23.42 (UTC)