Parembugan Panganggo:JV02 Galih Adhi Kartiko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV02 Galih Adhi Kartiko!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.31 (UTC)

 eMpu  «Caturan»  6 Juni 2012 02.44 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Semangat...

Artikelnya ditambah lebih lengkap lagi ya. Tambahkan referensi dan interwikinya ya.  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 6 Juni 2012 07.17 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun.Onigiri cheerleader.gif Chafid pirembagan 7 Juni 2012 05.54 (UTC)

Pelatihan Wikipedia Basa Jawa[besut sumber]

Nuwun Mas Galih Adhi Kartiko, Undangan nyunting bareng/pelatihan nulis ing Wikipedia Basa Jawa dinten senin tanggal 9 Juli 2012 tabuh 09.00 WIB ting Universitas Gadjah Mada, Lantai 3 Gedung Purbacaraka UGM.Dipuntengga rawuhipun.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 4 Juli 2012 16.32 (UTC)

Re:Pelatihan Wikipedia Basa Jawa[besut sumber]

Matur nuwun mas,sukses kangge KKN nipun.mangke kula info menawi wonten warta enggal.Tetep semangat nggih ugi tetep Nyunting.Matur nuwun.Salam Puryono| Pirembagan! 5 Juli 2012 06.38 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan


Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 17 September 2012 02.15 (UTC)

Patroli Minggu Pisanan (17-24 September 2012)[besut sumber]

Kontribusi panjenengan ten artikel Iirah-irahan Wedhus namung sakedhik. Semangga dipuntambahi malih. Sumangga langkung semangat malih. nuwun.

Patroli Minggu I,II,III, lan IV 17 September - 11 Oktober 2012[besut sumber]

Nuwun Panganggo JV02 CLAUDIO FALASI ,Punika asil Patroli wiwit tanggal 27 September - 12 Oktober 2012:

  • Presensi:Panjenengan wiwit tanggal 17 September 2012 - 12 Oktober 2012 Namung nyunting ing tanggal 30 September 2012.Lowok/Absen panjenengan sampun 21 dina kaetung
  • Punika daftar kontribusi panjenengan KLIK TING MRIKI
No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Wedhus ana ana ana ana ana ana cukup cukup
2 Dongkelan Durung ana Durung ana Durung ana ana Durung ana Durung ana kirang Kembangake maneh
No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik jumlah kata Katrangan
1 Lego ‎ ‎ Durung ana Durung ana ana Kurang Durung ana Durung ana Durung ana Kembangake maneh
2 Gudang garam Durung ana Durung ana ana Kurang Durung ana Durung ana Durung ana Kembangake maneh
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I


Semangat Nyunting Papat Limpad 2012. Puryono| Pirembagan! 13 Oktober 2012 16.37 (UTC)

Artikel Sempurna[besut sumber]

  • Peraturan umum :
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  2. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Sapunika ing tanggal 17 Oktober 2012 sampun jangkep dinten ka 31 ing putaran kapisnan.Panjenengan saget milih utawi ndamel artikel rintisan dikembangake dados artikel sempurna utawi diwiwiti ndamel enggal.Dados cacahe artikel sempurna ing putaran kapisanan ana 4 artikel sempurna. Ampun kesupen artikel rintisan ingkang dereng jangkep enggal-enggal dijangkepi.Matur nuwun semangat nyunting. Puryono| Pirembagan! 17 Oktober 2012 15.50 (UTC)

Gugur Papat Limpad 2012[besut sumber]

Nuwun sewu, panjenengan sampun dangu boten nyunting dados panjenengan sampun gugur. Menika kontribusi panjenengan. KLIK

Nuwun

Chafid pirembagan 21 Februari 2013 01.47 (UTC)