Parembugan Panganggo:JV038Ikhsan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV038Ikhsan!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

StefanusRA rembugan 04:00, 22 Maret 2011 (UTC)

Mangga Nyunting[besut sumber]

Nuwun, Mangga kagem mas Ikhsan sipados enggal-engal nyunting.baytea 05:25, 28 Maret 2011 (UTC)

PATROLI[besut sumber]

PATROLI

  1. Jeneng Artikel: Arjuna Sasrabahu
  2. Gambar : durung ana
  3. Kategori : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  4. Wikifisasi : wis ana ananging pelu datambahi maneh
  5. Interwiki : wis ana
  6. Diakritik : durung ana (tuladhane ana hurup è utawa é)
  7. Referensi : isih kurang
  8. Keterangan : cacahe tembung isih kurang amarga saora-orane ana 160 tembung

PATROLI[besut sumber]

Kula nuwun JV038Ikhsan...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 1. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Abimanyu 1 dereng mlebet sampun sampun sampun sampun kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Saben ukara, kedhah wonten referensinipun. Menawi ngagem artikel lawas, kedah dipunjangkepi mawi referensi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 10:35, 31 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi Peserta[besut sumber]

Nuwun Sewu, JV038Ikhsan,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 03:44, 1 April 2011 (UTC)

Hasil seleksi Presensi 10 hari kedua[besut sumber]

Halo Ikhsan

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 31 Maret 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 10 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia Basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.Nurulbaitirohmah rembugan baytea 08:39, 18 April 2011 (UTC)