Parembugan Panganggo:JV028Fakur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV028Fakur!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)


Ezagren ingin berkontribusi juga di WBJ 06:21, 21 Maret 2011 (UTC)


haloha[besut sumber]

sing tertib wae nda yuk padha saingan sehat wal ngafiat wae.... JV087Wapistic rembugan 05:11, 22 Maret 2011 (UTC)

re haloha[besut sumber]

santai pak amanJV028Fakur (rembugan) 05:33, 22 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, JV028Fakur!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


Putaran Pisanan Kompetisi Papat Limpad[besut sumber]

Nuwun Sewu
JV028Fakur
Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011

lan puteran I pungkasan ing tanggal 31 Mei banjur putaran ka-2 mulai diwiwiti

  • Katantuan Puteran Kapisan (Ngawé Artikel Sampurna)
  • Katantuan Umum:
    • Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
    • Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
    • Ing Saben akhir kalimat kudu kasertan dengan rujukan
  • Peraturan Putaran Pertama:
  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu ngawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kaloro kedua, syaraté peserta kudhu bisa ngawe artikel sempurna paling sitik 10 artikel


Mangga berbagi lan beramal ting Wikipedia Basa Jawa. Sugeng Lomba Maturnuwun.PL05 Faradisa rembugan 01:10, 27 Maret 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo semangat nyunting........ Gangsal dinten boten nyunting gugur loh....... Panjenengan dereng nate nyunting wiwit tanggal 27 Maret 2011. Nuwun PL05 Faradisa rembugan 16:14, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV021Efendi...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 30 Maret 2011 0. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
durung ana artikel 0 0 0 0 0 0 Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL05 Faradisa rembugan 06:21, 31 Maret 2011 (UTC)

Hasil seleksi Presensi 10 hari pertama[besut sumber]

Halo Fakur

Berdasarkan suntingan kontribusi kamu, kamu terakhir menyunting pada tanggal 22 Maret 2011. Oleh karena itu kamu dinyatakan GUGUR dalam kompetisi Papat Limpad ini karena tidak menyunting selama 10 hari berturut-turut. Terima kasih atas partisipasinya karena telah mengikuti kompetisi Papat Limpad ini. Kamu masih bisa berkontribusi di Wikipedia Basa Jawa sebagai relawan biasa dan suntingan kamu tidak terhitung lagi sebagai suntingan kompetisi. Terima kasih.PL05 Faradisa rembugan 03:01, 6 April 2011 (UTC)