Parembugan Panganggo:JV01054AULIA

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV01054AULIA!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.33 (UTC)

Nunung Martina (nana) pirembagan 8 Mei 2012 11.06 (UTC)

Semangat[besut sumber]

Haloo JV01054AULIA... Semangat nyunting ya... Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 22 Mei 2012 13.15 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 26 Mei 2012 12.12 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 31 Mei 2012 22.30 (UTC)

Ayo melu voting[besut sumber]

Mangga tumut maringi swanten ing panyuwunan status checkuser utawi juru priksa alamat IP kagem para kuncèn Pras, Meursault2004, Anggoro lan TracySurya. Pamilihan dipunwiwiti tanggal 1 Juni 2012 pukul 0:00 UTC lan dipunpungkasi saénggalipun tanggal 15 Juni 2012 pukul 23:59 UTC lan salat-latipun tanggal 30 Juni 2012 pukul 23:59 UTC. Pras pirembagan 7 Juni 2012 22.01 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV01054AULIA... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 28 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten [Susu jaé ngriki]
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Randublatung - - - - - v Sumangga dipun lajengaken
Ngalungi - - - v - v Sumangga dipun lajengaken
Susu jaé - - - v - v Sumangga dipun lajengaken
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 16 September 2012 15.39 (UTC)

Patroli Babak I[besut sumber]

Haloo JV01054AULIA... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 17 September 2012 Panjenengan presensi kaping 25 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Archaebacteria 2 v v v - v cacahing tembung nembe 189
Eksoskeleton 2 v v v - v dereng dados artikel rintisan
Cyanophyta 3 v v - - v dereng dados artikel rintisan
Migrasi 2 v - - - v dereng dados artikel rintisan
Korupsi 2 v v - v v cacahing tembung nembe 277
Sangkané kauripan 1 - v v v v dereng dados artikel rintisan
Bambang Widjojanto - - - - - v cacahing tembung nembe 80
Kothak bledheg - - - - - v cacahing tembung nembe 99
Narnia 2 v v v v v cacahing tembung nembe 122
C.S.Lewis 2 v v v - v dereng dados artikel rintisan
Prince Caspian - - - - - v cacahing tembung nembe 81
Twilight - - v - v v dereng dados artikel rintisan
New Moon - - - v - v cacahing tembung nembe 38
Stephenie Meyer 1 - v v v v cacahing tembung nembe 179
Harry Potter and The Chamber of Secret - - - v - v cacahing tembung nembe 114
Harry Potter and The Sorcerer's Stone - - - - - v cacahing tembung nembe 56
Harry Potter and The Prisoner of Azkaban - - - - - v cacahing tembung nembe 65
Harry Potter and The Goblet of Fire - - - v - - cacahing tembung nembe 196
Rupert Grint 4 - v v v v cacahing tembung nembe 285
Lord Voldemort - - - v - v cacahing tembung nembe 82
Mudarabah 1 v v v - v cacahing tembung nembe 209
Tobat - - - - - v cacahing tembung nembe 149
Musaqah 1 v - - - v cacahing tembung nembe 141
Ijarah - - - v - v cacahing tembung nembe 163
Muhrim 2 - - - - v cacahing tembung nembe 278
Eclipse - - - - - - cacahing tembung nembe 13
Breaking Dawn - - - - - - cacahing tembung nembe 14
The Twilight Saga : Eclipse 6 v v v v v Artikel Sampurna
Edward Cullen 3 v v v v v cacahing tembung nembe 151
Iddah 5 v v - v v dereng dados artikel sampurna
Oxford 2 v v v v v Artikel rintisan
Cinderella 1 v v v v v cacahing tembung nembe 271
Rujuk 1 - v - - v cacahing tembung nembe 192
Partisipasi Politik 1 - - - - v cacahing tembung nembe 139
Prajanjèn Internasional 4 - v v v v dereng dados artikel rintisan
The Twilight Saga : Breaking Dawn Bageyan I 3 v v v v v cacahing tembung nembe 127
The Twilight Saga : Breaking Dawn Bageyan II - - - - - - cacahing tembung nembe 8
Dasasila Bandung 1 - v v v v cacahing tembung nembe 217
Sistem Distrik 1 - v v - v cacahing tembung nembe 292
Modhèl Pasinaon 1 - - - - v cacahing tembung nembe 46
Hukum Internasional - - - - - v cacahing tembung nembe 11
Kriminologi - - - - - v cacahing tembung nembe 36
Materi Pasinaon 1 - - - - v cacahing tembung nembe 220
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sumangga dipun lajengaken. Semangat... Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 16 November 2012 12.20 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV01054AULIA,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 13.23 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu Aulia, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 25 Februari 2013 10.38 (UTC)