Parembugan Panganggo:JV030GALIH

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV030GALIH!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

Pras rembugan 01:11, 22 Maret 2011 (UTC)

Putaran Pisanan Kompetisi Papat Limpad[besut sumber]

Nuwun Sewu
JV030GALIH
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa. Sugeng Lomba Maturnuwun.PL05 Faradisa rembugan 01:12, 27 Maret 2011 (UTC)

Nuwun[besut sumber]

Nuwun sewu Galih, ing kaca panganggo panjenengan langkung sae menawi dipunparingi foto. nuwun. PL05 Faradisa rembugan 01:13, 27 Maret 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo semangat nyunting... Gangsal dinten boten nyunting gugur loh..... Artikel Jumprit sampun sae, ananging taksih kirang interwiki kaliyan diakritik. Gambar inggih taksih dereng padosa cetha. nuwun. PL05 Faradisa rembugan 16:09, 30 Maret 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo semangat nyunting... Gangsal dinten boten nyunting gugur loh..... Artikel Jumprit sampun sae, ananging taksih kirang interwiki kaliyan diakritik. Gambar inggih taksih dereng padosa cetha. nuwun. PL05 Faradisa rembugan 16:09, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV030GALIH...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 3. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Jumprit 3 dereng mlebet dereng sampun dereng dereng kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL05 Faradisa rembugan 06:21, 31 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV030GALIH...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 3. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Jumprit 3 dereng mlebet dereng sampun dereng dereng kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL05 Faradisa rembugan 06:21, 31 Maret 2011 (UTC)

Referensi Sama?[besut sumber]

Halo Galih,

Saya ingin bertanya, pada artikel Jumprit, saya melihat bahwa rujukan nomor 1, 4, 5 - 14 itu bersumber dari stus yang sama. Terus yang membedakannya apa??

Kalau memang sama, berarti hanya terhitung 1 rujukan saja.


Maturnuwun.


JV400Hendra rembugan 00:36, 5 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi II[besut sumber]

Kula nuwun JV030GALIH...

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 9 April 2011 7. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Jumprit 5 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun..PL05 Faradisa rembugan 06:21, 31 Maret 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Kanca-kanca ayo nyunting....

semangat...

aja padha mrithili...

Eling hadhiyahe lho...

nuwun. PL05 Faradisa rembugan 05:29, 13 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo nyunting.... sedhela maneh putaran siji arep rampungan lho... aja nganti gugur. Isih ana putaran kaping loro lan kaping telu. Semangat kanca-kanca... Smiley.png PL05 Faradisa rembugan 13:17, 16 April 2011 (UTC)

Onigiri cheerleader.gif Ayo..ayoo.. Semangaaat...Empu rembugan 14:08, 16 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL05 Faradisa rembugan 06:46, 19 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap III[besut sumber]

Kula nuwun JV030GALIH, artikel panjenengan sampun sae, cacahipun nembe kalih. Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

menika hasil Patroli Babak 1 tahap III

Suntingan panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 24 April 2011 43. Cobi pirsani. Cacahipun suntingan punika dereng saged lolos ing putaran I.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Jumprit v v v v v v Artikel sempurna. Artikel punika sampun sampurna, pramila inuse dipunbusak kemawon.
Yudhistira v v v v v v Artikel sampurna. Artikel punika sae amarga ing infobox sampun saged maringi cithakan ngangge huruf Sansekerta. Ananging, amargi kontribusi panjenengan ing artikel punika taksih sekedhik, pramila artikel punika dereng saged dipunanggep artikel panjenengan ing kompetisi punika.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Taksih wonten wekdal sasi malih. Sumangga dipunlajengaken. Semangat nyunting. Menawi wonten pitakenan sumangga kemawon, ampun isin-isin. Nuwun...PL05 Faradisa rembugan 10:02, 24 April 2011 (UTC)

Paku Alam V[besut sumber]

Artikel Paku Alam V sampun kula priksa, bentenipun wonten [ngriki]. Nuwun..PL 05 SIGIT rembugan 15:14, 25 April 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV030GALIH

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Patroli Babak I Sesi IV[besut sumber]

Kula nuwun JV030GALIH...

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi IV

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 20 Mei 2011 11. Cobi pirsani. Gunggungan suntingan panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 20 Mei 2011 53. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Jumprit 5 wonten wonten wonten wonten wonten Artikel Sampurna.
Paku Alam V 1 dereng wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Jambu Mete 1 dereng wonten dereng wonten dereng wonten dereng wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi IV

Nuwun.. Faradisa  Crane2.png rembugan 03:12, 20 Mei 2011 (UTC)

Artikel Kerjasama Tim[besut sumber]

Mangga kula aturi milih artkel kerjasama tim ing ngriki. Nuwun.... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 16:58, 29 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwunsewu Galih, miturut pertaturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:44, 1 Juni 2011 (UTC)