Parembugan Panganggo:JV01 Ali Fakhrudin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

haloo...  Ihda  Crown.png rembugan 7 Mei 2012 07.56 (UTC)

sr[besut sumber]

Sugeng rawuh, JV01 Ali Fakhrudin!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.29 (UTC)

 Ihda  Crown.png rembugan 7 Mei 2012 07.57 (UTC)

ali masuk 25 besar?? JV01198ATIKA pirembagan 12 September 2012 05.23 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 16 September 2012 14.41 (UTC)

Surat Al Kahfi[besut sumber]

Katoné panjenengan semangat nulis ing kéné. Mung, aku nonton seratan ing Al Kahfi kok kaya rada lebay. Coba panjenengan pirsani kaca Surat Al Kahf ing Wikipedia basa Indonesia. Kanggo surat2 sing cekak (upamané ing juz 30), katoné ora masalah yèn ditulis jarwané. Nanging, yèn surat2 dawa ditulis lengkap jarwané dadi katon kurang ensiklopedia. Kuwi luwih pantes ditulis ing Wikisource tinimbang (utawa Wikibook) tinimbang ing Wikipedia. Suwun. Tetep semangat ang pirembagan 17 September 2012 09.17 (UTC)

RePapat Limpat[besut sumber]

Menyerahkan artikel pilihan 1 menika tegesipun ngaturaken salah setunggal artikel sampurna wonten ing pirembagan kula. Samangke kula aturaken juri supados dipunbiji. Menawi badhe nyerat pirembagan (pesan) ampun kesupen dipunparingi tandha ~ kaping sekawan. Nuwun. Semangat nyunting...  Ihda  Crown.png rembugan 17 September 2012 11.11 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

artikel Tari topeng lengger[besut sumber]

Artikel Tari topeng lengger sampun sae, sampun kalebet artikel sempurna, nanging langkung sae katranganipun ditambahi malih. Mangga dipuntambahi malih. Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 8 Oktober 2012 04.44 (UTC)

re assalamualaikum[besut sumber]

lancar, ali masih sering nyunting? JV01198ATIKA pirembagan 9 Oktober 2012 01.32 (UTC)

re tangklet[besut sumber]

Haloo JV01 Ali Fakhrudin artikel panjenengan ingkang Tari topeng lengger sampun sampun sampurna, ananging katranganipun (panjabaran) dipun tambahi malih kersane langkung sae nggih dik. hehehe..... Cemungud nyunting dik.. Onigiri cheerleader.gif nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 9 Oktober 2012 12.36 (UTC)

Re tangklet Pelem Kasturi[besut sumber]

Halo JV01 Ali Fakhrudin...

Artikel Pelem kasturi dereng saged dipun wastani artikel sampurna amargi kirang diakritik. Kirang sekedhik malih dik Ali. Lajeng, rujukanipun dipun damel ngangge rumus ref name dik. Semangat dik. Kirang sekedhik lho....

Nuwun..  Ihda  Crown.png rembugan 11 Oktober 2012 13.58 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

Patroli Babak I[besut sumber]

Nuwun JV01 Ali Fakhrudin panjenengan wiwit tgl 17 September nganti - 24 Oktober 2012 nyunting 17 dina sumangga dipun pirsani wonten Ngriki].

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Tari topeng lengger 5 v v v - v dereng dadod Artikel Sampurna
2 Pelem kasturi 5 v v v v v Artikel Sampurna
3 Nématologi - - v v v v dereng dadod Artikel Sampurna
4 Asam amino - v v v v v dereng dadod Artikel Sampurna
5 Pertempuran Kadesh 46 v v v v v Artikel Sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Semangat ya..... Nuwun. Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 24 Oktober 2012 14.04 (UTC)

re-Hello, .[besut sumber]

Wa'alaikumsalam dex Ali Fakhrudin. Hehehe... belum sempat dex. Oh ya, tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 12.20 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Seharusnya memang 200 artikel rintisan. Tapi kalau tidak bisa ya seadanya saja. Berapa pun jumlah artikel rintisanmu, tetap dihitung kok dex. Hehehe...

Kriteria artikel sempurna meliputi gambar, referensi minimal 5, kategori, wikifikasi, interwiki, diakritik. Nanti kamu pilih artikelmu yang menurutmu paling bagus dari segi bahasanya maupun dari segi isinya. Artikel pilihanmu itu masih bisa dikembangkan semaksimal mungkin sampai dengan besok pukul 23.59. Kemudian, artikel rintisanmu yang sekiranya belum lengkap nanti dilengkapi ya dex. hehehe...

Apabila jumlah artikel tidak mencapai 200 artikel itu tidak apa-apa. Tetap akan dinilai dan dirangking dari yang tertinggi sampai yang paling bawah. Siapa saja yang lolos nanti akan diumumkan setelah penilaian Babak I selesai.

re Tangklet[besut sumber]

Nuwun sewu nembe saged bales, tesih saged. Dinten niki dinten pungkasan ngempalke artikel pilihan kangge dibiji kangge putaran I. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 27 November 2012 09.53 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV01 Ali Fakhrudin...

Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal ..... 2012 panjenengan presensi kaping ..., sumangga dipun pirsani wonten ing Ngriki.

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Asam amino - v v v v - kurang referensi
2 Pertempuran Kadesh 61 v v v v - Artikel Sempurna (diakritik ditrapake)
3 Fujian - v v v v - Artikel rintisan (kurang referensi, diakritik)
4 Willem III - v v v v - kurang referensi, diakritik, lan katrangane isih sithik
5 Tari topeng lengger 5 v v v v v Artikel sampurna
6 Pelem kasturi 5 v v v v v Artikel Sempurna
7 Nématologi - - v v v V kurang referensi, gambar lan katrangane
8 Ranavalona III - - - - - - mung irah-irahan
9 Cincinnati - v v v v v lagi saukara
10 Dallas 1 - v v v v referensi, gambar lan katrangan kurang
11 Lord Carnarvon 2 v v v v v Artikel rintisan
12 Ahmad Jabari 2 v v v v v Artikel rintisan, katrangane kurang
13 Aztek 7 v v v v v Artikel rintisan (tembung lagi 280-an)
14 Alexander von Humor - v v v v v kurang referensi, cacahe tembung lagi 200-an
15 Michèle Alliot-Marie - v v v v v kurang referensi, lan katrangan
16 Daftar Menteri Pertahanan Perancis - - v v v v ora ana gambar, lan refernsi
17 Louis Nicolas Davout - v v v v v dereng dados Artikel sampurna
18 Thoth 4 v v v v v kurang katrangan
19 Piagam madinah 2 - v v v v dereng dados Artikel rintisan
20 Edhi Sunarso 1 v v v - v dereng dados Artikel sampurna
21 Kudis 6 v v v v v Artikel Sampurna
22 Suppiluliuma I - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
23 Bangsa Hittit 1 v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
24 Ufologi 5 v v v v v dereng dados Artikel Rintisan
25 CIESIN 1 - v v v v dereng dados Artikel Rintisan
26 County Alba - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
27 Maraton Beijing 8 v v v - v dereng dados Artikel Sampurna
28 Nippon Budokan 1 v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
29 Aula Istana Osaka 5 v v v v v Artikel Sampurna
30 Pesawat tanpa awak 1 v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
31 Kayak - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
32 Suku Ainu 11 v v v v v Artikel Sampurna
33 Sapporo - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
34 Bandar Udara Internasional Adi Sumarmo - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
35 SilkAir - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
36 Kota kinabalu - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
37 John Diarani Mahami 1 v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
38 Charles Dawson - - v v v v dereng dados Artikel Sampurna
39 Negara Bebas Irlandia 2 v v v v v Artikel Rintisan
40 Avigdor Lieberman 3 v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
41 OECD 5 v v v v v Artikel Sampurna
42 Mauna Kea - v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
43 Revolusi ilmiah 2 - v v v v dereng dados Artikel Sampurna
44 Alexandre Koyré 2 v v v v v Artikel Rintisan
45 Shinzō Abe 8 v v v v v Artikel Sampurna
46 Perang Budak Kaping Telu 137 v v v v v Artikel Sampurna (isih nggunakake basa Indonesia)
47 Trakia 2 v v v v v dereng dados Artikel Sampurna
48 Beatrix saka walanda 12 v v v v v Artikel Sampurna (isih nggunakake basa Indonesia)
49 Meutya Hafid 8 - v v - v dereng dados Artikel Sampurna
50 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
51 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
52 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
53 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
54 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
55 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
56 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
57 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
58 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
59 [[]] 6 v v v v v Artikel Sampurna
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Ayo semangat nyunting... Ihda  Crown.png rembugan 31 Desember 2012 02.11 (UTC)

KONTRIBUSI PAPAT LIMPAD 2012[besut sumber]

Haloo JV01 Ali Fakhrudin...

Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal 23 Maret 2013 panjenengan presensi kaping 54, sumangga dipun pirsani wonten ing Ngriki.

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Asam amino - v v v v - kurang referensi
2 Pertempuran Kadesh 61 v v v v - Artikel Sempurna (diakritik ditrapake)
3 Fujian - v v v v - Artikel rintisan (kurang referensi, diakritik)
4 Willem III - v v v v - kurang referensi, diakritik, lan katrangane isih sithik
5 Tari topeng lengger 5 v v v v v Artikel sampurna
6 Pelem kasturi 5 v v v v v Artikel Sempurna
7 Nématologi - - v v v V kurang referensi, gambar lan katrangane
8 Ranavalona III - - - - - - mung irah-irahan
9 Cincinnati - v v v v v lagi saukara
10 Dallas 1 - v v v v referensi, gambar lan katrangan kurang
11 Lord Carnarvon 2 v v v v v Artikel rintisan
12 Ahmad Jabari 2 v v v v v Artikel rintisan, katrangane kurang
13 Aztek 7 v v v v v Artikel rintisan (tembung lagi 280-an)
14 Alexander von Humor - v v v v v kurang referensi, cacahe tembung lagi 200-an
15 Michèle Alliot-Marie - v v v v v kurang referensi, lan katrangan
16 Daftar Menteri Pertahanan Perancis - - v v v v ora ana gambar, lan refernsi
17 Louis Nicolas Davout - v v v v v kurang referensi, lan katrangan
18 Thoth 4 v v v v v katrangane isih sithik
19 Piagam madinah 2 - v v v v kurang gambar lan katrangan
20 Edhi Sunarso 1 v v v v v kurang referensi lan katrangan
21 Kudis 6 v v v v v Artikel Sampurna
22 Suppiluliuma I - v v v v v katrangan lan referensi kurang
23 Bangsa Hittit 1 v v v v v kurang referensi lan katrangane
24 Ufologi 5 v v v v v isi artikel isih sithik
25 CIESIN 1 - v v v v kurang gambar, referensi lan katrangan
26 County Alba - v v v v v kurang referensi
27 Maraton Beijing 8 v v v v v Artikel Sampurna
28 Nippon Budokan 1 v v v v v kurang referensi, lan isi artikel
29 Aula Istana Osaka 5 v v v v v Artikel Sampurna
30 Pesawat tanpa awak - v v v v v ora ana referensi
31 Kayak - v v v v v ora ana referensi
32 Suku Ainu 11 v v v v v Artikel Sampurna
33 Sapporo - v v v v v ora ana referensi
34 Bandar Udara Internasional Adi Sumarmo - v v v v v ora ana referensi
35 SilkAir - v v v v v ora ana referensi
36 Kota kinabalu - v v v v v ora ana referesni
37 John Diarani Mahami 1 v v v v v referensi kurang, lan isi artikel kurang
38 Charles Dawson - - v v v v ora ana referensi lan gambar
39 Negara Bebas Irlandia 2 v v v v v isi artikel kurang
40 Avigdor Lieberman 3 v v v v v kurang isi artikel
41 OECD 5 v v v v v isi artikel kurang
42 Mauna Kea - v v v v v Dereng dados Artikel Sampurna
43 Revolusi ilmiah 2 - v v v - Dereng dados Artikel Sampurna
44 Alexandre Koyré 2 v v v v v Artikel Rintisan
45 Shinzō Abe 8 v v v v v Artikel Sampurna
46 Perang Budak Kaping Telu 137 v v v v v Artikel Sampurna (isih nggunakake basa Indonesia)
47 Trakia 2 v v v v v Dereng dados Artikel Rintisan (isih kurang katrangan)
48 Beatrix saka walanda 12 v v v v v Artikel Sampurna (isih nggunakake basa Indonesia)
49 Meutya Hafid 8 v v v - v Dereng dados Artikel Sampurna
50 Dardanella 3 v v v v v Artikel Rintisan
51 Jonathan Frakes - v v v v v dereng dados Artikel Rintisan
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Ayo semangat nyunting...  Ihda  Crown.png rembugan 26 Maret 2013 13.58 (UTC)

Artikel Pertempuran Kadesh[besut sumber]

Nuwun sewu dex Ali, artikel pilihan panjenengan Pertempuran Kadesh taksih kanthah ingkang migunakake basa Indonesia. Sumangga dipun dandosi rumiyin. Paling dangu akhir Maret. Sumangga dipun lajengaken. Nuwun. Semangat....  Ihda  Crown.png rembugan 26 Februari 2013 10.25 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

Artikel Pertempuran Kadesh[besut sumber]

Mas Ali, iki pranala sejarah penyuntingan artikel Pertempuran Kadesh KLIK DI SINI

Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 6 Maret 2013 09.38 (UTC)

Presesnsi Papat Limpad 2012[besut sumber]

Menika tanggal-tanggal jenengan boten nyunting

  1. September = 18,20,21,24,25,26,27,29
  2. Oktober = 1,2,6,9,14,15,16,17,19,20,21,23,24,25,26,28,31
  3. November = 1,2,3,4,5,8,9,10,11,12,14,15,16,17,19,22,24,25,29
  4. Desember = 2,3,5,6,7,8,10,11,13,15,16,17,19,22,23,25,26,27,28,30,31
  5. Januari = 1,2,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,18,19,21,22,23,25,26,27,28,29,30
  6. Februari = 1,3,4,5,8,9,10,12,13,14,15,17,19,20,21,22,23,25,26,27,28
  7. Maret = 1,2,3,4,5,8-20,20,2,23

Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 26 Maret 2013 12.36 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.38 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.38 (UTC)