Parembugan Panganggo:Iwan Novirion

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé Iwan Novirion, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé maringi tapak asma wonten ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Puryono| Pirembagan! 23 November 2012 16.25 (UTC)

Matur nuwun[besut sumber]

Terima kasih sudah ikut menyunting di Wikipedia Jawa! Meursault2004ngobrol 23 November 2012 17.59 (UTC)

Matur nuwun kanjeng guru... :) Iwan Novirion (pirembagan) 23 November 2012 19.04 (UTC)

Sami-sami! Sudah lama tidak bersua ini soalnya, makanya saya senang melihat Anda di sini :-) wah terima kasih saya disebut Kanjeng Guru ^_^ Meursault2004ngobrol 24 November 2012 15.30 (UTC)

Resik resik[besut sumber]

Ayo para kanca padha ngresiki artikel-artikel asil kompetisi Papat Limpad 2912. Sadurunge mbuwang tag artikel pelatihan diprayogakake ndandani sithik-sithik. Matur nuwun.Pras pirembagan 10 Juni 2013 09.12 (UTC)