Parembugan Panganggo:JV001 Yulia Putri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV001 Yulia Putri!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.29 (UTC)

 Ihda  Crown.png rembugan 7 Mei 2012 07.58 (UTC)

nagih janji[besut sumber]

Janji opo,????JV001 Ruhul Amin pirembagan 7 Mei 2012 08.08 (UTC)

Panyeratan hurup kapital + referensi[besut sumber]

Nuwun sewu, JV01 Yulia Putri.

  1. Badhe ngemutaken menawi nyerat sawijining artikel kedah dipuntaliti hurup-hurupipun, kalebet hurup kapital. Menawi miwiti ukara, hurup ingkang pisanan kedah hurup kapital.
  2. Menawi damel referensi, ampun kesupen nyerat ==Cathetan suku== {{reflist}}
  3. Menawi nyerat referensi sami, cekap dipuserat setunggal kemawon. Dene panyeratipun menawi referensinipun <ref name="internet 1"> {{id}} [alamat internet] (tanggal) </ref> kados menika <ref name="internet 1"/>


NuwunNurulbaitirohmah pirembagan 7 Juni 2012 18.25 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat.

Nuwun. Onigiri cheerleader.gif Chafid pirembagan 10 Juni 2012 13.50 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Haloo JV01 Yulia Putri... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.

  • Wiwit tanggal 7 Mei 2012 Panjenengan presensi kaping 2 dinten kemawon. Sumangga dipun pirsani wonten ngriki
Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
- - - - - - - Semangat Nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 2 Juli 2012 12.16 (UTC)

Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti[besut sumber]

Ayo sesuk wis tanggal 17 September 2012, Kompetisi Papat Limpad 2012 wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing Basa Indonésia).

  • Peraturan umum :
  1. Saat 7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel, maka peserta dinyatakan GUGUR
  2. Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
  3. Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
  4. Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
  • Peraturan Putaran I:
  1. Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
  2. Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
  3. Minimal 200 artikel rintisan

Ayo nyunting....Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 16 September 2012 15.26 (UTC)

Re-klentu ndamel artikel[besut sumber]

Haloo JV01 Yulia Putri...

Artikel panjenengan ingkang Sambel trasi punika sampun sae. Ananging dereng wonten 300 tembung. Artikel panjengengan kok kados resep nggih? hehehe... Langkung sae menawi artikel punika dipun kembangaken malih. Saged dipun tambahi sajarahipun sambel trasi, penyebaran sambel trasi, lsp. hehehe.... Nuwun.

Semangat nyunting...  Ihda  Crown.png rembugan 18 September 2012 11.32 (UTC) Onigiri cheerleader.gif

Ayo Nyunting[besut sumber]

Papat Limpad 2012 wiwit tanggal 17 September 2012 sampun kawiwitan, panjenengan ngantos tanggal 21 September 2012 dereng nate "nyunting", dados sampun 5 dinten boten presensi. Miturut tatacara ing kompetisi menawi 7 dinten boten nate nyuntoing panjenengan didiskwalifikasi saking Papat Limpad 2012.

Mangga miwiti NYUNTING.... Onigiri cheerleader.gif Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 22 September 2012 05.58 (UTC)

Latihan Nyunting[besut sumber]

Mbak JV01 Yulia Putri, hehehe kersane mboten keder nggih latihan terus mbak. Nyunting niku boten sah langsung sekali sunting dados artikel ingkang sae, nyunting kedhik-kedhik boten napa-napa. Mangke menawi sampun biyasa rak lancar. hehehehe...Semangat nyunting..Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif. Ihda  Crown.png rembugan 23 September 2012 12.59 (UTC)

Sumber gambar[besut sumber]

Mbak Yulia, yen ngamot gambar tulung diisi sumber gambar ya mbak, yen saka situs internet supaya diwenehi link url-e (alamat situs). Matur nuwun. Pras pirembagan 26 September 2012 01.02 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Nuwun sewu mbak Yulia Putri, panjenengan wiwit tanggal 17 ngantos samenika (26 September 2012) nembe sepisan nyunting ing tanggal 24 September 2012 (PIRSANI ING NGRIKI)

Ayo semangat nyunting malih...ampun kathah ingkang bolong. SEMANGAT...Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif.Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 26 September 2012 14.11 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Nuwun sewu mbak Yulia Putri, panjenengan wiwit tanggal 17 ngantos samenika (26 September 2012) nembe sepisan nyunting ing tanggal 24 September 2012 (PIRSANI ING NGRIKI)

Ayo semangat nyunting malih...ampun kathah ingkang bolong. SEMANGAT...Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif.Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 26 September 2012 14.13 (UTC)

Patroli[besut sumber]

Nuwun sewu mbak Yulia Putri, panjenengan wiwit tanggal 17 ngantos samenika (26 September 2012) nembe sepisan nyunting ing tanggal 24 September 2012 (PIRSANI ING NGRIKI)

Ayo semangat nyunting malih...ampun kathah ingkang bolong. SEMANGAT...Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif.Nuwun. Ihda  Crown.png rembugan 26 September 2012 14.16 (UTC)


Patroli[besut sumber]

Nuwun sewu mbak Yulia Putri, panjenengan wiwit tanggal 17 ngantos samenika (1 Oktober 2012) nembe nyunting kaping 7 (PIRSANI ING NGRIKI)

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Sambel trasi 4 V V V V V Artikel Rintisan
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Ayo semangat nyunting malih... SEMANGAT...Onigiri cheerleader.gifOnigiri cheerleader.gif.Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 1 Oktober 2012 13.05 (UTC)

Patroli Minggu I,II,III, lan IV 17 September - 11 Oktober[besut sumber]

Nuwun Mbak Yulia Putri panjenengan wiwit tgl 17 September nganti - 13 November 2012 nyunting 24 dina sumangga dipun pirsani wonten Ngriki].

No Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
1 Sambel trasi 5 v v v v v Artikel Sampurna
2 Tradhisi sedekah laut 2 v v v v - cacahing tembung nembe 105
3 Penyakit linglung 2 v v v v - cacahing tembung nembe 220
4 Komputer analog 6 v v v v v cacahing tembung nembe 216
5 Otak 5 v v v v v Artikel Sampurna
6 Hydrocephalus 6 v v v v v Artikel Sampurna
7 Soca 5 v v v v v Artikel Sampurna
8 Kornea - - - v - v cacahing tembung nembe 14
9 Tumor 3 v v v v v Artikel Rintisan
10 Parkinson 2 v v v - v dereng dados Artikel Rintisan
11 Prasasti Padang Roco 2 v v v v v Artikel Rintisan
12 Ula Kobra 2 v v v v v Artikel Rintisan
13 Guruh Gipsy 2 - v v v v dereng dados Artikel Rintisan
14 Guksu 2 v v v v v Artikel Rintisan
15 Bayi 2 v v v v v Artikel Rintisan
16 Abdullah bin Syaibah 2 v v v v v Artikel Rintisan
17 Abu Thalib 2 v v v v v Artikel Rintisan
18 Siti Hajar 2 v v v v v Artikel Rintisan
19 Zaid bin Haritsah - v v v v v dereng dados Artikel Rintisan
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Semangat ya..... Nuwun. Onigiri cheerleader.gif  Ihda  Crown.png rembugan 13 November 2012 14.14 (UTC)

Artikel Soca lan Mripat[besut sumber]

Nuwun sewu Mbak Yulia, artikel kanthi irah-irahan Soca menika saderenge sampun wonten artikel ingkang irah-irahanipun Mripat. Dados boten saged mlebet kontribusi panjenengan kangge penilaian Papat Limpad. Menawi badhe nyerat langkung sae madosi ting basa ngoko riyen, menawi boten madosi B. Indonesia-nipun napa, wonten interwiki Jawa-nipun napa boten. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 31 Oktober 2012 09.32 (UTC)

Artikel Pilihan Babak I[besut sumber]

Halo JV001 Yulia Putri,

Tetep semangat nyunting ya dex. Tanggal 27 November 2012 pukul 23.59 WIB kompetisi Babak I bakalan ditutup lho. Jadi, kirimkan artikel pilihan kamu ke saya dengan mengisi FORM ARTIKEL PILIHAN. Jika hingga pukul 00.00 WIB belum diisi, maka saya akan memilih secara acak dari artikel kamu yang ada untuk dijadikan artikel pilihan kamu.

Semangat ya dex. Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 26 November 2012 12.53 (UTC) Onigiri cheerleader.gif Onigiri cheerleader.gif

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwun sewu Yulia Putri, miturut peraturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe...

Nuwun.  Ihda  Crown.png rembugan 19 Februari 2013 10.44 (UTC)

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.38 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.38 (UTC)