Parembugan Panganggo:Irfan~jvwiki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Irfan~jvwiki!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.14 (UTC)


angrembugan11:37, 1 Desember 2006 (UTC)

cemara natal[besut sumber]

tulisan panjenengan nang Cemara Natal apik, mung dak-sunting bèn selaras karo format wiki. prakara suntingan prasaja panjenengan bisa niliki kaca pitulungan suntingan prasaja. nah prakara mènèhi jeneng tapak asma ing artikel cemara natal, dak-busak amarga pancèn aturané kaya mangkono. tapak asma umumé digunaaké kanggo ing kaca dhiskusi utawa voting. suwun. angrembugan04:23, 22 Desember 2006 (UTC)

  • Maturnuwun sampun kersa ngemot tulisanku ing kene, uga koreksi-koreksine. Saliyane kuwi miturut pamawasku, kaca pitulungan suntingan prasaja iki wigati banget, kepriye yen pranala (link) iki diwetokake ing kaca Pitulung Panyuntingan? Dadi, suntingan prasaja mujudake sub saka pitulung panyuntingan.

Matur nuwun iguh pratikelé, kapan arep mélu nulis2 manèh. aku pancèn lagi nyoba nata pérangan wikipedia iki. apa panjenengan kersa mbiyantu? akèh pranatan sing durung katerjemahaké seka basa Indonesia. suwun. (btw, biasané yèn urusan rembugan kaya ngéné iki, balesané panjenengan ditulis nang kaca dhiskusiku)angrembugan06:54, 10 Januari 2007 (UTC)

  • Ya, insyaallah. Hehehe, sengaja taktulis ing kene ben thread diskusi iki ana isine. ^_^ Aku saiki lagi kedanan marang ejaan basa Jawa, lan isih gawe tulisan ing format word. Mengko yen wis mari bakal takposting ing kaca ejaan. kunthing 08:47, 10 Januari 2007 (UTC)

Your account will be renamed[besut sumber]

18 Maret 2015 03.00 (UTC)

Penggantian nama[besut sumber]

19 April 2015 09.13 (UTC)