Parembugan Panganggo:Glorious Engine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Erik Fastman!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 07.03 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 18 Mei 2012 13.14 (UTC)

terjemahin donk[besut sumber]

dimohon tolong donk bagi siapa aja buat nerjemahin isi halaman2 ini:

itu aja, makasih --Erik Fastman pirembagan 10 Juli 2012 04.17 (UTC)

Mas Erik, kula mboten biasa nyerat perkawis menika. Nuwun sewu lan matur nuwun, Naval Scene pirembagan 10 Juli 2012 10.26 (UTC)

Re: Wikidata[besut sumber]

Terimakasih sarannya. Lain kali akan saya interwiki-kan artikel saya. Nurulbaitirohmah pirembagan 10 Februari 2015 16.28 (UTC)

Perihal Interwiki[besut sumber]

Terima kasih kak Erick atas masukkannya. Akan Saya pelajari proses penginter-wikiannya dari teman-teman yang telah banyak menulis artikel pada Wikipedia, terutama Bahasa Indonesia dan Bahasa Jawa.

Semangat pagi, salam hangat. ~Adhi Kurniawan~ pirembagan 10 Oktober 2015 06.53 (UTC)

Interwiki[besut sumber]

Maturnuwun sampun ngerewangi mlebetaken artikel-artikel kulo ten wikidata.

Dirembug Dhisik[besut sumber]

Sugeng siyang. Mas, awakmu aja asal ngalih-alih kaca tanpa dirembug. Contoné ngalih kaca Monumèn Simpang Lima Gumul‎ nyang Simpang Lima Gumul‎ tanpa ana rembugané babar blas. Menawa pancèn perlu dilih, prayogané dirembug dhisik, mligi karo sing nggawé @Adhi Kurniawan. Matur suwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 10 Mei 2016 03.30 (UTC)

Ana cithakan {{gabung}} lan sampéyan bisa wènèh kalodhangan kanggo sing nggawé supaya ngrembug/ndandani artikelé. Ora perlu grusa-grusu. Perlu sampéyan sumerepi, Wikipédia Jawa iki tembé diyasa, durung saprogrèsif Wikipedia Indonesia & Inggris. Ana wong sing gelem nulis nang kéné waé wis apik. Tumindak sampéyan iku mbebayani wong-wong sing nembé sinau nulis nang kéné. Rahayu. Cahyo Ramadhani pirembagan 10 Mei 2016 23.42 (UTC)
Ada templat {{gabung}} dan Anda bisa kasih kesempatan untuk si pembuat supaya mendiskusikan/membetulkan artikelnya. Tidak perlu terburu-buru. Perlu diketahui juga, Wikipédia Jawa ini sedang dibangun, belum seprogresif Wikipedia Indonesia & Inggris. Ada orang yang mau menulis di sini pun sudah bagus. Tindakan Anda itu mengancam orang-orang yang baru belajar menulis di sini. Salam. Cahyo Ramadhani pirembagan 10 Mei 2016 23.42 (UTC)

AP[besut sumber]

Sampeyan kalo pengin pasang artikel pilihan di kaca utama, paling nggak pasang yang panjang dikit lah, jangan pasang artikel rintisan.. hehehe. Itu artikel Franz Kafka termasuk tidak biasa karena lebih lengkap daripada versi Indonya. Mimihitam (rembugan) 3 Januari 2019 10.11 (UTC)