Parembugan Panganggo:JV01Cycy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé JV01Cycy, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé maringi tapak asma wonten ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 5 Juni 2012 08.52 (UTC)

Artike Yutuk[besut sumber]

Halo Panganggo:JV01Cycy, artikel Yutuk sampun kula edit kedhik, mangga dipun lajengaken mawon. Semangat...Onigiri cheerleader.gif SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 6 Juni 2012 16.46 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

  • Tips gawe artikel kanthi Offline


Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun.Onigiri cheerleader.gifChafid pirembagan 16 Juni 2012 02.18 (UTC)

Artikel Jamuran[besut sumber]

Artikel mba ingkang irah2anipun Jamuran sampun sae, sumangga dipuntambahi malih. Saged dipuntambahi referensi lan interwiki. Nuwun Chafid pirembagan 30 Juni 2012 14.15 (UTC)

Haloo JV001Cycy... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 20 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Widarapayung - - - - - v Sumangga dipun lajengaken
Panté Widarapayung - - v v - v Sumangga dipun lajengaken
Sega Megana - - v v - v Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)

Artikel Ujung[besut sumber]

Nuwun sewu, JV01Cycy artikel ingkang irah-irahanipun Ujung referensinipun saking blog, dados kula bisak, amargi blog boten dikeparengaken dados referensi utawi rujukan. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 10 Juli 2012 14.38 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo dina iki Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 17 September 2012 01.42 (UTC)

Kontribusi Artikel Rintisan Putaran Kapisanan[besut sumber]

Halo JV01Cycy... Panjenengan wiwit tanggal 17 September 2012 presensi kaping 28 dinten. Sumangga dipun pirsani wonten [NGRIKI]

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Mekanika - - v v - v cacahing tembung nembe 37
2 Carlyle Arnold Glean - - v v v - cacahing tembung nembe 27
3 Bakwan - - v v v v cacahing tembung nembe 89
4 Sultan Iskandar Muda - - v v v - cacahing tembung nembe 35
5 Virologi - - v v v - cacahing tembung nembe 30
6 Psikolinguistik - - v v v v cacahing tembung nembe 51
7 Sega becek - v v v v v cacahing tembung nembe 35
8 Respirometer - v v v v v cacahing tembung nembe 131
9 Anne de Montafie 4 v v v v v cacahing tembung nembe 169
10 Gelombang elektromagnetik - - v v - v cacahing tembung nembe 84
11 Airlangga Hartarto - - v v v v cacahing tembung nembe 179
12 Kriket - v v v v v cacahing tembung nembe 112
13 Caesar Augustus 2 v v v v v cacahing tembung nembe 212
14 Dan Ariely 2 v v v v - cacahing tembung nembe 36
15 Pédologi 1 - v v v v cacahing tembung nembe 233
16 Gaya 1 - v v v v cacahing tembung nembe 103
17 Duta - - v v v v cacahing tembung nembe 84
18 Konsul - v v v v - cacahing tembung nembe 56
19 Sibernetika 1 v v v v v cacahing tembung nembe 208
20 Bacem - v v v v v cacahing tembung nembe 53
21 Kethoprak (panganan) - v - v - v cacahing tembung nembe 78
22 Saksang 4 v v v v v cacahing tembung nembe 46
23 Kasur gembil - v v v - v cacahing tembung nembe 32
24 Epistemologi - v v v v v cacahing tembung nembe 92
25 [[]]
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

SUMANGGA DIPUN JANGKEPI. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 12 November 2012 22.23 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

PRESENSI[besut sumber]

Halo Mbak Cycy Punika asil rekap presensi nyunting jroning Puteran Kapisanan. Puryono| Pirembagan! 19 Oktober 2012 01.22 (UTC)

MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) 17 18 19 20 21 22 23 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Ora Pernah ABSEN
MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) 24 25 26 27 28 29 30 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN ABSEN Nyunting Absen ing tgl 28,29, 30 September 2012
MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) 1 2 3 4 5 6 7 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting ABSEN Absen ing tgl 4,5,7 Oktober 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) 8 9 10 11 12 13 14 Katrangan
PRESENSI ABSEN ABSEN Nyunting Nyunting Nyunting Nyunting Nyunt ing ABSEN tgl 8,9 Oktober 2012
MINGGU KAPAPAT ( Tgl 15-22 Oktober 2012) 15 16 17 18 19 20 21 Katrangan
PRESENSI Nyunting Nyunting Nyunting ABSEN Nyunting ABSEN Tgl 18 Oktober 2012

Artikel Sempurna[besut sumber]

  • Peraturan umum :
  1. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  2. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  3. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Sapunika ing tanggal 19 Oktober 2012 sampun jangkep dinten ka 33 ing putaran kapisnan.Panjenengan saget milih utawi ndamel artikel rintisan dikembangake dados artikel sempurna utawi diwiwiti ndamel enggal.Dados cacahe artikel sempurna ing putaran kapisanan ana 4 artikel sempurna. Ampun kesupen artikel rintisan ingkang dereng jangkep enggal-enggal dijangkepi.Matur nuwun semangat nyunting. Puryono| Pirembagan! 19 Oktober 2012 01.28 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV01Cycy

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 13.35 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Semangat[besut sumber]

Semangat ndamel artikel artikel rintisan.  Ihda  Crown.png rembugan 26 Desember 2012 11.00 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu Cycy, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 25 Februari 2013 10.54 (UTC)