Parembugan Panganggo:FarisJamal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, FarisJamal!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 17 Agustus 2017 15.02 (UTC)


Kok ganti?[besut sumber]

Kok gawé akun anyar? Sing lawas kena apa? Wirjadisastra (rembugan) 17 Agustus 2017 15.02 (UTC)

Interwiki[besut sumber]

Assalamu'alaikum, Mas Faris Jamal.
Wah artikel wis akèh, tulung tambahi Interwiki ya mas.
Karo ukara neneka artine napa nggih, Mas? :)
Danangtrihartanto (rembugan) 5 Oktober 2017 09.50 (UTC)

Wikidata[besut sumber]

Halo FarisJamal, saya lihat artikel-artikel Anda banyak yang belum di-interwiki-kan ke Wikidata & saya sudah meng-interwiki-kan ke Wikidata seluruh artikel yang sebelumnya belum di-interwiki-kan ke Wikidata tersebut. Mohon lain kali agar Anda sendiri yang meng-interwiki-kan artikel buatan Anda ke Wikidata karena hal tersebut dapat membantu orang untuk mengetahui apakah artikel tersebut sudah dibuat di Wikipedia bahasa Indonesia atau tidak.

Untuk informasi lebih lanjut mengenai Wikidata, silahkan lihat ini: id:Wikipedia:Wikidata --Erik Fastman (rembugan) 21 Oktober 2017 07.45 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[besut sumber]

WMF Surveys, 29 Maret 2018 18.19 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[besut sumber]

WMF Surveys, 13 April 2018 01.17 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[besut sumber]

WMF Surveys, 20 April 2018 00.27 (UTC)