Parembugan Panganggo:Ekajogja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh![besut sumber]

Sugeng rawuh, Ekajogja!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.19 (UTC)

Nepangaken, kula Cahyo. Kula pangurus wonten ing Wikipédia punika. Bilih Panjenengan mbetahaken pitulung, angsal kontak kula wonten ing kaca punika. Rahayu. Sugeng énjang. :) Cahyo Ramadhani pirembagan 28 Januari 2016 00.33 (UTC)

Matur suwun![besut sumber]

Matur suwun, Mas, sampun migatosaken bab éjaan basa Jawi. :) Cahyo Ramadhani pirembagan 28 Januari 2016 02.37 (UTC)

Ngregengaké Wikipédia Jawa[besut sumber]

Sugeng énjang @Ekajogja, sampun dangu boten kapranggul Panjenengan mbesut. Panjenengan kula ajak mbesut malih wonten ing Wikipédia Jawa punika utawi tumut Wiki Mrebawani. Kakalihipun kanggé ngregengaken Wikipédia punika. Wikipédia Jawa punika taksih kagolong sepi awit cacahing ingkang mbesut (editor) kalebet alit tur boten ajeg. Punika sangsaya boten katingal saé lantaran kaca jaringan (website) samanten ugi kawruh (ilmu pengetahuan) ingkang dipun serat mawi basa Jawi namung sakedhik dipun bandhing cacahing tiyang ingkang saged basa Jawi. Mila, Google ngarani basa Jawi kalebet basa kanthi sumber ingkang awis (Low Resource Language) masiya cacahing para nutur basa Jawi 80-an yuta tiyang. Sumugi Panjenengan purun adarma ing kawruh sarana nyerat ing Wikipédia Jawi punika.

Menawa sampéyan ora bisa cara krama, bisa mangsuli nganggo cara ngoko. Ana ing Wikipédia iki sing baku satemené ngoko. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 9 Mei 2016 01.46 (UTC)

Wiki Mrebawani II[besut sumber]

Panjenengan bisa basa Jawa lan péngin olèh laptop lan bebungah liyané kanthi gratis?

Ayo padha mèlu pasanggiri ing Wikipédia Jawa iki, sing bakal lumaku tekan tanggal 20 Fèbruari 2018. Panjenengan kari gawé artikel ènsiklopédhi ing Wikipédia Jawa saakèh-akèhé. Bab ayahané, wacanen kaca iki.

Kanggo panjenengan sing durung mangerti carané gawé artikel Wikipédia Jawa, nanging péngin supaya trampil gawé artikel ing Wikipédia Jawa, panitya mbukak klas-klas palantihan ping pindho saben wulané ing Yogyakarta.

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Wirjadisastra (rembugan) 4 Oktober 2017 06.03 (UTC)