Parembugan Panganggo:Fajarpati69

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, Fajarpati69!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wirjadisastra (rembugan) 14 Oktober 2017 07.17 (UTC)

Pathi vs Pati[besut sumber]

Sugeng siyang. Besutané panjenengan ing artikel Kabupatèn Pathi kula wurungaké (batalkan) amargi wonten Wikipédia punika sampun sami sarujuk manawi nama-nama panggènan ing Jawa kedah ditulis miturut éjaan basa Jawa ingkang baku. Pramila, éjaan ingkang boten baku boten dipunagem. Ing basa Jawi, ingkang baku punika Pathi, sanès Pati. Cobi tuwèni kaca punika. Nuwun Wirjadisastra (rembugan) 14 Oktober 2017 07.21 (UTC)

Halo Fajarpati, bab éjaan baku punika komunitas/paguyuban ingkang nemtokaken. Manawi panjenengan wonten pamanggih kasumanggakaken, nanging kedah sinartan pawadan (argumèn) ingkang kiyat lan wonten buktinipun. Manawi panjenengan saged basa Jawi cetha langkung saé. Nuwun. Wirjadisastra (rembugan) 14 Oktober 2017 22.31 (UTC)