Parembugan Panganggo:Fitri Ani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh![besut sumber]

Sugeng rawuh, Fitri Ani!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.17 (UTC)

Cahyo Ramadhani pirembagan 31 Oktober 2015 03.36 (UTC)

inggih matur nuwun mas Fitri Ani (pirembagan) 31 Oktober 2015 03.41 (UTC)

Wikidata[besut sumber]

Halo Fitri Ani, saya lihat artikel-artikel Anda banyak yang belum di-interwiki-kan ke Wikidata & saya sudah meng-interwiki-kan ke Wikidata seluruh artikel yang sebelumnya belum di-interwiki-kan ke Wikidata tersebut. Mohon lain kali agar Anda sendiri yang meng-interwiki-kan artikel buatan Anda ke Wikidata karena hal tersebut dapat membantu orang untuk mengetahui apakah artikel tersebut sudah dibuat di Wikipedia bahasa Indonesia atau tidak.

Untuk informasi lebih lanjut mengenai Wikidata, silahkan lihat ini: id:Wikipedia:Wikidata --Erik Fastman pirembagan 31 Oktober 2015 19.38 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]




Cahyo Ramadhani pirembagan 14 November 2015 05.03 (UTC)

Rujukan[besut sumber]

Niki nggih Mbak, cithakan kanggo nulis rujukan. {{Cite book | last1 = | first1 = | title = | year = | publisher = | location = | isbn = }}

Cahyo Ramadhani pirembagan 14 November 2015 05.48 (UTC)

inggih , maturnuwun Fitri Ani (pirembagan) 5 Desember 2015 05.02 (UTC)

Tataran 1 Mrebawani[besut sumber]

Mbak, artikel punika sampun kula dandosi. Ingkang kedah dados kawigatosan inggih punika ukara kapisan. Ukara kapisan kedah mratélakaken sinten tiyang punika. Tuladhanipun,

Punika rèvisi saking kula ngenani artikel-artikel ing inggil punika.

Wilujeng ya Mbak sampun lulus Tataran 1. Bebungah pulsa kula kintun saénggalipun. Rahayu. Cahyo Ramadhani pirembagan 21 Februari 2016 02.10 (UTC)

Ngregengaké Wikipédia Jawa[besut sumber]

Sugeng énjang @Fitri Ani, sampun dangu boten kapranggul Panjenengan mbesut. Panjenengan kula ajak mbesut malih wonten ing Wikipédia Jawa punika utawi tumut Wiki Mrebawani. Kakalihipun kanggé ngregengaken Wikipédia punika. Wikipédia Jawa punika taksih kagolong sepi awit cacahing ingkang mbesut (editor) kalebet alit tur boten ajeg. Punika sangsaya boten katingal saé lantaran kaca jaringan (website) samanten ugi kawruh (ilmu pengetahuan) ingkang dipun serat mawi basa Jawi namung sakedhik dipun bandhing cacahing tiyang ingkang saged basa Jawi. Mila, Google ngarani basa Jawi kalebet basa kanthi sumber ingkang awis (Low Resource Language) masiya cacahing para nutur basa Jawi 80-an yuta tiyang. Sumugi Panjenengan purun adarma ing kawruh sarana nyerat ing Wikipédia Jawi punika.

Menawa sampéyan ora bisa cara krama, bisa mangsuli nganggo cara ngoko. Ana ing Wikipédia iki sing baku satemené ngoko. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 9 Mei 2016 02.02 (UTC)

Basa Jawa cara Blitar[besut sumber]

Mbak Fit, mungkin iki bisa migunani menawa arep nggawé artikel nganggo cara Blitaran. Basa Jawa Blitar. Cahyo Ramadhani pirembagan 14 Mei 2016 07.37 (UTC)

inggih maturnuwun masFitri Ani (pirembagan) 14 Mei 2016 15.39 (UTC)

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung saorané satus lan rujukan saorané loro. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Katerangan
1 Ahool 72 1 1 1 Rintisan
2 Any Widayati 86 1 1 Rintisan
3 Senam wirama 47 1 1 1 1 1 Rintisan
4 Tanggalan Iran 51 - 1 1 1 Rintisan
5 Emma Stone 71 - 1 1 1 Rintisan
6 Srengéngé mlethèk 92 - 1 1 1 1 Rintisan
7 Ryan Gosling 108 1 1 1 1 1 Rintisan
8 Prasasti Tryambaka Lingga 80 1 1 1 Rintisan
9 Candhi Meleri 78 1 1 Rintisan
10 Situs Watu Tulis 101 1 - - - - Rintisan
11 Gapura Wringin Lawang 97 1 - 1 1 - Rintisan
12 Galeb Husin 185 1 1 - 1 - Rintisan
13 Harris Lesmana 98 1 1 - 1 - Rintisan
14 Nazwar Nawawi 153 1 1 - 1 - Rintisan
15 Irwan Tahyar 107 1 1 - 1 - Rintisan
16 Herman Pero 123 2 1 - 1 - Rintisan
17 Daeng Harris 123 1 1 1 1 - Rintisan
18 Situs Slumbung 94 - 1 - 1 - Rintisan
19 Sudjarwadi 125 - - - 1 - Rintisan
20 Candhi Bacem 97 - 1 - - - Rintisan
21 Candhi Wringin Branjang 128 - 1 - 1 - Rintisan

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.00 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.00 (UTC)

punten mas nembe bikak seratipunFitri Ani (rembugan) 27 Novèmber 2016 08.09 (UTC)

Nggih Mbak Fitri, boten menapa. Dangu boten ningali njenengan wonten ngriki. Wirjadisastra rembugan 27 Novèmber 2016 13.14 (UTC)