Parembugan Panganggo:JV039Imas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV039Imas!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.01 (UTC)


Ezagren ingin berkontribusi juga di WBJ 05:48, 21 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh, JV039Imas!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


PATROLI[besut sumber]

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Vino Bastian
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  4. Wikifisasi : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  5. Interwiki : wis ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung
  1. Jeneng Artikel: Mesjid Istiqlal
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori : durung ana
  4. Wikifisasi : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  5. Interwiki : wis ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung
  1. Jeneng Artikel: Leukimia
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  4. Wikifisasi : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  5. Interwiki : durung ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung


nuwun baytea 02:22, 29 Maret 2011 (UTC)

Ayo makarya![besut sumber]

Ayo mba, panjenengan sampun dangu mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:03, 30 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV039Imas,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 03:46, 1 April 2011 (UTC)

Hasil seleksi Presensi 10 hari pertama[besut sumber]

Halo Imas

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 22 Maret 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 10 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia Basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.PL 05 SIGIT rembugan 03:12, 6 April 2011 (UTC)