Parembugan Panganggo:DixonDBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé DixonDBot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:

Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!

Pras 10:32, 20 November 2010 (UTC)

Bot status[besut sumber]

I will grant you Bot status, so your changes won't flood the rc. Meursault2004ngobrol 11:01, 6 Desember 2010 (UTC)

Thank you! --DixonD rembugan 11:08, 6 Desember 2010 (UTC)