Parembugan Panganggo:Dinamik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Dinamik!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.04 (UTC)

Puryono 22:49, 25 Maret 2011 (UTC)

Sedhèrèk Dinamik, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Memulai
Miwiti
  • Panganggo anyar apiké maca Pengantar dhisik lan ngisi daftar perkenalan.
  • Taksih bingung saking pundi badhé miwiti? Mangga pinarak wonten Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel mangga nyoba nggunakaké Kothak wedhi.
  • Tulisaken profil dhiri panjenengan teng Panganggo:Dinamik, kaca ruang pribadi menika supaya kita sami tepang lan langkung grapyak semanak kalih panjenengan.
  • Mangga diwaos uga Pancapilar sakdèrèngé nglajengaken. Menika Gangsal pilar sing andhedhasari panjenengan kanggo ngrambah Wikipedia sak donya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolèk informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing asring ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan mboten usah wedi ndamel kesalahan nalikané gawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusak tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané badhé ngawasi owah-owahan énggal lan mbalèkaken teng tulisan aslinipun menawi wonten kaluputan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi!
Puryono rembugan