Parembugan Panganggo:Dwiono Nuryadi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sugeng Rawuh![besut sumber]

Sugeng rawuh, Dwiono Nuryadi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.17 (UTC)

Cahyo Ramadhani pirembagan 28 Oktober 2015 03.59 (UTC)

Kesuwun A. N. Riyansyah (pirembagan) 28 Oktober 2015 04.02 (UTC)

Terjemahan[besut sumber]

Mas Adwi, mangga njenengan mertalaké mawon. Mangkih kula dandosi manawi wonten klèntu. Cahyo Ramadhani pirembagan 2 November 2015 05.29 (UTC)

Cithakan kanggo nulis rujukan[besut sumber]

Mas Dwiono, mangga nganggo cithakan iki manawa arep nulis rujukan:

{{Cite book | last1 = | first1 = | last2 = | first2 = | last3 = | first4 = | title = | year = | publisher = | location = | isbn = }} Cahyo Ramadhani pirembagan 5 November 2015 05.02 (UTC)

Voting Pangurus[besut sumber]

Panjenengan dipunundhang voting tumrap panyuwunan pangurus énggal wonten kaca punika: Wikipedia:Pangurus/Panyuwunan_Pangurus/Cahyo_Ramadhani_kanggo_opsis_13_November_2015. Matur suwun kawigatosanipun. Cahyo Ramadhani pirembagan 12 November 2015 01.32 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]




Cahyo Ramadhani pirembagan 14 November 2015 05.40 (UTC)

Pranala kacamatan[besut sumber]

Mas Dwi, judul kacamatan biasané nganggo format jeneng kacamatan, jeneng kabupaten dadine Loré Lor, Poso saumpaminé arep gawe pranala formaté [[Loré Lor, Poso|Kacamatan Loré Lor]] mangkih dadiné Kacamatan Loré Lor. Suwun --Beeyan pirembagan 19 Desember 2015 06.10 (UTC)

Ngregengaké Wikipédia Jawa[besut sumber]

Sugeng énjang @Dwiono Nuryadi, sampun dangu boten kapranggul Panjenengan mbesut. Panjenengan kula ajak mbesut malih wonten ing Wikipédia Jawa punika utawi tumut Wiki Mrebawani. Kakalihipun kanggé ngregengaken Wikipédia punika. Wikipédia Jawa punika taksih kagolong sepi awit cacahing ingkang mbesut (editor) kalebet alit tur boten ajeg. Punika sangsaya boten katingal saé lantaran kaca jaringan (website) samanten ugi kawruh (ilmu pengetahuan) ingkang dipun serat mawi basa Jawi namung sakedhik dipun bandhing cacahing tiyang ingkang saged basa Jawi. Mila, Google ngarani basa Jawi kalebet basa kanthi sumber ingkang awis (Low Resource Language) masiya cacahing para nutur basa Jawi 80-an yuta tiyang. Sumugi Panjenengan purun adarma ing kawruh sarana nyerat ing Wikipédia Jawi punika.

Menawa sampéyan ora bisa cara krama, bisa mangsuli nganggo cara ngoko. Ana ing Wikipédia iki sing baku satemené ngoko. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 9 Mei 2016 02.02 (UTC)

Undhangan Wiki-latih ing Simpang Lima Gumul ana ing Kabupatèn Kedhiri[besut sumber]

Halo @Dwiono Nuryadi,
Kula badhé maringi pawarta. Menawi mangkih tabuh 13 Juli 2016, surya 15.30 ngathi lékas, ana Wiki-latih bab Komunitas Wiki Mrebawani Panggonipun ana ing sapuntèran Simpang Lima Gumul, Kabupatèn Kedhiri. Mugi-mugi njénengan sagéd ndhérék nggih.

Adhi Kurniawan rembugan 12 Juli 2016 06.50 (UTC)

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
1 Basa Besoa 57 2 1 1 1 0 -
2 Crita guyon 322 1 1 0 1 0 -
3 Basa Mori Isor 133 4 1 1 1 0 Rintisan
4 Antropologi forènsik 67 1 1 1 1 0 -
5 Pesisir Kejawanan 65 1 1 1 1 0 -
6 Crita cindek 217 1 1 1 1 0 -
7 Pedati Gedé Pekalangan 321 3 1 1 1 0 Rintisan
8 Kréta Singa Barong 426 2 1 1 1 0 Rintisan
9 Jawaré 405 4 1 1 1 0 Rintisan
10 Basa Sunda Cirebon 509 2 1 1 1 0 Rintisan
11 Jukung Pajangan 94 1 1 0 1 0 Rintisan
12 Antropologi budaya 29 0 1 1 1 0 -
13 Basa Melayu Panai 46 1 1 0 1 0 -
14 Basa Bungku 30 2 1 1 1 0 -
15 Basa Tolaki 142 4 1 1 1 0 Rintisan
16 Antropologi tèknik 44 1 1 1 1 0 -
17 Antropologi untu 26 1 1 1 1 0 -
18 Basa Mori Dhuwur 34 1 1 1 1 0 -
19 Wong Mori 639 4 1 1 1 0 Rintisan
20 Wong Bungku 204 2 1 1 1 0 Rintisan
21 Basa Padoé 217 3 1 1 1 0 Rintisan
22 Melayu Pasir Pangaraian 211 2 1 1 1 0 Rintisan
23 Basa Ogan 76 2 1 1 1 0 -
24 Melayu Bengkulu 137 2 1 1 1 0 Rintisan

Sugeng rawuh[besut sumber]

Halo wi Cahyo Ramadhani rembugan 18 Agustus 2016 03.50 (UTC)

Hallo juga

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.59 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.59 (UTC)

Mantab![besut sumber]

Mantab! Wirjadisastra (rembugan) 12 Juli 2017 03.36 (UTC)